piotrulex 23.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ja sie pochwale ze hydraulik wpadl wczoraj na rekonesans i uzgodnienia. dzis sie zabieraja za robote. jak skonczy 1 etap to robimy posadzki. pozniej wchodzi na 2 czesc i robi kotlownie nie wiem kiedy kafle w kotlowni polozyc? czy da rade to zrobic jak bedzie juz kociol, zbiornik na wode i cala reszta tych pomp? czy moze kafle kladzie sie wczesniej i dopiero pozniej wyposaza kotlownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.11.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 nie wiem kiedy kafle w kotlowni polozyc? czy da rade to zrobic jak bedzie juz kociol, zbiornik na wode i cala reszta tych pomp? czy moze kafle kladzie sie wczesniej i dopiero pozniej wyposaza kotlownie? My co prawda kotlowni nie mamy, ale w pomieszczeniu gdzie bedzie bojler z ciepla woda plytki kladlismy przed jego montazem. pewnie technicznie da sie tez po montazu, ale beda klopoty - np jak obrobic wszystkie przewody doprowadzajace itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Płytki powinieneś położyć przed piecem i całą resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.11.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Płytki powinieneś położyć przed piecem i całą resztą. no to musimy je najpierw kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 PIOTRULEX Milego wybierania. Ja bardzo sie ciesze, ze ten etap mam juz za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 My brame bralismy z Bydgoszczy z firmy Oknoplus - brama 5000x2200 z napedem. cene wyslalam Ci na PW, a bylo o 2000 nizsza niz w Toruniu Madzialenka, a co to za tajemnica z tą ceną bramy, że nie możesz jej podać dla wszystkich??? Jakaś specjalna oferta była czy po znajomości robione, bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Z cena bramy bylo troche kombinacji - generalnie latem zalapalam sie na zimowa promocje, a ze nie wiem jak to sie stalo, nie chcialam narobic nikomu klopotu. Ale co tam, moge podac - za brame 5000x2200 zaplacilam 5120 zl brutto z montazem i napedem. W cenie byla wizyta pomiarowa i dostawa. Brama jaka jest mozna zobaczyc w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 24.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Odnośnie bram garażowych w orzechu to Wiśniowski ma je w swojej ofercie. Promocje jak to zawsze bywa w podobnych branżach są w okolicach grudnia stycznia. Pytanie należy sobie zadać przede wszystkim czy najtańsza brama, czy dobra, czy "z wypasem". Powstało w ostatnim czasie wielu producentów tzw. garażowych, których proponuję poszukać w gratce, allegro, lub prasie regionalnej. Ja osobiście wyznaję zasadę złotego środka i dostępności serwisu i części więc wybrałem dużego producenta. Poza tym każdy z nas ma jakieś znajomości i warto wiedzieć do kogo zadzwonic. Odbiegając od tematu poszukuję solidnej firmy do wod-kan, pompy ciepła z odwiertami pionowymi i oczyszczalni ścieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka76 24.11.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Niestety już druga ekipa cieśli zrobiła nas na szaro... brak mi słów i pomysłów. Drewno przywiezione i leży koło domu od dwóch tygodni - trochę poprzekładane. Na dzień dzisiejszy nie mamy ekipy.Jeśli Ktoś ma jakieś namiary bardzo serdecznie poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss1 24.11.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss1 24.11.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss1 24.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 buduję sie w Mogilnie a w sumie jestem na etapie elektryki a w szczegolności szukam dobrej i w miare taniej ekipy do tynków w i fajnej hurtowni z rabatami na centralne ogrzewanie mam na myśli rury grzejniki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 25.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Mam problem. Ekipa stwierdziła, że chcą jeszcze przed zimą zrobić rusztowanie pod strop.Tak więc potrzebuje (nie muszę dodawać, że pilnie) 120 sztuk stempli 280-300cm Proszę o pomoc.Najlepiej z okolic Złejwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Osobiście bym gnoi zabiła http://www.tvn24.pl/-1,1529873,wiadomosc.html ten domek był tak wypieszczony, że szok. Mieli wprowadzać się na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 i jacy mili ludzie mielli tam zamieszkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.11.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ja też uważam, że kierowcy jeżdżący przez Złotorię stanowczo poruszają się zbyt szybko. Ostatnio często stoi w tych okolicach policja i wyłapują co większych wariatów, ale widocznie za rzadko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 przez Kopanino również, a ograniczenie 30km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ja to nie mogę znieść widoku biednych rozjechanych zwierzątek, a już jak widze jakiegoś rozwleczonego kotka to histerii dostaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.11.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Nastka, nic nie mów. W zeszłym tygodniu jechałam Grudziądzką koło polo marketu. Samochody wymijały potrąconego psa, który tak strasznie skomlał, że szok. Nie było jak się zatrzymać. Wyminęłam go i rozryczałam się. Zadzwoniłam do pracy, że wrócę później, bo wracam po psa i jadę z nim do weterynarza. Zawróciłam i jechałam powoli, żeby się zatrzymać i zabrac psa. Jednak juz go nie było. Musiał chyba komuś uciec i wpadł na ulicę i ktoś już go zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts