nastka79 05.12.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Bartek, ja też mam namiary z forum, więc podam je tutaj, żeby już każdy miał dostęp:Pan Kalinowski 100 zl za metr Zakład Usług Geotechnicznych Adres: Żwirki i Wigury 71/9 87-100 Toruń Telefon: tel.: 056 623 57 30 Ja płaciłam 900 zł, bo facet wiercił nam 2 studnie i za to, że nie miał 2 dojazdów zamiast 1000 x 2 zapłaciliśmy 900 x 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Znalazłam jeszcze jednego producenta bram z Torunia: http://dandar.com.pl/segmentowe.html Czy ktoś słyszał coś o nich? Cenowo będę zorientowana jutro, to dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.12.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Nastka z tego co wyczytałam na stronie którą załączyłaś to firma ta nie jest producentem tylko dostawcą. I w ogóle pierwszy raz o nich słyszę Ciekawe co za jedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No właśnie, ciekawe... Ja dostałam namiar od kolegi z pracy, mówił, że są producentem... Teraz przeczytałam na ich stronie, że faktycznie są tylko sprzedawcą. Kolega chce u nich zamawiać bramę, bo podobno tanio. Zobaczymy jak prześlą ofertę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 05.12.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 dzięki nastka79 - dziś do niego dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.12.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dostałam tę ofertę na bramę - 4800 z automatyką i montażem. Faktycznie jak do tej pory najtańsza (wcześniej najniższa oferta na 5200). Muszę ich odwiedzić i zobaczyć jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 05.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dostałam tę ofertę na bramę - 4800 z automatyką i montażem. Faktycznie jak do tej pory najtańsza (wcześniej najniższa oferta na 5200). Muszę ich odwiedzić i zobaczyć jak to wygląda... Sprawdż OKNO-MONT na Chełmińskiej. Robię właśnie wycenę okien do mojego M20. Okna + drzwi wejściowe Gery + brama garażowa z napędem wyszły 5000 mniej niz SAME okna w Oknovidzie. Teraz sprawdzam ich jakośc bo cena super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.12.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Niska cena nie zawsze idzie w parze z jakością. Czasami nie warto oszczędzać, bo potem można źle na tym wyjść. Ja doszłam do wniosku, że coś co jest za tanie jest g... warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.12.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 OKNO MONT - zadzwoniłam do nich, podali cenę przez telefon, żadna rewelacja - 5550. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 05.12.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Niska cena nie zawsze idzie w parze z jakością. Czasami nie warto oszczędzać, bo potem można źle na tym wyjść. Ja doszłam do wniosku, że coś co jest za tanie jest g... warte. No ale czasami mozna pieniadze zaoszczedzic. Ja chetnie zapoznam sie z firma i oferta. Pompa ciepla jest ostatnio bardzo w modzie - jestem bardzo ciekawy jak sie sprawdzi po kilku zimach w praktyce. My wybralismy tradycyjne - kominkowe majac nadzieje ze klimat bedzie coraz lagodniejszy. Podzielam zdanie Piotrulexa ze z wydatkami konieczne jest wprowadzenie hierarchii i nieprzecenianie swoich mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 05.12.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Niska cena nie zawsze idzie w parze z jakością. Czasami nie warto oszczędzać, bo potem można źle na tym wyjść. Ja doszłam do wniosku, że coś co jest za tanie jest g... warte. No ale czasami mozna pieniadze zaoszczedzic. Ja chetnie zapoznam sie z firma i oferta. Pompa ciepla jest ostatnio bardzo w modzie - jestem bardzo ciekawy jak sie sprawdzi po kilku zimach w praktyce. My wybralismy tradycyjne - kominkowe majac nadzieje ze klimat bedzie coraz lagodniejszy. Podzielam zdanie Piotrulexa ze z wydatkami konieczne jest wprowadzenie hierarchii i nieprzecenianie swoich mozliwosci. Z drugiej strony: Pan w Oknovidzie zrobił mi wycenę gdzie na dzień dobry dał rabat.... - 40%. Myślałem że padnę ze śmiechu. Na Jego nieszczęście pracuję w sprzedaży i takie tanie chwyty to .... 5 lat temu były skuteczne. Ciekawe czy po pół godziny rozmów doszedłyby do 150% rabatu... No pewnie że jakość jest najważniejsza. Dlatego sprawdzam OknoMont. Nota bene. Jaka jest praktyczna różnica pomiędzy oknami pięcio a sześciokomorowymi? Praktyczna a nie teoretyczna - to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Praktyczna? Żadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 05.12.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Tak myślałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 a ja chyba dziś przystroję choinkęprzed domem, jesli oczywiście nie będzie padało no i znajdę trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.12.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Agnieszka, a firanki kupiłaś? Byś się pochwaliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.12.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 posadzki w domu skonczone nam wyszlo 206 metrow ekipie wyszlo 206,6 metra doliczyli za 50 mb dylatacji po 1,50 za metr gdyz zbraklo troche mojego 1cm styropianu robili w niecale 2 dni od ceny ostatecznej stargowalem jeszcze 100 zeta ekipa godna polecenia i sprawdzona wczesniej przez moich znajomych numer moge przekazac dalej z czystym sumieniem - jak ktos chetny to prosze o priv taraz konczymy tynkowanie, jak wyschnie koltownia ktora byla jako pierwsza to kladziemy plytki i wjezdzamy z piecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 kupiłam krótkie do kotłowni, bo denerwują mnie puste okna. Muszę kupić jeszcze do naszej łazienki i pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 06.12.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Piotrulex Poproszę o namiar ekipy. Realizacja namiaru będzie w marcu - ale warto się już rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 06.12.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Piotrulex poproszę o namiary na ekipę od posadzek.Rozumiem, że posadzki robione maszynowo, więc pytanie jaki żwir i gdzie kupowałeś? Czy tego samego żwiru używa się do robienia tynków cementowo-wapiennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.12.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Piotrulex Poproszę o namiar ekipy. Realizacja namiaru będzie w marcu - ale warto się już rozglądać 0-662 308-967 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts