nastka79 25.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 To ja skojarzyłam, ale to długa historia...Mój mąż stwierdził, że musi się z Piotrem napić, więc może będzie okazja opowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.01.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeszcze mi polecił mąż zapytać czy aby na pewno to ten Piotr z budowlanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Już oblookał zdjęcia w twoim dzienniku i mówi, że to na 100% on... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 25.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 my mamy ekogrosze i podajnik 140 czy 180 kg - sam nie wiem na poczatku starczalo na 3 dni, pozniej 4 a teraz 5 dni jak sie pozaklada termostaty, zalozy brame w garazu, w piwnicy lekko pozakreca to mysle ze zuzycie jeszcze zmaleje u Was pewnie podobnie Mam nadzieję Piotrulex gdzie kupujecie ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mam nadzieję Piotrulex gdzie kupujecie ekogroszek? jak na razie to wszedzie - testujemy ostatnio nawet sam nie wiem skad ale nie najlepszy slyszalem ze TOREC ma przyzwoity wegielek - chce kupic na probe ze 100kg i potestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.01.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nastka, pisz, pisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.01.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nastka, pisz, pisz.... Ale co bo nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 skąd się znają - jak chcesz to na priv A jak Twój mąz się nazywa? Muszę podpytać Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Poszło na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 25.01.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 tom212 - dziękuję za namiary Teraz to każdy kontakt jest ważny. Swoją drogą to na rynku budowlanym dzieje się coś niesamowitego. Wycena budowy mojego domu - robocizna do stanu surowego otwartego waha się od 50k do 88k. Co najlepsze to przy tej najwyższej ofercie sam musze sobie wykonac fundamenty Gość wejdzie na budowę, postawi ściany i dach i po 3 m-cach zainkasuje 88k. Załóżmy że zatrudni sobie do pomocy 2 osoby, zapłaci im po 2k na m-c to dla niego wyjdzie ponad 25k wypłaty na m-c. Jakieś nieporozumienie, a jak znam życie to cała robotę wykonają pomocnicy a szef ręka nie kiwnie. Kurczę, a jakby zrobić zaocznie szkołę budowlaną, to możnaby nieźle zaoszczędzić budując pio pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kurczę, a jakby zrobić zaocznie szkołę budowlaną, to możnaby nieźle zaoszczędzić budując pio pracy jak bedziesz konczyl budowac dom to tak jak bys ta budowlanke skonczyl nastepny dom wybudujesz na sprzedaz moze to zart ale mnie troche korci aby wejsc w ten interes gdyz naprawde mozna dobrze zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 28.01.2008 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Mam do Was prośbę. Czy ktoś może polecić mi ekipę/firmę budowlaną, którawybuduje mi dom w stanie surowym otwartym w tym roku. Najlepiej to brać kogoś z polecenia - nie mam zaufania do ekip z ogłoszenia, książki telefonicznej. Jeśli znacie kogoś takiego to będę zobowiązany Zawsze łatwiej zaczynać poszukiwania mając jakiś punkt zaczepienia Ja rownież proszę o namiary na dobrą ekipę oraz potrzebuje namiarów na architekta który również zajmnie się załatwieniem pozwolenia na budowe.Proszę o wiadomości na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.01.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Angelb, jeżeli chodzi o architekta, to my załatwialiśmy wszystko w Thermoprojekcie na Pigwowej na Wrzosach. Idealni to oni nie są, ale załatwili co trzeba. Później zmiany nanosiła nam bardzo fajna kobitka z biura Afgan, ale nie mam do niej namiarów - może poszukaj w internecie, bo z nią to nam się naprawdę dobrze współpracowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.01.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 a tak w ogóle to mój mąż i mąż Nastki chodzili ze sobą do szkoły. Fakty poparte wizja lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 za 1-2 godzinki powinni przywiezc wszystkie dodatki do dachu a sama dachowke za jakies 2 dni juz nie moge sie doczekac jak dekarz do nas wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jednak ten Toruń to taka wiocha jest - gdzie się nie ruszysz to znajomi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 29.01.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukam ekipy do tynków wewnetrznych, to jedna sprawa. Drugi temat nieodłączny z pierwszym, wapienno cementowe czy gipsowe Pomóżcie?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.01.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukam ekipy do tynków wewnetrznych, to jedna sprawa. Drugi temat nieodłączny z pierwszym, wapienno cementowe czy gipsowe Pomóżcie?!? ja mialem taki wybor: gipsowe z materialem - 23 zeta cem-wap tylko robocizna - 18 zeta mam cem-wap ktore zrobil nam majster ktory od poczatku buduje dom. jestesmy bardzo zadowoleni, niebawem zaczynamy gladziowanie KNK 200 naszym zdaniem cem-wap sa lepsze, trwalsze i zdrowsze (niekoniecznie tansze) ale ten watek nieod tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.01.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Mam pytanko: czy ktoś z Was użytkuje, zastanawia się nad kominkiem z płaszczem wodnym? My na pewno wchodzimy w taką opcję, ale oczywiście mamy dylemat dotyczący wkładu, hmmm Jeśli ktoś rozpracował już temat to proszę o info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.01.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Mam pytanko: czy ktoś z Was użytkuje, zastanawia się nad kominkiem z płaszczem wodnym? My na pewno wchodzimy w taką opcję, ale oczywiście mamy dylemat dotyczący wkładu, hmmm Jeśli ktoś rozpracował już temat to proszę o info pozdrawiam jak my sobie policzylismy jaka jest roznica miedzy kominkiem z plaszczem oraz poptrzebna do tego instalacja a "normalnym" kominkiem to kwota byla naprawde mocno duza jak sie zastanowilismy jakie by trzeba by bylo poczynic oszczednosci palac w takim kominku z plaszczem to wyszlo ze w salonie bedzie koltownia a w kuchni sklad opalu nie o to chodzi - salon to nie kotlownia jesli chodzi o kosztz to gra nie warta swieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts