Ola i Krzysiek 02.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ma ktoś może stemple do sprzedania? Nastka, ja jakieś stemple znajdę, może ok 70 szt. A drzwi prowizoryczne zbijcie z desek. My też chcieliśmy zrobić od razu docelowe, ale po przemyśleniu doszlismy do wniosku, że nic z nich, by nie zostało przy robieniu wykończeniówki. Oklejenie folią na niewiele się zda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No ale jak zbijemy drzwi z desek, to słabo z zamknięciem będzie... A u nas kradzieże dość często w okolicach się zdażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.11.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 My kupowalismy w Oknowidzie - ceny mieli konkurencyjne i jakosciowo podobno dobre. Siedziba jest na Rubinkowie kolo Mc Donalda. oknovid siedzibe ma w Bydgoszczy 2 Toruniu ma z 4 przedstawicielstwa i chyba kazde biuro nalezy do kogo innego. to kolo McDonaldks zrobil na wycene z ktora pojechalismy do oknovidu na rogu chelminskiej a dlugiej - dali nam jeszcze lepsza na to samo. kupilismy jeszcze taniej u jeszcze innego przedstawiciela oknovidu ktory widzac nasza oferte z chelminskiej muslal nas kilkoma stowkami przekonac okna faktycznie sa spoko lecz ich wstawienie i obsluga serwisowa do bani - trzeba miec na uwadze poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No ale jak zbijemy drzwi z desek, to słabo z zamknięciem będzie... A u nas kradzieże dość często w okolicach się zdażają my z desek mamy zbita brame garazaowa a wejsciowe to sa tymczasowe w nieco pomniejszonym otworze - do do wejsciowych to faktycznie polecam tymczasowe bo sam widze jak sie niszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ale wy pewnie macie paru sąsiadów. Ja buduję się na niemalże na odludziu. Wprawdzie są tam 3 domy, ale w nocy jest całkiem ciemno, a sąsiedzi opuszczają rolety... Sama nie wiem jak to zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ale wy pewnie macie paru sąsiadów. Ja buduję się na niemalże na odludziu. Wprawdzie są tam 3 domy, ale w nocy jest całkiem ciemno, a sąsiedzi opuszczają rolety... Sama nie wiem jak to zorganizować. za tysiac pare zeta zaloz alarm z powiadomieniem gsm i do tego za 60-70 zeta miesiecznie jakas asekuracje na interwencje w razie wlaczenia alarmu. juz sama syrea alarmowa na murze robi swoje a kosztuje do 100 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No też tak myślimy, że alarm to chyba będzie najlepsze rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No też tak myślimy, że alarm to chyba będzie najlepsze rozwiązanie... w przypadku braku sasiadow z pewnoscia najlepsze i najtansze u na rozpoczete tynki cementowo-wapienne reczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zaczynam rozglądać się za oknami, drzwiami i bramą garażową, bo na okna podobno się teraz strasznie długo czeka. Polecicie jakieś miejsca gdzie się udać, czy mam szukać na chybił trafił? My mamy okna M&S i barme NOVOFERM montowane przez OKNOPLUS z Bydgoszczy. Jak chcesz poogladac, zapraszam. Nie wiem, czy mozezsz jeszcze poczekac z ich zamowieniem, ale zima mieli specjalna oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.11.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 drzwi do zbicia z desek. Tylko i wyłącznie. Jakiekolwiek nie będą, jeśli ktoś będzie chciał wejść to i tak wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 drzwi do zbicia z desek i najlepiej obicia papą - nawet skrawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 05.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Lepiej folią. Trudniej się pobrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.11.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Lepiej folią. Trudniej się pobrudzić. papa da troche wiecej ciepla i bedzie mocniejsza od folii dodatkow wiecej wytrzyma od folii lecz to juz indywidualny wybor inwestora. ja mam garaz zabity dechami i papa a wejsciowe takie tymczasowe calkiem ladne i nawet pod kolor okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.11.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Gdzie kupie ladne parapety wewnetrzne? Najlepiej ladne biale. Sprawa na wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 my kupowaliśmy w firmie Pietrucha w Wielkiej Nieszawce. Brałam fv na znajomego i miałam niezłe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 05.11.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Lepiej folią. Trudniej się pobrudzić. papa da troche wiecej ciepla i bedzie mocniejsza od folii dodatkow wiecej wytrzyma od folii lecz to juz indywidualny wybor inwestora. ja mam garaz zabity dechami i papa a wejsciowe takie tymczasowe calkiem ladne i nawet pod kolor okien No to papa i na to folia. Można też dać od zewnątrz ocieplenie ze styropianu (między deskami a folią). Ja obijałem bardzo grubą folią z odzysku (opakowany był w nią materac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.11.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 my kupowaliśmy w firmie Pietrucha w Wielkiej Nieszawce. Brałam fv na znajomego i miałam niezłe ceny. Aga, a jakies blizsze namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.11.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Znalazlam. Maja towar od reki czy na zamowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wymiary typowe od ręki, nietypowe w ciągu 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.11.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A jak do nich dojechac? Nie znam zupelnie tych terenow. Ja nietutejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts