preem82 27.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 jakby była gdzieś taka przejściowk ( moze jest a niewiem ) to zarazm bym podlączyl baterie pex-ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 a macie gdzies fotki przed rozlozeniem folii ?? bo ciekawa jestem czy tylko u mnie tak to wtgladalo czy ja juz mam schizy ... mowie dalej o podlodze po tynkach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazurzyna 27.05.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ad.1. Nam nie kazali. W Gaszowicach mieli juz kanalize a nam pozwolili zrobic POŚ. . Można wiedzieć jaka firma robiła Wam POŚ i ile Was to wyszło ? No i czy polecasz tą firmę Tez będziemy budować w Gaszowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 maciek a wyczyscili ci do czystego betonu ?? watpie ... u mnie zostalo troche gipsowych plackow zwlaszcza na dole ... Zwykla ostra sztychowka walnij z gory takiego placka i odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 przeraza mnie fakt ze moj maz kaze mi to do ostatniego gipsika czyscic !! wczoraj nawet mowil ze wezmie karchera i bedzie czyscil a ja mam wymyslic jak zebrac wode /z tym syfem/ !!! j to bym to zostawila pod folia i olala temat !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.05.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 przeraza mnie fakt ze moj maz kaze mi to do ostatniego gipsika czyscic !! wczoraj nawet mowil ze wezmie karchera i bedzie czyscil a ja mam wymyslic jak zebrac wode /z tym syfem/ !!! j to bym to zostawila pod folia i olala temat !! He, he Chyba przesadza - pylki spokojnie moga zostac. Byle grubsze kawalki rozwalic. Ja caly strop przelecialem sztychowka i bylo git 3-4h roboty. Mimo ze moi tynkarze byli b. czysci i sprzatali po sobie - troche tych plackow zostalo. Niemniej - czesc z nich mogla pochodzic z betonowania stropow jeszcze. Tak czy siak - sztychowa daje rade. Potem zamiesc i finito! Na to folia, styro, folia, rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Można wiedzieć jaka firma robiła Wam POŚ i ile Was to wyszło ? No i czy polecasz tą firmę Tez będziemy budować w Gaszowicach No to witamy sąsiadow Nam robila firma Bio-Eko z Wodzislawia Slaskiego, firma konkretna - polecam, ale niepamietam ile to wyszlo, musze poszukac w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 cos kojarze ze też komus z forum ostatnio robiła POS ta sama firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 cos kojarze ze też komus z forum ostatnio robiła POS ta sama firma maciek ostatnimi dniami robil pos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 27.05.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 jaką rurę dawaliście na przyłącze wody 40 czy 63? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 my walczymy z folią na styro w oczekiwaniu na anhydryt...Jacek czy ty czyściłeś podłoge odkurzaczem ? bo jest troche pyłu i te kulki ze styro ciągle fruwają a chyba nie powinno tego byćzamówiliśmy wełnę na sufity...oj ostro trzeba było negocjować ale sie opłaciłomam troche rzeczy do sprzedania-dużo styro na podloge, pape icopala, grzejnik purmo-dokladnie info w dziale sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 jaką rurę dawaliście na przyłącze wody 40 czy 63? taka jaka masz w projekcie ... ja mialam 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 niezla burza nad rybnikiem, powylanczalam wszystko dobrze ze laptop ma baterie a internet przez kom aczkolwiek nie starczy mi ich na zbyt dlugo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 27.05.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 my walczymy z folią na styro w oczekiwaniu na anhydryt...Jacek czy ty czyściłeś podłoge odkurzaczem ? bo jest troche pyłu i te kulki ze styro ciągle fruwają a chyba nie powinno tego być zamówiliśmy wełnę na sufity...oj ostro trzeba było negocjować ale sie opłaciło mam troche rzeczy do sprzedania-dużo styro na podloge, pape icopala, grzejnik purmo-dokladnie info w dziale sprzedam Musze cie zmartwic, ale musicie porzadnie poodkurzac ,kazdy maly popierdulek ze styropianu wyplynie i nie fajnie to wyglada (przed wejsciem do hacjendy lepiej tez pozbierac bo sie naniesie) i koniecznie zaopatrzcie sie w ostra szczotke ryzowa na sciaganie mleczka po 24h od wylania BTW tylko nie dajcie sobie welny za szybko przywiezc niech wam wylewki podeschna bo ciagnie wilgoc, a mokra to troche bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 niezla burza nad rybnikiem, powylanczalam wszystko dobrze ze laptop ma baterie a internet przez kom aczkolwiek nie starczy mi ich na zbyt dlugo ... jak przed chwilą walnęło to mi sie szyby zatrząsły ale teraz cisza wiec nie wyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Musze cie zmartwic, ale musicie porzadnie poodkurzac ,kazdy maly popierdulek ze styropianu wyplynie i nie fajnie to wyglada (przed wejsciem do hacjendy lepiej tez pozbierac bo sie naniesie) i koniecznie zaopatrzcie sie w ostra szczotke ryzowa na sciaganie mleczka po 24h od wylania BTW tylko nie dajcie sobie welny za szybko przywiezc niech wam wylewki podeschna bo ciagnie wilgoc, a mokra to troche bryndza kuuuuuuurde fakt !! wełna......ma przyjechać przed wylewkami....może poczekać w garażu ? w nim nie robimy anhydrytu ale nie ma do niego drzwi z parteru ale za to nie jest szczelny bo nie ma podbitki może jej to zaszkodzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 kuuuuuuurde fakt !! wełna......ma przyjechać przed wylewkami....może poczekać w garażu ? w nim nie robimy anhydrytu ale nie ma do niego drzwi z parteru ale za to nie jest szczelny bo nie ma podbitki może jej to zaszkodzic ? kamiennej nie zaszkodzi ... dlatego biore rockwoola a nie isovera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 jak przed chwilą walnęło to mi sie szyby zatrząsły ale teraz cisza wiec nie wyłączam jak mi zacznie brakowac mocy to tez sie podlacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 27.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Głupie pytanie ale co to jest sztychówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Głupie pytanie ale co to jest sztychówka? to taka lopata o prostych brzegach /bez rantow :)/ http://plantago.nazwa.pl/sklep/ogrod/image/cache/Lopata%20sztychowka-500x500.jpg el viva la google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts