agnieszkakusi 24.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 tak, u mnie zacznie kłaść kanalizę być może w ciągu tygodnia, dwóch. Zależy czy pogoda pozwoli. Pracuje u mnie w firmie, jest kierownikiem robót. NIe kasuje dużo, a jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 tak, u mnie zacznie kłaść kanalizę być może w ciągu tygodnia, dwóch. Zależy czy pogoda pozwoli. Pracuje u mnie w firmie, jest kierownikiem robót. NIe kasuje dużo, a jest bardzo dobry. jak tacy juz w budowach oblatani jestescie to dajcie namiar na kierownika budowy co wezmie mniej niz 1200 za calosc nadzoru nad nasza budowa ... gdzie waszym zdaniem najlepiej kupic: stal na lawy? deski na szalunki? cement? zwir? transport do Wielkiej Nieszawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ja mam kiero "darmowego" więc nie mam pojęcia.Stal kupowałam u Kuby w Złotorii, wychodziło najtaniej.Deski i cement również. Tyle, że to jest niedaleko i miałam darmowy transport. żwir przywoził nam facet z miejscowości Obory, ale to za Kopaninem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 przypomniało mi się, że nasza pani projektant proponowała nam nadzór nad budową za...1500. Piotrulex chyba nie masz tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 24.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja mam kierownika do bani więc nie polecam. Nadaje się tylko do robienia wpisów w DB. A 1200,- to niedrogo - byle był dobry i często sprawdzał waszych budowlańców. Ja słyszałam, że lubią i 2000,- wołać za nadzór... Cement, żwir itp. kupowalismy w lokalnych hurtowniach, bo cenowo wszędzie było podobnie a za transport przynajmniej nie płaciłam. Deski na szalunek kupowałam w tartaku. Prawdę mówiąc nie znam waszej okolicy ale gdzieś za Lubiczem jest tartak (ADREWNEX), z którego my braliśmy więźbę, łaty i kontrłaty - mieli dobre ceny nawet z dowozem (szalunkowe kupowałam w pobliskim tartaku i przepłaciłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ja mam kiero "darmowego" więc nie mam pojęcia. to moze ten Twoj darmowy jak sie zna i nie marudzi oraz chce z tysiaka zarobic - zapytaj sie moze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 raczej nie da rady. To dyrektor jednej z toruńskich firm budowlanych. Znajomy, ale bardzo zalatany i wątpię, żeby chciał gdzieś nadzorować budowę. Ale podpytam w poniedziałek jeszcze jednego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 raczej nie da rady. To dyrektor jednej z toruńskich firm budowlanych. Znajomy, ale bardzo zalatany i wątpię, żeby chciał gdzieś nadzorować budowę. Ale podpytam w poniedziałek jeszcze jednego gościa. moj glowny majster czyli tesc stawia domy od 30 kilku lat i jest w tym niezly wiec duzo to taki kierownik nie bedzie musial przyjezdzac jak chwile z nim pogada - w tej kwestii naprawde mozna mu zaufac papa, idziemy spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 oki, podpytam Dobrych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 oki, podpytam Dobrych snów Ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
100lukas 25.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam wszystkich,my z zoną zaczynamy budowę na wiosne 2008 w Mierzynku. Chcieliśmy sie zapytac czy ktoś może buduje z ytonga moze polecić ekipę budująca z tego materiału, bo słyszelismy że trudno o fachowców do ytonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 26.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam wszystkich,my z zoną zaczynamy budowę na wiosne 2008 w Mierzynku. Chcieliśmy sie zapytac czy ktoś może buduje z ytonga moze polecić ekipę budująca z tego materiału, bo słyszelismy że trudno o fachowców do ytonga. My niestety ci nie pomożemy bo budujemy z betonu komórkowego i nie znamy ekipy budującej z Ytonga. Ja też slyszałam, że trudno o dobrą ekipę budującą w tej technologii. Ale macie sporo czasu - może zapytajcie na wątku bydgosko-toruńskim http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=2106&postdays=0&postorder=asc&start=4620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 oki, podpytam Dobrych snów czesc i jak tam? mam juz prawie stemple drewniane, niebawem pewnie garaz blaszak. w tym tygodniu zamawiam bloczki 14-ki po 2,20 skad stal, deski na szalunki, cement? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Piotrulex, facet odpada. Jest zalatany. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Piotrulex, facet odpada. Jest zalatany. Niestety. OK Jestem w stanie go zrozumiec Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGL 27.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich Poszukuję dobrej ekipy do budowy domu. Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich Poszukuję dobrej ekipy do budowy domu. Będę wdzięczna za namiary. moj tesc wlasnie skonczyl jakas budowe w lubiczu - dal bym Ci na niego namiar ale ........ nie da rady bo najpierw nam musi wybudowac Ja poszukuje 1-2 murarzy/pomocnikow do wielkiej nieszawki - zapewniam transport w obie strony z grebocina-lubicza i przez torun do nieszawki Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 AGL, cześć. Gdzie budujesz? Z ekipami ciężko. Mojej na pewno nie polecę. Spartolili mi ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich Poszukuję dobrej ekipy do budowy domu. Będę wdzięczna za namiary. No proszę Gmina Lubicz A gdzie dokładnie? Bo my Krobia Aga przestań z tymi co Ci spartolili, bo my się jeszcze nie zdecydowaliśmy Jak ktoś potrzebuje namiary na gościa co robi adaptacje i nadzór to nie ma problemu. Dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGL 27.02.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Będę budować w Brzeźnie. To akurat ta mniej rozwinięta część gminy Lubicz ale źle nie jest. Mieszkam tu od urodzenia i nie wyobrażam sobie życia w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts