Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

niebawem mam dostac faxem wycene na betonowego euronita i ceramicznego koramica - mam nadzieje, ze nie dostane zawalu serca :D

Hehe, jak nie dostaniesz zawału, to daj znać jakie ceny... Może niebawem też mnie zainteresuje temat.

jeszcze zyje a to tylko dlatego ze jak zwykle kupa klientow, jakis wyjazd na budowe, pilna wysylka i nie przygotowal dla mnie jeszcze wyceny

mam zadzwonic za godzinke wiec zadzwonie moze za dwie :wink:

koramic L15 angoba z 4 koloory do wyboru w tej cenie

ceny netto

dachowka - 2,46

gasior - 17,25

szczytowa - 20,98

wentylacyjna - 30,40

zam.pocz.płytka nr 11 ??? - 25,00

jak sie zapatrujecie na te ceny?

jak bym do wyceny czerwonego betonowego euronitu dodal dokladnie 50% to wychodzi mi wartosc oferty na ceramicznego koramica

mam normalnie dylemata :o

zdecydowac sie musze do jutra rana

agnieszkakusi

Ola, domek mniam, mniam...ale ja jestem zagorzałą fanką parterówek Co to za projekt?

dzięki bardzo :D projekt to bauherr dm05 http://www.dom-parterowy.pl/informacje.php?kategoria=dm&id=dm05

z drobnymi zmianami wewnątrz.

Agnieszka czy Twoja córcia jest 2004?

romek163

bardzo ładny domek. Parterówki są super tylko dla domów o większej powierzhni potrzebne są spoore działki. Może więcej zdjęć ?

dzięki dzięki, :) Tak naprawdę nie znam tematu minimalnych wymiarów działek. U nas historia działki i projektu wyglądała tak samo: jak zobaczyliśmy działę to stwierdziliśmy że ta i żadna inna no i z projektem to samo :D :D

Prawdą jest, że przy wyborze projektu specjalnie nie mieliśmy się nad czym zastanawiać - 2200m powierzchnia działki. Co do zdjęć to muszę zabrać na działę naładowany tel :)

nastka79

Ola?? Chyba Maya? Ale Maya buduje parterówkę...

Agnieszka o co chodzi?

Pozwole sobie wyjaśnić :D zalogowana jestem jako maya04, a na imię mam Ola :wink:

pozdrawiam Wszystkich

Witajcie :D

Mam juz wycenę mojej kotłowni:

pompa ciepła alpha inno tech 8 kw, zasobnik cwu 200l + kolektor poziomy ok. 350 m2 + bufor ciepła 200l + automatyka pogodowa + wszystko co potrzebne do uruchomienia kotłowni + robocizna za... 39 000 PLN

Centralne ogrzewanie - podłogówka 38 m2 + 10 grzejników płytowych + wszystko co jest potrzebne by działało + robocizna 15000 PLN

Chyba dobra cena - w każdym razie spodziewałem się większej; w piątek mam jeszcze spotkanie w konkurencyjnej firmie

Co Wy na tę wycenę?