netmar 24.08.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Mojego męża w wieku 25 lat Pan w sklepie poprosił o dowód jak kupował fajki, też wygląda bardzo młodo : HA to u nas całkiem odwrotnie Załamuje nas gdy "młodzież” wychodząc z bloku mówi nam "dzień dobry" - ciśnie sie pytanie: A - uprzejmość?, B- staro wyglądamy? ;( trzeba jednak dodać ze najstarsi to my raczej nie jesteśmy wręcz przeciwnie. W tej naszej grupie to prawdopodobnie możemy zaliczyć się do szczawików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.08.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 no juz bez jaj prosze No dobra - ja 23 (ale to wiek za całość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.08.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 O j Aga bardzo Ci współczuję i przytulam. My dzisiaj też przeżywamy ciężkie chwile,mój mąż pojechał dzisiaj do Poznania zmienić samochód służbowy a wróci pociągiem.Ot życie,trzymiesięczne wypowiedzenie,jestem załamana,bo u mnie z robotą ostatnio też kiepsko.Coraz mniej zamówień i co się z tym wiąże coraz mniej kasy,a kredyt na 30 lat jest do zapłacenia.Także mam prośbę,jak ktoś z was potrzebuje materiałów biurowych,eksploatacyjnych piszcie do mnie na priv,bardzo chętnie zrobię dla Was ciekawą ofertę,a na spotkaniu postawię piwko. Gabrysiu współczuję. Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie nową pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.08.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No dobra - ja 23 (ale to wiek za całość) Jak za calosc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 24.08.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Gabrysiu, przykre, ale też bardzo często bywa tak, że znajduje się dużo lepszą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Jak za calosc ?? no normalnie: 17 za wygląd + 6 za doświadczenie i wiedzę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻanetaBP 24.08.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ewus, Madzia.... dziękuję. Tak, taki mam właśnie plan : zbudować drugi domek, znaleźć fajnego chopa i być szczęśliwa ! Rozpieszczaj się na każdym kroku, bądź szczęśliwa a szczęście samo cię znajdzie. Chłopa nie szukaj, a spotkasz go szybciej niż myślisz. Doświadczenie jakiego nabrałaś na budowie nikt ci nie odbierze, dzięki niemu jesteś silniejsza. Szkoda, że mąż nie zdobył się wcześniej na odwagę. W budowę pewnie włożyłaś dużo pracy i serca. A ciężko jest zrezygnować z marzeń, gdy są tak blisko. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.08.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 caly dzien mnie nie bylo a tu tyle czytania ... padam przy tych upalach ... no i mialam dzis nie lada stresa bo byla pani na wizji przed wyplata ostatniej transzy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 mea i jak po wizji a mnie właśnie kończy sie kredyt, zostało na kuchnie, kominek i częściowo kostkę...czyli za tydzień jestem bez kasy .....dobrze ze mamy na czym spać w razie czego i gdzie sie umyć i zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Netmar, Halina46, ŻanetaBP, dziękuję. Cóż, no tak - było i jest ciężko... Wiecie jak to jest, potwornie ciężko żegnać się z wymarzonym domem i ogrodem, psem i planami oraz marzeniami na wspólną przyszłość. Tyle pracy, wysiłku, tyle potu, łez... a potem ta niesamowita radość z osiągniętego celu. A tu w październiku 2010 r. - "informacja", która zwaliła mnie z nóg. Zawalił mi się cały świat. I mój system wyznawanych wartości. Ale co się stało, to już się nie odstanie. Takiego wyboru dokonał mój mąż, a mnie zostało już tylko się dostosować. Teraz wstaję z kolan. Z nadzieją i ufnością, że ja też będę jeszcze szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 GabrysiaBP,trzymam kciuki za męża i za Ciebie.Nie martw się, jakoś to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 AGA z Twoim usposobieniem i aparycją oraz ogromnym optymizmem będziesz wkrótce szczęśliwa nie może być inaczej ale lepiej znajdź sobie ślonzoka bo krakusy to .....gorole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Hahahaha, dobre ! Zakrztusiłam się herbatą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 lepiej znajdź sobie ślonzoka bo krakusy to .....gorole to jest dobre, w koncu napisalas cos madrego <dupa> procz tego, ze moi rodzice sa lajkonikami to jeszcze dzisiaj zmascilem hustawke dziecku, wyszla jakas pokraka do calkowitej poprawy ;/ [mozecie tez przytulac ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 UPS az glupio ale poradzcie jak ocieplic balkon ile wylewki jakie dylatacje na nim zrobic (7,12x1,3 takowe wymiary) Pozmota bo im wiecej czytam tym mnie bardziej leb boli BTW Aga Pati cos o tym wie bo Komar mi na hanysa nigdy nie wygladal ( iteraz sie musi z nim uzerac ) Maciek ja cie poglaskam po glowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 UPS az glupio ale poradzcie jak ocieplic balkon ile wylewki jakie dylatacje na nim zrobic (7,12x1,3 takowe wymiary) Pozmota bo im wiecej czytam tym mnie bardziej leb boli BTW Aga Pati cos o tym wie bo Komar mi na hanysa nigdy nie wygladal ( iteraz sie musi z nim uzerac ) Maciek ja cie poglaskam po glowce nie zadawaj takich pytan bo dzisiaj nikt nie gada o budowaniu a jedynie o podbudowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A Komar to kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Maciek, taki dzień... hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.08.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 KOmar to chyba maz Pati jak dobrze pamietam albo taki motor ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No i mam wreszcie coś stałego, czyli 10cm betonu w roli chudziaka pod moją pancerną płytę fundamentową.Podlewana pilnie chłonie wodę jak gąbka. Wczoraj po 12tej wylana i dwa razy podlana, dziś trzy razy. Po ilu dniach można przestać to podlewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts