malmuc 30.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 najlepiej gdyby dało sie wyniesc trochę prądu Da sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 01.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 pracujesz w ER? Tak Można tam ukraść wiele rzeczy ale na pewno ciekawsze można buchnąć z Media Marktu albo innego marketu. Prądu wynieść się nie da, chyba że ktoś sobie pójdzie tam komórkę podładować I co był ktoś? Imprezka moim zdaniem była niezła: ponad 1100 zwiedzających, darmowa wyżerka, muzyczka, występy dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr1842 01.10.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam chętnie odkupię garaż na budowę, stemple budowlane, deski szalunkowe. Jestem z okolic Knurowa tel.: 507136380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AiK-M 01.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A teraz moje przemyslenia: W BudoZbycie jak zamawiam materiały, to płacę jak są na placu. W Lubarze najpierw trzeba zapłacić, wystawiają wirtualne faktury PROFORMA Ale dla nas najwazniejsze ze te 2 firmy sie malo lubia, wiec sie nie dogaduja i mamy lepsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Sebo jak ta Twoja strona sie przeglądo ?? same wyskakujące ciu....mnie atakuje zeby to choc gołe baby były ...ni mosz wpływu na to ? to jaki typ pieca polecosz ? Te Sell już ech jom przenios Kocioł se obejrzysz teraz tu: http://bastki.atspace.com/kociol/party.html Co jo Ci moga polecić Na pewno dolnospalajacy zagazowujac -to jest syns dzisio. Zagazowac można wszystko. Tyn mój na wonglu mo wytrzymać 48 h Podejrzewom że tego dokono. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 02.10.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Piec ma byc z podajnikiem ,ale nie mam jeszcze swego typu poczekom na Piejara az sie w koncu zdecyduje -bo przy 2 to dostana rabat http://www.hydrotech.com.pl/index.php?me=5&id=13 co powiesz na to ? Dobry typ , szczegolnie ze tam robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Piec ma byc z podajnikiem ,ale nie mam jeszcze swego typu poczekom na Piejara az sie w koncu zdecyduje -bo przy 2 to dostana rabat http://www.hydrotech.com.pl/index.php?me=5&id=13 co powiesz na to ? Dobry typ , szczegolnie ze tam robia hehe...no to prosimy o troche info od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.10.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Piec ma byc z podajnikiem ,ale nie mam jeszcze swego typu poczekom na Piejara az sie w koncu zdecyduje -bo przy 2 to dostana rabat http://www.hydrotech.com.pl/index.php?me=5&id=13 co powiesz na to ? Dobry typ , szczegolnie ze tam robia Zapodej jakiś konkretny przekrój tego pieca.... No i przyznej sie z jakich balch to jest robione sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 02.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Piec ma byc z podajnikiem ,ale nie mam jeszcze swego typu poczekom na Piejara az sie w koncu zdecyduje -bo przy 2 to dostana rabat http://www.hydrotech.com.pl/index.php?me=5&id=13 co powiesz na to ? Dobry typ , szczegolnie ze tam robia hehe...no to prosimy o troche info od kuchni Ida jak cieple buleczki Choc nie sa takie tanie, ale mozna upust jakis wynegocjowac Z tego co wiem to nienadazaja z produkcja. Szczegoly....mozna pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 02.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Piec ma byc z podajnikiem ,ale nie mam jeszcze swego typu poczekom na Piejara az sie w koncu zdecyduje -bo przy 2 to dostana rabat http://www.hydrotech.com.pl/index.php?me=5&id=13 co powiesz na to ? Dobry typ , szczegolnie ze tam robia Zapodej jakiś konkretny przekrój tego pieca.... No i przyznej sie z jakich balch to jest robione sebo8877 Srednica czopucha 160, wymagany ciag kominowy 19-20 Pa, pojemnosc wodna 70 i 80l, moc do 25 i do 35 KW. Blachy St41K, slimok zeliwny ZlCr0,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 02.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 widzę że debatujecie o piecach ostro - ehh kiedy to będzie i mnie dotyczyć? kumpela właśnie jest na etapie tynkowania domu na zewnątrz. możecie mi napisać jaki jest obecnie koszt 1 m2 - siatka+klej+tynk cieńkowarstwowy? jakby ktoś miał jakiś namiar to będe wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 02.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ponawiom "oferta" sprzedazy palety Porotherm 25, zawadzo mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Piec ma byc z podajnikiem ,ale nie mam jeszcze swego typu poczekom na Piejara az sie w koncu zdecyduje -bo przy 2 to dostana rabat http://www.hydrotech.com.pl/index.php?me=5&id=13 co powiesz na to ? Dobry typ , szczegolnie ze tam robia Zapodej jakiś konkretny przekrój tego pieca.... No i przyznej sie z jakich balch to jest robione sebo8877 Srednica czopucha 160, wymagany ciag kominowy 19-20 Pa, pojemnosc wodna 70 i 80l, moc do 25 i do 35 KW. Blachy St41K, slimok zeliwny ZlCr0,8 Ta pojemność wodno - ni ma tak czasym za mało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 widzę że debatujecie o piecach ostro - ehh kiedy to będzie i mnie dotyczyć? kumpela właśnie jest na etapie tynkowania domu na zewnątrz. możecie mi napisać jaki jest obecnie koszt 1 m2 - siatka+klej+tynk cieńkowarstwowy? jakby ktoś miał jakiś namiar to będe wdzięczna Za 1m2 (tak mniej więcej) Siatka - 1,00 Klej - 2,0 Grunt - 1,0 Tynk (gotowy wiadro akryl) - 10,00 Tak jak widzis zmateriał wynosi około 14 zł to oczywiscie ta dolna granica. Tak więc 15-20 zł za m2 materiału to tak mniej wiecej się waha. Do tego doliczyć trzeba styropian i robocizne Z tym ostatnim to już wygląda róznie - od 15-50:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.10.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 U mnie za ocieplenie (klej+styro+siatka+klej) było 18 PLN ale z obróbką ramek wokół okien i narożników. Do tego dojdzie jeszcze tynkowanie (moze an wiosnę) które też trzeba liczyć na 10-12 PLN. Myślę, że dobra cena to 25 PLN za całość - chyba trudno będie znaleźć taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Piejar, mosz juz tyn piec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ani go nie wkur....iej Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Słuchejcie Seby. Wie co godo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 hmm...a kominek juz mosz -czy sie dopiero rozglądosz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 może ktoś chce Żara, jedna izba ogrzeje, a mnie stoi na placu i zawodzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts