piotrulex 30.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ja dzis na najwyzszej kondygnacji rozkladalem styro przed poniedzialkowymi posadzkami. jutro robie parter a pozniej piwnice - troche jest z tym roboty jak sie chce dokladnie wszystko podocinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ja dzis na najwyzszej kondygnacji rozkladalem styro przed poniedzialkowymi posadzkami. jutro robie parter a pozniej piwnice - troche jest z tym roboty jak sie chce dokladnie wszystko podocinac parter zastyropianowany dzis kupilismy w glazurze za grosze kafelki i klej podloga 16,91 sciana 19,69 klej 25kg kreisler - 12,88 ceny oczywiscie brutto jutro ukladamy styro w piwnicy i kladziemy folie na wszystkich kondygnacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka13 02.12.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Wiecie, czy Fart Produkt jest już na Towarowej czy jeszcze na Grudziądzkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 02.12.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 dot. niedopilnowanych zwierząt. moi dobrzy znajomi mają spaniela (1 roczny młody i głupiutki) i uciekł im z podwórka i wbiegł na podwórko sąsiadów (tzw. dom wielopokoleniowy - kilka rodzin daaawno temu spokrewnionych) i jedna z tych osób zawiadomiła Straż Wiejską - przyjechali dali mandat 150 zł i powiedzieli, że następnym razem będzie Sad i duużo większa kara. wynika z tego, że winnym jest właściciel zwierzęcia i nie jest winny ten który ROZJECHAŁ biednego zwierzaka - ten z uszkodzonym samochodem może jeszcze pozwać o odszkodowanie właściciela zwierzaka i będzie miał RACJĘ - jedynie psa/kota szkoda). Psów i kotów mi szkoda ale właściciel powinien dostać za swoją nieodpowiedzialność. (dlatego na swojej działce nawet kretów mieć niechcę - bo jeszcze ktoś z gości nogę złamie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Wiecie, czy Fart Produkt jest już na Towarowej czy jeszcze na Grudziądzkiej? Od zeszłego poniedziałku na Towarowej. Już zdążyłam ich nawiedzić w nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Nastka, jakie okna wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.12.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 dot. niedopilnowanych zwierząt. . ...... winnym jest właściciel zwierzęcia i nie jest winny ten który ROZJECHAŁ biednego zwierzaka - ten z uszkodzonym samochodem może jeszcze pozwać o odszkodowanie właściciela zwierzaka i będzie miał RACJĘ - jedynie psa/kota szkoda)........ to jest oczywiste i prawdziwe - tak mowi nasze prawo faktycznie tylko tych zwierzakow szkoda. odpowiada wlasciciel tak jak za przeproszeniem jak roddzic za czyny swojego kilkuletniego dziecka w innym temacie - styro wszedzie rozlozone - dzis beda magicy od posadzek maszynowych - jutro podobno maja konczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 03.12.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Gratuluje Piotrulex ze mimo nadchodzacej zimy walczysz na budowie i to nie z byle jakimi drobnostkami ! U nas na razie zastoj, powoli w miare oszczednosci bedziemy panele kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Nastka, jakie okna wybraliście? Prawdopodobnie (dopóki nie są zamówione i zaliczka nie jest wpłacona, nic nie jest pewne ) M&S na profilu Bruegmann (thermo - specjalnie docieplany) z szybą U=0,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.12.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Gratuluje Piotrulex ze mimo nadchodzacej zimy walczysz na budowie i to nie z byle jakimi drobnostkami ! U nas na razie zastoj, powoli w miare oszczednosci bedziemy panele kupowac. nie ma ziewania jak mozna to trzeba robic chcemy koniecznie w tym roku uruchomic kotlownie co by w zime bylo cielo, wszystko ladnie schlo i mozna bylo powoli sobie dlubac (koniec tynkowania, gladziowanie, malowanie, kafelkowanie, panelowanie, trzeba kuchnie gdzies zamowic, itd, itp) dzis jak w nocy uslyszalem mocny deszcz to juz sie martwilem ze moze posadzkarze nie przyjada bo w koncu nie wszyscy z nich beda mogli pracowac pod dachem - cale szczescie wypogodzilo jak skoncze ta budowe, jak pojade na wakacje, tak bede lezal bykiem na plazy i nawet nie pomysle o tych zwirach, kafelkach, suporexach i innych wynalazkach ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Agnieszka, a jak przeżyliście bez prądu? Długo nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Nastka, jakie okna wybraliście? Prawdopodobnie (dopóki nie są zamówione i zaliczka nie jest wpłacona, nic nie jest pewne ) M&S na profilu Bruegmann (thermo - specjalnie docieplany) z szybą U=0,6. A oplaca Ci sie brac te cieple? My tez sie nad nimi zastanawialismy, ale roznica w cenie i roznica w oszczednosciach na ogrzewaniu wskazywala, ze bedzie nam sie to zwracalo jakies 20 lat. Czy decydyjesz sie tez na okna z szyba bezpieczna lub antywlamaniowa? Jesli tak, to pamietaj, ze wspolczynnik bedzie duzo gorszy. Wiem, bo sama tak sie wpakowalam - niestety sprzedawca nie poinformowal nas, ze przy zastosowaniu wzmocnionych szyb traci sie na wspolczynnikach. Wyszlo to juz po montazu. Jak chcesz porozmawiac o tych oknach, to przesylam Ci na PW nr do siebie. Ale okna sa sliczne, kazdy kto do nas przyjezdza tak mowi. Maja bardzo ladny profil. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Madzialenka, myślę, że się opłaca, ponieważ będziemy mieć ogrzewanie elektryczne, więc nam się szybciej zwróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 prądu nie było do 19. Zrobiłam potworną awanturę w energetyce. Jakos sobie nie zdają sobie sprawy, że małe miejscowości działają praktycznie tylko na prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ja wlasnie mam elektryczne akumulacyjne podlogowe wspomagane konwektorami w sypialniach - jak chcesz moge polecic firme. ale oczywiscie moszesz wziac te cieple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Aga, troche mnie martwi to wylaczanie pradu. na szczescie u nas chlopacy nie zglaszaja na razie problemow, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No właśnie tak sobie myślę, że jak nie będzie prądu to nawet herbatki sobie nie zrobię . Jeszcze pół biedy, jak nie będzie godzinę, dwie, ale pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ja zaczynam sie zastanawiac nad agregatem do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 no i mam kuchenke turystyczna na gaz z okresu studenckich wypadow wiec herbatka bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 no, ale jak w zimę zrobią taki numer to dzięki Unas piec tez nie chodzi, bo nie działaja pompki. Tego dnia odstawiłam Sylwię na noc do rodziców, bo u nas było tak zimno, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts