Ewus1719503518 02.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Słuchajcie mi wyszło do 20 marca od początku sezonu grzewczego - 2800 zł za gaz - jak dla mnie pierwszy sezon rewelacja plus jakieś 2 - 3 kubiki drzewa . I juz nie sprawdzam kiedy grzeje, a kiedy nie ))) ma być 22 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 02.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to faktycznie rewelacja. A jaką masz powierzchnię ogrzewaną i ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 02.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Czy ktoś może słyszał o firmie tynkarskiej FHU "PRESTIGE" Magdalena Kaczmarz ???? dostałem od nich ciekaw2ą ofertę na tynki ale nie wiem jak u nich z jakością wykonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to faktycznie rewelacja. A jaką masz powierzchnię ogrzewaną i ocieplenie? Ok 180 m ( garażu i kotłowni nie liczę bo tam na ćwierć gwizdka kaloryfery włączone) Na parterze poroterm 44, na piętrze kolankowa leier 45 plus 6 cm styro na całości. Zaprawa ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 02.04.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 teraz kupilosmy tone wegla brunatnego /kopalnia ledvice/ zobaczymy jak sie ten sprawdzi na cwu ... a wlasnie jak tam u was z wylaczeniem co ?? my kaloryfery zakrecilismy juz ze dwa tyg temu ... tesciowa za to puszcza na 5 ... a podlogowka chyba jeszcze czasem grzeje /bo lodowata nie jest/ Tak z ciekawości gdzie kupowaliście ten węgiel brunatny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.04.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Tak z ciekawości gdzie kupowaliście ten węgiel brunatny??? weglobud zory ... gdzies mam telefon ale na sieci znajdziesz jak wpiszesz nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 02.04.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mea, czy ta kosodrzewina aktualna? Wiesz już, co z transportem? Bo ja też się piszę, tylko muszę wyjść policzyć, ile mi trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazurzyna 02.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witajcie,Zaczynam się rozglądać za oknami, czy możecie napisać gdzie kupowaliście i czy jesteście zadowoleni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 szynka a na takie male reflektujesz ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=2218989655 Yyy raczej nie - za male - skosilbym je przy pierwszym koszeniu Trzeba plewic i dbac zeby trawsko tego nie oblazlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja2712 02.04.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ponawiam swoją prośbę : macie namiary na kogoś kto robi szamba, i dołączam do prośby mazurzyna w sprawie okien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 02.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wydaje mi się,że na temat okien było już milion razy i jeżeli ktoś poleca jakąś konkretną firmę to jest to w wątku z namiarami.Ja nie polecam okien z AP Żory,samej firmy tym bardziej nie.Szambo mamy zwykłe,zamawiane z firmie Probud Zawiercie.Betonowe 10m3.Źle zamontowane i jest wieczny problem z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Oceńcie, proszę, koncepcję parterówki:Dom jest rozwinięciem jednego z projektów typowych. Byłem nawet bliski kupna, ale ilość zmian spowodowała (układ pomieszczeń, płyta fund, ściany 18cm, dach 30stopni), że postanowiłem zlecić zaprojektowanie tego od podstaw. http://c.wrzuta.pl/wi9698/d2928d16001078754f79fc0d/koncepcja Kształt bryły jest absolutnie nie do zmiany, gdyż układ działki to L, narożny i budynek jest idealnie w nią wpisany. Wejście jest od wschodu.To, co teraz widzę, to zwężanie okna w ścianie szczytowej salonu do 1,80, zrobienie go jako fixa od podłogi.Wysokość pomieszczeń... 2,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aaaa, żeby to powiększyć, to najlepiej kliknąć prawym klawiszem i wybrać "Pokaż obrazek"albo: http://c.wrzuta.pl/wi9698/d2928d16001078754f79fc0d/koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ja z kosowkami jeszcze czekam na imfo od znajomego ile by u niego kosztowaly ... poza tym ja raczej wezme mniejsze bo nei mam kasy na duze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 02.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 fotohobby, fajny mały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 http://www.caferybnik.pl/index.php/site/art/1-aktualnosci/4-pozostale/1305-dym-o-zamkniecie-wodzislawskiej.html przewalone bede mieć dziennie jadę tamtędy conajmniej 4x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Oceńcie, proszę, koncepcję parterówki: Dom jest rozwinięciem jednego z projektów typowych. Byłem nawet bliski kupna, ale ilość zmian spowodowała (układ pomieszczeń, płyta fund, ściany 18cm, dach 30stopni), że postanowiłem zlecić zaprojektowanie tego od podstaw. http://c.wrzuta.pl/wi9698/d2928d16001078754f79fc0d/koncepcja Kształt bryły jest absolutnie nie do zmiany, gdyż układ działki to L, narożny i budynek jest idealnie w nią wpisany. Wejście jest od wschodu. To, co teraz widzę, to zwężanie okna w ścianie szczytowej salonu do 1,80, zrobienie go jako fixa od podłogi. Wysokość pomieszczeń... 2,70 ja jestem totalnie antyfixowa....bo po co sobie utrudniać zycie ? dodatkowo to okno jest od południa lub północy więc bym je zostawiła w takim rozmiarze bo fajnie doświetli całość łącznie z korytarzem reszta fajnie przemyślana, dużo miejsca na szafy i to na + nie da sie wydzielić z dośc duzego gospodarczego miejsca na pralnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 02.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Napiszcie mi jakie dokumenty trzeba mieć żeby oddać dom do odbioru przez nadzór budowlany?Ile czasu zajęło wam kompletowanie dokumentów?mam czas do lipca 2012 ale już chce się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 02.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ponawiam swoją prośbę : macie namiary na kogoś kto robi szamba, i dołączam do prośby mazurzyna w sprawie okien ?? nam robiła firma z wodzisławia śląskiego bio-eko,nie są tani ale wszystko zrobione od a do z.nie mamy żadnych problemów.szambo mamy 9m3 wszystko kosztowało jakieś 5tyś z hakiem A co do okien to na pewno nie kupuj w koldarze,może ceny są ok ale montaż fatalny,do tej pory nie umiem się doprosić o poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 nie da sie wydzielić z dośc duzego gospodarczego miejsca na pralnie ? Tam ma być pralka, bo to raczej czyste pomieszczenie będzie. Z "brudnych" rzeczy będzie tam lądowała kosiarka, rowery, no i opony w pokrowcach, więc chyba i wysuszyć się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts