Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy

kto poratuje?

Temat postu: Koza Krystek

przepraszam ale dziekuje za chec pomocy

napisalem w temacie a zapomnialem w tresc wpakowac o co mi chodzi

Koza vel Krystek do sprawienia aby bylo cieplo za pomoca resztek desek :D

poszukuje na niedlugi czas na budowe - moze ktos ma na pozyczenie czy odsprzedanie w rozsadnej cenie. byla promocja w leroy merlin za 130 zeta lecz przegapilismy

kto poratuje?

Temat postu: Koza Krystek

przepraszam ale dziekuje za chec pomocy

napisalem w temacie a zapomnialem w tresc wpakowac o co mi chodzi

Koza vel Krystek do sprawienia aby bylo cieplo za pomoca resztek desek :D

Przeprosiny przyjęte ;)

Kozy u mnie brak :) Krystka zresztą też Nie pomogę :(

Szanowni Użytkownicy i Użytkowniczki Forum.

Dziś w nocy 8.11.2007 z mojej budowy w Wałdowie Królewskim gm. Dąbrowa Chełmińska skradziono 4 okna firmy M&S (profil Brugmann 5 komorowy półzlicowany tytanowe ze zbrojeniem termicznym MS; kolor orzech obustronnie, klamki Hoppe stare złoto).

3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji)

1. O26 - 565x1435mm - 1szt

2. O30 - 865x1435mm - 1szt

3. 980x500mm - 2szt

3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) pozycja 1 i 3 w tym z pozycji 3 jeden ornamet pionowy (pomyłka na produkcji)

Za pomoc w ujęciu sprawców czeka nagroda.

Szanowni Użytkownicy i Użytkowniczki Forum.

Dziś w nocy 8.11.2007 z mojej budowy w Wałdowie Królewskim gm. Dąbrowa Chełmińska skradziono 4 okna firmy M&S (profil Brugmann 5 komorowy półzlicowany tytanowe ze zbrojeniem termicznym MS; kolor orzech obustronnie, klamki Hoppe stare złoto).

3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji)

1. O26 - 565x1435mm - 1szt

2. O30 - 865x1435mm - 1szt

3. 980x500mm - 2szt

3 z nich miały ornament matowy (podobny do żaluzji) pozycja 1 i 3 w tym z pozycji 3 jeden ornamet pionowy (pomyłka na produkcji)

Za pomoc w ujęciu sprawców czeka nagroda.

Aż przykro czytac takie posty.

Współczuję - będę czujny

PIOTRULEX, dasz namiary na tego kolege od Komandora?

jak bede w carrefourze to wezme - zawsze zapomne poprosic o komoreczke

Rafał Drapiewski - taki niewysoki koles kolo 30-tki zdaje sie w lwkko pokreconych wlosach - maja stoisko w carrefourze kolo eurobanku czy jakos tak - jak bedziesz u nich zanim zdobede ten numer to powiedz ze jestes kolezanka Piotra z ktorym on chodzil do szkoly policealnej - ostatnio czesto z nim sie tam spotykam wiec z pewnoscia mozesz liczyc na uczciwe ceny i fachowa porade :wink:

postaram sie jak najszybciej zdobyc jego numer

Ci złodzieje to straszna plaga. Niedość, że przy budowaniu jest nerwów od groma, to człowiek jeszcze się musi martwić o to czy przypadkiem mu czegoś z budowy nie zwiną... Bekaert, szczere wyrazy współczucia. Najgorsze jest to, że my płacimy grubą kasę za te materiały, a złodzieje zarobią na tym grosze.

Agnieszka, nadal rozglądasz się za pracą? Bo firma szwagierki ostatnio szukała kadrowo-księgowej, ale nie wiem czy by Ci warunki odpowiadały i czy to jeszcze aktualne...

Nastak, szukam, ale nie jako księgowo-kadrowa. Robię to teraz u mnie w firmie i nudzi mnie to straaaaaasznie. Muszę mieć coś, gdzie będę w ruchu, coś się będzie działo. Tyle, żebym w normalnych godzinach wracała do domu. Ciężżżżżżżżżżżżżko będzie cos takiego znaleźć. 7 lat przepracowałam w DGG i tamta praca baaaaaaardzo mi sie podobała. Ech, stare czasy :roll: :wink:

Ja marze aby miec camping gdzies nad adriatykiem w chorwacji :wink:

Prace zmienie maksymalnie za niecale 3 lata gdyz wtedy stuknie mi 5 a to maksymalny czas jaki moge pracowac w jednej firmie :D

piecyk do palenia na budowie juz mam :p - teraz jeszcze tylko kupie z 2-3 rury, 2 kolanka, naloze nasadke na komin aby nie uwalić piaskowo-żółtego klinkeru i mozna palic

papa