agnieszkakusi 03.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 o kochana...to pewnie styczeń...w grudniu to wątpię, żeby ktoś miał wolny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 tez sie tego obawiam. ale co sie odwlecze to nie uciecze. bedzie wiecej wykonczenego, wiec bedzie wiecej do ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ech ta fioletowa sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.12.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Piotrulex nas kokietuje rozgryzlas mnie teraz mam taki wariacki czas ze chyba zaraz wykorkuje, z niczym sie nie wyrabiam a jeszcze tyle do zrobienia za 3 dni Mikolaj a ja nawet nie pomyslalem o prezentach juz nawet nie wspominajac o ich kupnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No tak nieśmiało też bym sugerowała styczeń, bo teraz to ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ech ta fioletowa sypialnia zapomnialam Ci powiedziec, ze bedzie groszkowa - niestety nie moglam znalezc odpowiadajacego mi fioletu. takie juz spaczenie zawodowe. W takim razie oficjalna impreza bedzie w styczniu, no chyba, ze ktos ma ochote wpasc wczesniej, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 groszkowy też ładny Ech...ja się wybiorę na 100% jak będę miała czas pomiędzy jednym a drugim myciem okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.12.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 jasne, masz do odbioru cukierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 o właśnie....muszę podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jestem załamana... Wczoraj będąc w pracy myślę sobie: o dziś to nam pobudują, tak cieplutko, nie pada. Ale o zgrozo pomyliłam się. Naszej ekipie nie odpowiadała pogoda i nic wczoraj nie zrobili. Wieczorem rozmawiałam z ich szefem, on stwierdził, że chyba pracownicy chcą czekać do wiosny, aż upały przyjdą. Obiecał, że dziś podrzuci nam inną ekipę, nie taką rozpieszczoną... Zobaczymy co z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tak, ekipy są zawsze najfajniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.12.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tak, ekipy są zawsze najfajniejsze... jak czytam te wszystkie historie o ekipach to dopiero wiem jakie my mamy szczescie nam wczoraj zrobili posadzkarze tylko polowe piwnicy gdyz pozno przyjechali. Chwile przed 15-ta polecial z rury pierwszy betonowy glut maja konczyc w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.12.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jestem załamana... Wczoraj będąc w pracy myślę sobie: o dziś to nam pobudują, tak cieplutko, nie pada. Ale o zgrozo pomyliłam się. Naszej ekipie nie odpowiadała pogoda i nic wczoraj nie zrobili. Wieczorem rozmawiałam z ich szefem, on stwierdził, że chyba pracownicy chcą czekać do wiosny, aż upały przyjdą. Obiecał, że dziś podrzuci nam inną ekipę, nie taką rozpieszczoną... Zobaczymy co z tego będzie... Im zawsze jest za cieplo* za zimno* za mokro* za sucho* * niepotrzebne skreslic w zaleznosci od dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.12.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jak czytam te wszystkie historie o ekipach to dopiero wiem jakie my mamy szczescie nam wczoraj zrobili posadzkarze tylko polowe piwnicy gdyz pozno przyjechali. Chwile przed 15-ta polecial z rury pierwszy betonowy glut maja konczyc w srode Nie ciesz sie tak. Przyjda klasc plytki i uslyszysz jaka masz krzywa posadzke. Powaznie, tez bylismy zachwyceni, ze taka rowniutka, a plytkarze od poczatku marudzili i koniec koncow cala wine za krzywe plytki zwalili na posadzke. Ale jak kazalam im kuc i klasc od nowa to juz wyszlo im prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Magda, jak tam sprawa oczyszczalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 04.12.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Najlepiej aby ci sami kladli plytki co posadzki wylewali - wtedy mogliby tylko na siebie narzekac ! Ale z obserwacji widze ze podlogi nigdy nie sa idealnie rowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jak czytam te wszystkie historie o ekipach to dopiero wiem jakie my mamy szczescie nam wczoraj zrobili posadzkarze tylko polowe piwnicy gdyz pozno przyjechali. Chwile przed 15-ta polecial z rury pierwszy betonowy glut maja konczyc w srode Nie ciesz sie tak. Przyjda klasc plytki i uslyszysz jaka masz krzywa posadzke. Powaznie, tez bylismy zachwyceni, ze taka rowniutka, a plytkarze od poczatku marudzili i koniec koncow cala wine za krzywe plytki zwalili na posadzke. Ale jak kazalam im kuc i klasc od nowa to juz wyszlo im prosto. spokojnie posadzki naprawde robia proste a klasc plytki bedzie ta sama ekipa co pierwsza lopate pod wykopy law robila, ta sama ekipa tynkuje, ociepla, robi regipsy, itd, itp, etc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dziś u nas na działeczce pracują 2 (słownie: dwie) ekipy : i ta rozpuszczona co to jej wszystko przeszkadza, i ta nowa... Zobaczymy jaki będzie efekt popołudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pojedziesz, a tam już domek stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pojedziesz, a tam już domek stoi Tak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts