piotrulex 08.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 08.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Ale czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Ale czym? Też się zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.11.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Temat postu: Koza Krystek przepraszam ale dziekuje za chec pomocy napisalem w temacie a zapomnialem w tresc wpakowac o co mi chodzi Koza vel Krystek do sprawienia aby bylo cieplo za pomoca resztek desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.11.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy kto poratuje? Temat postu: Koza Krystek przepraszam ale dziekuje za chec pomocy napisalem w temacie a zapomnialem w tresc wpakowac o co mi chodzi Koza vel Krystek do sprawienia aby bylo cieplo za pomoca resztek desek Przeprosiny przyjęte Kozy u mnie brak Krystka zresztą też Nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 08.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Szanowni Użytkownicy i Użytkowniczki Forum.Dziś w nocy 8.11.2007 z mojej budowy w Wałdowie Królewskim gm. Dąbrowa Chełmińska skradziono 4 okna firmy M&S (profil Brugmann 5 komorowy półzlicowany tytanowe ze zbrojeniem termicznym MS; kolor orzech obustronnie, klamki Hoppe stare złoto).3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji)1. O26 - 565x1435mm - 1szt2. O30 - 865x1435mm - 1szt3. 980x500mm - 2szt3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) pozycja 1 i 3 w tym z pozycji 3 jeden ornamet pionowy (pomyłka na produkcji) Za pomoc w ujęciu sprawców czeka nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich, buduję dom na Stawkach południowych. Są tu moi sąsiedzi? Co prawda my tez nie na Stawkach, ale witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 PIOTRULEX, dasz namiary na tego kolege od Komandora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 08.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Szanowni Użytkownicy i Użytkowniczki Forum. Dziś w nocy 8.11.2007 z mojej budowy w Wałdowie Królewskim gm. Dąbrowa Chełmińska skradziono 4 okna firmy M&S (profil Brugmann 5 komorowy półzlicowany tytanowe ze zbrojeniem termicznym MS; kolor orzech obustronnie, klamki Hoppe stare złoto). 3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) 1. O26 - 565x1435mm - 1szt 2. O30 - 865x1435mm - 1szt 3. 980x500mm - 2szt 3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) pozycja 1 i 3 w tym z pozycji 3 jeden ornamet pionowy (pomyłka na produkcji) Za pomoc w ujęciu sprawców czeka nagroda. Aż przykro czytac takie posty. Współczuję - będę czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 PIOTRULEX, dasz namiary na tego kolege od Komandora? jak bede w carrefourze to wezme - zawsze zapomne poprosic o komoreczke Rafał Drapiewski - taki niewysoki koles kolo 30-tki zdaje sie w lwkko pokreconych wlosach - maja stoisko w carrefourze kolo eurobanku czy jakos tak - jak bedziesz u nich zanim zdobede ten numer to powiedz ze jestes kolezanka Piotra z ktorym on chodzil do szkoly policealnej - ostatnio czesto z nim sie tam spotykam wiec z pewnoscia mozesz liczyc na uczciwe ceny i fachowa porade postaram sie jak najszybciej zdobyc jego numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.11.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 jak porównywałam cenę mojej kuchni z komandorze i indeco to taniej wyszło indeco. Myslę, że warto sprawdzić dwie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.11.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ci złodzieje to straszna plaga. Niedość, że przy budowaniu jest nerwów od groma, to człowiek jeszcze się musi martwić o to czy przypadkiem mu czegoś z budowy nie zwiną... Bekaert, szczere wyrazy współczucia. Najgorsze jest to, że my płacimy grubą kasę za te materiały, a złodzieje zarobią na tym grosze. Agnieszka, nadal rozglądasz się za pracą? Bo firma szwagierki ostatnio szukała kadrowo-księgowej, ale nie wiem czy by Ci warunki odpowiadały i czy to jeszcze aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.11.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ....... Myslę, że warto sprawdzić dwie firmy. jak ja jakas wieksza kase wydaje to staram sie miec 3 oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nastak, szukam, ale nie jako księgowo-kadrowa. Robię to teraz u mnie w firmie i nudzi mnie to straaaaaasznie. Muszę mieć coś, gdzie będę w ruchu, coś się będzie działo. Tyle, żebym w normalnych godzinach wracała do domu. Ciężżżżżżżżżżżżżko będzie cos takiego znaleźć. 7 lat przepracowałam w DGG i tamta praca baaaaaaardzo mi sie podobała. Ech, stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.11.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Agnieszka, ja mam też marzenie o zmianie pracy, ale moje to już wogóle nierealne jest (przynajmniej narazie), ale może na emeryturze mi się uda . Ja bym chciała mieć gospodarstwo agroturystyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.11.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja marze aby miec camping gdzies nad adriatykiem w chorwacji Prace zmienie maksymalnie za niecale 3 lata gdyz wtedy stuknie mi 5 a to maksymalny czas jaki moge pracowac w jednej firmie piecyk do palenia na budowie juz mam - teraz jeszcze tylko kupie z 2-3 rury, 2 kolanka, naloze nasadke na komin aby nie uwalić piaskowo-żółtego klinkeru i mozna palic papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka13 10.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Czy możecie się wypowiedzieć na temat firmy Adpol produkującej okna?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja mogę, bo moja koleżanka pracuje w Adpolu. Wiem, że produkują dosyć dobre okna, ale tylko drewniane (kiedyś produkowali i plastiki, ale nie byli konkurencyjni, więc zaprzestali). Mają też od niedawna okna drewniano aluminiowe, ale mnie osobiści powalają ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Czy możecie się wypowiedzieć na temat firmy Adpol produkującej okna? Z góry dziękuję. slyszalem pozytywne opinie o jakosci lecz to chyba wyzsza polka cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts