adi1964 26.01.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 a ja tydzień ....trzeba gdzieś wyrwać...się... Spotkałaś się z Panem Damianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 wlasnie zebralam szczeke z podlogi i cala obolala ide zapytac co wy wiecie w temacie ... ILE KOSZTUJE POLOZENIE PLYTEK NA PODLODZE ?? bo jak mi kumpel powiedzial ze fachman zapodal cene 70zl za m2 to malo nie zeszlam na zawal serca !!!! powiedzcie mi ze to jakas porazka i ze wogole takie ceny nie istnieja PROSZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 nie no to juz zaczyna byc w miare sensowna cena !! w polecanych znalazlam firme gdzie za gres licza 45 ... to polowa z tego co mi Maro mowil !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 26.01.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cześć ponawiam moje pytanie o kostkę brukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cześć ponawiam moje pytanie o kostkę brukową obawiam sie ze malo kto z nas bedzie mial pojecie w temacie ... ja zaczelabym od takich firm jak prefrow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 jeszcze poddam cos pod mala dyskusje ... kupowaliscie juz ostateczne dzwi i brame garazowa przed tynkowaniem i wylewkami czy tylko jakies tymczasowki ... bo nie wiem czy zamawiac teraz, zamykac jak tylko beda okna i brac sie za reszte czy raczej odstawic jakas prowizorke ?? opinie narazie mam skrajne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 no ale ... u mnie zeby wejsc do domu trzeba to zrobic a. brama garazowa b. dzwiami wejsciowymi - dla tych co potrafia latac !! bo podest jest tak wysoko ze nie da sie wskoczyc trzeba by zbic z desek trap ... c. oknem tarasowym ... wiec zeby to jakos zorganizowac trzeba by chyba zrobic jakies dzwi z zamkniem/klodka ... bo okno sie zamknie jak wstawia dzwi tarasowe ... brama garazowa tez raczej nieotwieralna od przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 zastanawiam sie nad opcja "dac pilota do bramy sasiadowi" sasiad moze ja otwierac ze swojej kuchni i ekipe wpuszczac /a sasiadka ma firme w domu wiec praktycznie zawsze ktos tam jest/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 26.01.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam, napiszcie dobrzy ludzie, u kogo warto zamówić postawienie kominka (z obudową nowoczesną)? Ile trzeba za takie coś zapłacić w dzisiejszych czasach? Pozdrawiam Hej, nam wykonuje kominek wraz z rozprowadzeniem ciepla Pan Wilczok. Byl polecany przez naszych znajomych, ktorym wykonywal kominek. Cena to ok 8 tys z rozprowadzeniem, wklad Kratki (Zuzia) bez plaszcza oczywiscie. Wilczok ma swoj sklep na wodzislawskiej, zamyslow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 26.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 hej, Mam pytanko z innej beczki. Potrzebuje ekipy od szalunkow do schodow zewnetrznych i tarasu. Bede ich potrzebowal na wiosne, jak sie troche ociepli... Poki co to wchodze do domu przez garaz, ale przydaloby sie wkoncu schody zrobic. Macie jakies zaufane ekipy i wiecie ile takie szalowanie moze kosztowac? Dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 hej, Mam pytanko z innej beczki. Potrzebuje ekipy od szalunkow do schodow zewnetrznych i tarasu. Bede ich potrzebowal na wiosne, jak sie troche ociepli... Poki co to wchodze do domu przez garaz, ale przydaloby sie wkoncu schody zrobic. Macie jakies zaufane ekipy i wiecie ile takie szalowanie moze kosztowac? Dzieki za podpowiedzi moj muraz za zrobienie schodow /szalunek plus zbrojenie i beton z betoniarki/ powiedzial 500 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.01.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ja mam już bramy zamontowane pomimo tego że nie mam tynków, tylko instalacja elektryczna pod pilota jeszcze nie jest zrobionadrzwi mam w piwnicy stare jakies ale nie da sie wejsc przez nie bo postawilismy sciane z pustaków od wewnątrz żeby nikogo nie kusiło wywazyćod frontu tez mam jakies stare drzwi z kłódkąno i miedzy garazem a środkiem też drzwi na kłódkę z p. Damianem jestem umówiona na piątek, jesli oczywiscie nie przełoży znowu terminu, wtedy dzwonie w inne miejsca mea zapytaj prosze swojego murarza czy moge go pożyczyc na chwile i za ile - potrzebuje juz zrobic chudziaka w piwnicy - jakies 100m2, moge zamówic beton albo cement zeby zrobił na miejscu - obojętniechyba że ktoś może polecić kogoś na już....moja ekipa nie da rady teraz a ja chce zdążyc przed elektrykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 26.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 moj muraz za zrobienie schodow /szalunek plus zbrojenie i beton z betoniarki/ powiedzial 500 ... Mea, namiar please, nie moge sie doszukac w watku wewnetrznym... czy to jest ten pan Tomasz Zniszczol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 26.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cześć ponawiam moje pytanie o kostkę brukową Kolega który trochę zna temat z racji prowadzonych inwestycji polecał mi Semmelrock i chyba Libet. Ja kupowałem Semmelrock w Max Budzie, ale co do cen to trudno mi się wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 26.01.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Kiedy zabieraliście się za przeglądanie ofert hurtowni budowlanych? Przed pozwoleniem czy już po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 26.01.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Kiedy zabieraliście się za przeglądanie ofert hurtowni budowlanych? Przed pozwoleniem czy już po? Musisz pamiętać, że każda oferta ma jakiś okres ważności. Dlatego czasami nie warto zbyt wcześnie się za to zabierać, bo po jakimś czasie ceny mogą pójść w górę i oferta nie będzie już aktualna. Co jednak nie zmienia faktu, że teraz póki masz czas warto podzwonić po hurtowniach, pozbierać namiary na przedstawicieli, z którymi będzie się wysztko załatwiać. To też jest czasochłonne, a czasu w okresie budowy jest coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ile moge zapłacić za 100m2 chudziaka ? sposob wykonania dowolnya moze od razu lepiej zamowic b20 i zrobic porzadnie - chodzi o piwnice, wstrzymywałam sie z posadzką bo chciałam zobaczyc czy nie bedzie wody w trakcie zimy ale teraz chce to juz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mea, namiar please, nie moge sie doszukac w watku wewnetrznym... czy to jest ten pan Tomasz Zniszczol? tak to ten !! irb ja szukalam jak czekalam na PNB ... ale ja sporo targowalam i teraz tez tak robie ... co jakis material zamawiam to szukam kto da mi go najtaniej ... narazie zasadniczo wygrywa handlobud ale styro najtaniej dal mi lubar, bloczki betonowe bralam z matuszka /ale sie obrazilismy na siebie jak mi dobili cene na porotherm!!/ ... lubar tez stal mi robil bo duzo gietych elementow gotowych zamawialam i u nich bylo to najtaniej i najszybciej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 26.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 O widzicie kobitki już notuję jednak my baby musimy trzymać się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ile moge zapłacić za 100m2 chudziaka ? sposob wykonania dowolny a moze od razu lepiej zamowic b20 i zrobic porzadnie - chodzi o piwnice, wstrzymywałam sie z posadzką bo chciałam zobaczyc czy nie bedzie wody w trakcie zimy ale teraz chce to juz zrobic mi tomek za zasypanie, ubicie, ulozenie folii i lekkiego zbrojenia z siatki stalowej i wylanie betonu /zamawialam b-15/ wzial 1000 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts