queene 12.08.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 halina - dziękuje za kontaktrutino - podpytaj Gabrysie bo szukała auta w podobnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 12.08.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Szukam bardzo dobrego płytkarza nie musi byc tani... info moze byc na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekRybnik 12.08.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ja autko rutino widziałem. Pare razy do mnie nim przyjechał więc jeździ Drzwi raczej 5 w kolorze o ile pamiętam bordo. Drzwi OK, kolor małżonce średnio pasi, jak by tak jeszcze hatchback, to byłoby OK. Co za czasy, żeby na forum budowlanym samochód kupować Idąc tym torem - sprzedam Renault Megane, 1.6e 90KM, 1997 rok, 215 tyś przebiegu, granatowy, sedan z potężnym bagażnikiem. Silnik po rozrządzie przy 200 kkm, zawieszenie stan średni, trochę się tłucze, amortyzatory z przodu do wymiany, blacharsko do ogarnięcia - progi wymieniane dwa lata temu pomalowane przeze mnie sprayem:) Dużo rys, pęknięte oba zderzaki, wygląda mocno średnio... Wnętrze jak z salonu, żona z dzieckiem jeździ, więc regularnie prane, mocny ładny welur. Wspomaganie kierownicy, centralny zamek, jakieś zimowe opony się znajdą. OC do listopada, przegląd chyba też. Cena 2400 do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 12.08.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 widać nudy u wszystkich u mnie elewacja sie robi....trawa rośnie jak głupia ale wieczory juz zimne...czemu te dni tak zapieprzają...nie można wolniej ? nie lubie zimy ! a ja....znowu studentka, już sie zarzekałam że już nic więcej...ale co tam jestem w "ciągu"...to poszłam na UŚ - zaoczne podyplomowe Prawo w ochronie zdrowia......może sie kiedys przydac agucha - jutro sie widzimy na 110% Jednak te 110% było na wyrost - byłam na szkoleniu, a nie w biurze:), więc się nie widziałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.08.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 no ale ja byłam i jutro chyba znowu wpadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 12.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Tak jak ja szukałam to nikt nie był chętny auta sprzedać a teraz to proszę ile ofert.Ja kupiłam miesiąc temu punto z 95r za 2500.Na razie jeździ i robić oprócz zatankowania nie zrobiłam nic.Zarzekałam się,że to auto ma jeździć tylko po Rybniku,a tymczasem młodej ręka nagle w nocy opuchła i musiałam zapylać do lekarza do Katowic.Oczywiście pech chciał,że na bramkach stałam 20 minut i potem zapieprzałam 160 na autostradzie i dał radę,więc test przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 13.08.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Mam jeszcze pytanie do cen zabudowy sufitku plytami KG jesli dobrze pamietam to Mea pisala kiedys o 35 zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moos 13.08.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Czy ktoś z was posiada lub może się wypowiedzieć na temat okien z profilu Brugmann Salamander ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 13.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Czy ktoś z was posiada lub może się wypowiedzieć na temat okien z profilu Brugmann Salamander ? Ja mam,okienka z MS na tym profilu a dokładnie Tytanowe Termo. Wg mnie bardzo fajne okienka z wyglądu i z parametrów: http://www.ms.pl/index.php/produkty/okna_pvc/okna_tytanowetermo_pvc Profile tytanowe termo mają wzmocnienia kompozytowe ocieplane poliuretanem: http://www.ms.pl/index.php/poradnik/wzmocnienia_termiczne_ms_rewolucja_czy_nowy_standard No i są stosunkowo niedrogie w porównaniu do innych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gyna 13.08.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam !!!Za dużo zmówiłem tynku : Caparol silikonowy ,kolor Grenadin 65 -4x25kg. wydajność-2,7kg/m2 do tego 1 wiadro podkładu-cena do uzgodnienia(nr Tel.:509982411) .Tynk do odbioru w Rudzie Śl.Jak ktoś będzie chciał widzieć kolor (mam już na domu)to wyślę na maila foto.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 13.08.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam odsprzedam za nie wielka cene choinki, ruszamy z budowa a na dzialce kilka lat temu tata posadzil lasek. Drzewka bardzo ladne, zdrowe wiekszosc ma powyzej 1,20m . co do ceny mozna sie dogadac. Rogow okolice Wodzislawia Sl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 13.08.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Po ostatnim gradobiciu okazało się, że na starym dachu pokrytym blachą trapezową mamy powierzchnie wymagające natychmiastowej renowacji. Czym to najlepiej zrobić- chlorokauczuk, poliwinyl czy farbą Unidach? Gingerosa chyba nie ma???? A może ktoś inny doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.08.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam odsprzedam za nie wielka cene choinki, ruszamy z budowa a na dzialce kilka lat temu tata posadzil lasek. Drzewka bardzo ladne, zdrowe wiekszosc ma powyzej 1,20m . co do ceny mozna sie dogadac. Rogow okolice Wodzislawia Sl Poczekaj do grudnia to za kazda dostaniesz 50-80 pln od reki :) Teraz raczej licho bo takie duze to polowa sie moze nie przyjac w ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 14.08.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, po długiej nieobecności Napisałem juz w odpowiednim wątku ale jak znam to forum to więcej osob jest tutaj MAM DO SPRZEDANIA 7 ROLEK WEŁNY MINERALNEJ ISOVER UNI-MATA 15cm. SPRZEDAM ZA 14zl ZA ROLKĘ + DORZUCAM ODCINKI Z ROLEK (NIEROZWINIĘTE - NADAJĄ SIĘ NA WYPEŁNIENIA MNIEJSZYCH DZIUR) I POMOGĘ TO PRZEWIEŹĆ W OBRĘBIE RYBNIKA I OKOLIC. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.08.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, po długiej nieobecności Napisałem juz w odpowiednim wątku ale jak znam to forum to więcej osob jest tutaj MAM DO SPRZEDANIA 7 ROLEK WEŁNY MINERALNEJ ISOVER UNI-MATA 15cm. SPRZEDAM ZA 14zl ZA ROLKĘ + DORZUCAM ODCINKI Z ROLEK (NIEROZWINIĘTE - NADAJĄ SIĘ NA WYPEŁNIENIA MNIEJSZYCH DZIUR) I POMOGĘ TO PRZEWIEŹĆ W OBRĘBIE RYBNIKA I OKOLIC. Pozdr, to jest ta z 6.9m2 w rolce ? ja bym była chętna chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.08.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kurde Felek, wszystkich przepraszam, wczorajsze ogloszenie o wacie jest z bledem. Zamiast sztuk ma być metr2. Jako ze popelnilem blad i bije sie w piers, cena ostateczna to 60zl za rolke (6.9m2 w rolce).Jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amian3 15.08.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kurde Felek, wszystkich przepraszam, wczorajsze ogloszenie o wacie jest z bledem. Zamiast sztuk ma być metr2. Jako ze popelnilem blad i bije sie w piers, cena ostateczna to 60zl za rolke (6.9m2 w rolce). Jeszcze raz przepraszam. dzogurt biore ta welne,wysli namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.08.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 dzogurt biore ta welne,wysli namiary pozdrawiam Welna juz sprzedana innemu uzytkownikowi. Jak to sie mowi kto pierwszy ten lepszy. Dzieki wszystkim za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.08.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 generalnie chyba byłam pierwsza...no ale ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 15.08.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 generalnie chyba byłam pierwsza...no ale ok Queenie generalnie nie bylas pierwsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts