Jasek 31.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ale wygląda na to z tego co piszesz ze chcesz zrobić prawie jednocześnie tynki wewn. i ocieplenie zewn. ...jak dołożysz jeszcze wylewki to bedziesz miała dom jak gąbka poza tym ja bym sie obawiała ze ekipy od tynków i wylewek mi upaprają ten tynk z zewnątrz jest po nich masakrycznie dużo śmieci, worków itp....dlatego kolejny plus dla wylewek o których myślę...Jasek moge sie powołać na ciebie u tego p.Pawła ? Hmm chyba ci chodzi o Przemka z Kibo jasne mozesz sie powolywac BTW jak macie czas i jeszcze chcecie poogladac to we wtorek vel srode mozemy sie ugadac. BTW wczoraj u mnie byli jacys goscie z forum i konkluzja no jest rowno mozemy robic (ogladanie przy lampie po 20 bezcenne wczesniej nie moglem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 znajomy ma szkolke w wodzislawiu na pszowskiej ... dobry kolega mojej mamy ... jutro zadzwonie to sie o numer doprosze !! jak sie na mama powolasz to pewnie i cene dobra dostaniesz wlasnie gdalam z mama pan Kotyczka - 32 456 30 43 /koniecznie masz sie na moja mame powolac to napewno cos ciekawego sie znajdzie :)/ jest jeszcze szkolka od Prokopa nz czyzowickiej ale on drogi jest !! OK! Dzieki, jutro go przyatakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hmm chyba ci chodzi o Przemka z Kibo jasne mozesz sie powolywac BTW jak macie czas i jeszcze chcecie poogladac to we wtorek vel srode mozemy sie ugadac. BTW wczoraj u mnie byli jacys goscie z forum i konkluzja no jest rowno mozemy robic (ogladanie przy lampie po 20 bezcenne wczesniej nie moglem) Zaprosilbym ich tez do mnie na miksokretowe, gdybym juz nie mial tych wylewek pozakrywanych - moznabylo polozyc late 2m w dowolnym miejscu i nie bylo zadnych wglebien - perfekt. Tez by byla konkluzja "jest rowno mozemy robic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 31.03.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 na przyklad dla "plagi przesylek kurierskich" aaaaa jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 aaaaa jasne no ale chca mi nadac literke "Ł" i troche protestuje bo wiekszosc i tak bedzie przychodzilo na L ... sa jakies ponoc przepisy unijne ze nie mozna nadawac liter wystepujacych tylko w rodzimym alfabecie i tego bede sie trzymac ... wolepierwsza wolna N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 31.03.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Szkólki:1. Rój albo Rogoźnia. Kiedyś kupowałąm tam za 3000 tys. tujek dla znajomego, mieli dobre ceny.2. Rybnik koło Shella3. Rybnik przed trzecim zalewem. Jutro mogę mieć numer.Jak coś to przypomnij się na [email protected] MAM DO SPRZEDANIA OKOŁO 70-80 SZT. LEIER THERMOPOR 30-TKA. Jak coś to też proszę pisać na powyższy adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Szkólki: 2. Rybnik koło Shella . gdzie jest schell w rybniku poza rondem na kamyczku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 31.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A za ile i jakie wylewki robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 31.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 gdzie jest schell w rybniku poza rondem na kamyczku ? Na Nowinach, na ul. Budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 31.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Tu namiary na szkółki nr 1 i 3 1.http://www.pkt.pl/s/zory/100217329/limba.html 3. http://rybnicki.com/p,s,200198,o,katalog_wpisy,id_kat,44,id_wpisu,482406,kontakt,true.html możesz powioedzieć, że masz namiar od p. Irki z targu, która róże sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Tu namiary na szkółki nr 1 i 3 1.http://www.pkt.pl/s/zory/100217329/limba.html 3. http://rybnicki.com/p,s,200198,o,katalog_wpisy,id_kat,44,id_wpisu,482406,kontakt,true.html możesz powioedzieć, że masz namiar od p. Irki z targu, która róże sprzedaje Dzie - ku - je - my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hmm chyba ci chodzi o Przemka z Kibo jasne mozesz sie powolywac BTW jak macie czas i jeszcze chcecie poogladac to we wtorek vel srode mozemy sie ugadac. BTW wczoraj u mnie byli jacys goscie z forum i konkluzja no jest rowno mozemy robic (ogladanie przy lampie po 20 bezcenne wczesniej nie moglem) no fakt...Przemek tak, chce zadzwonic do niego popytać a tak z biegu - jak mamy piwnice to nie planujemy dawac folii pod styro - powinna byc ? a w nastepny tydzien wpadamy do ciebie, termin do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 31.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja mam na większości f-r Płatność 7 dni, ale nie jest określone czy gotówka czy przelew. ja nie mam ani jednej faktury na ktorej by nie bylo okreslone przelew/gotowka :> chyba jestem jakis inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 31.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Szkółka w Jankowicach chyba na Topolowej o ile pamiętam.Zreszta w Jankowicach jest tych szkółek troche tam bralem 200 tujek brabantow wys. do 0,5m chyba po 2,5zl, tylko, ze 3 lata temu. wszystki sie przyjelo procz tych ktore potraktowalem kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 31.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Podjedz do nadleśnictwa w Rybniku tam nie wiem czy mają tujki ale krzaczki w tamtym roku oglądałam. O tej szkółce w Rybniku Stodołach to chyba to Buszka Iwona, Eugeniusz. Szkółka krzewów ozdobnych Rudzka 380, Rybnik 607 391 743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 31.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no fakt...Przemek tak, chce zadzwonic do niego popytać a tak z biegu - jak mamy piwnice to nie planujemy dawac folii pod styro - powinna byc ? a w nastepny tydzien wpadamy do ciebie, termin do uzgodnienia Wydaje mi sie ze tak bo na pietrze tez mialem ale popytaj madrzejszych. A i przekrec do Macka z wolplanu fajny gosc z 1h z nim nawijalem przez telefon (on placil ) 506 099 831 i tak naprawde to on mnie przekonal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Wydaje mi sie ze tak bo na pietrze tez mialem ale popytaj madrzejszych. A i przekrec do Macka z wolplanu fajny gosc z 1h z nim nawijalem przez telefon (on placil ) 506 099 831 i tak naprawde to on mnie przekonal ok thx myślę że powinniśmy ustalić parę rZeczy zanim zabierzemy sie za podłogówkę żeby nie było za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.04.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Oczywiscie jak mam sadzic tuje to spadl deszcz Ale nie dam sie, gumiaki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 01.04.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Do KiR . Przejrzałem wasz album z budowy .Super fotorelacja.Mam pytanie skąd braliście okna? I jaką mieliście wycenę?Szczególnie interesuje mnie okno tarasowe, bo chyba macie zwykle otwierane ,a nie suwane . Acha i drzwi wewnętrzne Fajne Jakiej firmy ?Odpowiedź może byc na priw . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.04.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Adam, zrobiłem podsumowanie okresu grzewczego (od 1.11.2010 - 1.04.2011) zuzycie wg podlicznika PC (CO+CWU) 1T=1394,2 kwh = 38% = 761zł 2T=2275,3 kwh = 62% = 670zl suma=3669,5 kwh = 1431zł dodatkowo, na podliczniku nacykało mi 100kwh zanim zaprogramowałem sterownik, ale to już pomijam. zużycie w 2T dla całego domu =54% Nono, sledze tez watek o PC Wyszlo pieknie, zwazywszy jeszcze na temperatury jakie trzymasz - ja wole zdecydowanie chlodniej i u mnie w sypialni mamy 16-17, a w pokojach 19, 20 to rzadkosc bo nam za cieplo Dodatkowo to Twoj pierwszy sezon grzewczy, dolne zrodlo jeszcze sie "ulozy" wiec przyszly sezon powinno byc jeszcze lepiej! Choc i tak 1,4k to ~115 pln / mc jest swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts