Gość adiqq 22.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To byl tylko przyklad - w miejsce "elmagra" moze sobie wstawic dowolne pytanie EDIT: widze ze google jednak zle to troche interpretuje i szuka w calym forum muratora ;( No to mozna po prostu wpisac: "" Tez znajdzie ja akurat z przyzwyczajenia wpisuję na odwrót - też działa, tzn site:forum.muratordom.pl rybnik szukana fraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ja akurat z przyzwyczajenia wpisuję na odwrót - też działa, tzn site:forum.muratordom.pl rybnik szukana fraza Dla googla to bez znaczenia! Ide malowac poddasze, skonczylem klatke schodowa gipsowac Trzeba przygotowac plac boju przed montazem schodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 22.02.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Hej, parę osób jakiś czas temu pytało mnie o namiary na tartak. Mam tylko numer telefonu: 604619837. Nie pytajcie mnie gdzie ten tartak, ale nie wiem (może to śmieszne, ale nie znam szczegółów, nawet nazwiska pana od tego telefonu, ale to był namiar od wykonawcy dachu.)a co do szukania, to dzięki, wypróbuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 22.02.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Elmaga, nie krępuj się, pytaj Nie martw się, jeszcze będziecie mieć dość tego mojego pytania. Póki co, siedzimy z mężem i rozmyślamy nad tym całym budowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 22.02.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mam pytanie- jak odnowić /pomalować tynk drapany (tzw. gracpuc). Mamy wesele i chcielibyśmy pomalować stary tynk np na wrzos albo oranż.GINGEROS- jaką farbą to zrobić ?? Wiem , że elewacyjną ale jaka najtrwalsza? Czy należy myć i gruntować przed malowaniem?? Jaką technikę obrać( tynk ma sporo wżłobień) żeby nie stracić rąk i cierpliwości?? Czy ktoś takowe coś robił ? Myślę o zwołaniu rodziny, szczotki do łap i ręcznie malować ale czy się da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Mam pytanie- jak odnowić /pomalować tynk drapany (tzw. gracpuc). Mamy wesele i chcielibyśmy pomalować stary tynk np na wrzos albo oranż. GINGEROS- jaką farbą to zrobić ?? Wiem , że elewacyjną ale jaka najtrwalsza? Czy należy myć i gruntować przed malowaniem?? Jaką technikę obrać( tynk ma sporo wżłobień) żeby nie stracić rąk i cierpliwości?? Czy ktoś takowe coś robił ? Myślę o zwołaniu rodziny, szczotki do łap i ręcznie malować ale czy się da??? jakąkolwiek z efektem tzw. aloesu - wiem że na pewno Nobiles i Kabe takie robią, Nobiles to na pewno silikonówka więc lepsza nie znam oferty Kabe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.02.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Jeśli ktoś nie wierzy że kolor to emocje to ... http://www.youtube.com/watch?v=ssnxi2eDV9g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 23.02.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Nie wiem czy ktoś z tych którzy się już wprowadzili czyta te forum. Ale zapytam. Czy zabezpieczaliście jakoś podłogę przed uszkodzeniami dopóki się nie wprowadziliście? Wiecie podłoga zrobiona , ściany też teraz tylko schody drzwi kuchnie itp i boję się żeby ktoś czegoś przypadkiem nie porysował i nie uszkodził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 23.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 u nas przydarzyła się taka zabawna sytuacja, że po położeniu podłóg pojawiła się konieczność gipsowania większości ścian i niekktórych sufitów.rozłożyłem folię, a na nią kartony pozbierane ze sklepów. I nic się nie zniszczyło.W twoim przypadku jak najbardziej zalecałbym kartony, przynajmniej na głównych traktach.Kiedy wprowadzka? Może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 23.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 my mielismy to szczescie, ze najpierw schody i kuchnia a teraz bedziemy podlogi robic. Akurat mamy troche sciany do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 24.02.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Folia sprawdzi się raczej do nakrywania mebli do podłóg lepiej sprawdzi się karton bądź to z odzyku bądź kupiony w rolce ale najlepszą rzeczą do przykrywania podłóg jest wykładzina techniczna taka specjalna mata robiona z odpadów tekstylnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Nie wiem czy ktoś z tych którzy się już wprowadzili czyta te forum. Ale zapytam. Czy zabezpieczaliście jakoś podłogę przed uszkodzeniami dopóki się nie wprowadziliście? Wiecie podłoga zrobiona , ściany też teraz tylko schody drzwi kuchnie itp i boję się żeby ktoś czegoś przypadkiem nie porysował i nie uszkodził ? Wszyscy radza a nikt nie spytal z czego ta podloga Jak panele AC5 to nic nie trzeba specjalnie zabezpieczac. Jak drewniana - to niestety trzeba sie cackac bo moze sie porysowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 24.02.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dzięki wszystkim za rade .Na podłogę dam folie , a na to w miejscach często używanych kartony.I znaleźliśmy starą wykładzinę tez dobra rzecz. Mam tez następne pytanie.Czy ktoś kiedyś kupował na allegro kanapę , łózko albo narożnik. Ceny są tam okey ale nie wiem czy zdjęcia odzwierciedlają rzeczywisty wygląd i jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.02.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 warto kupowac na allegro ale lepiej pojechac i dotknac ... moja siostra z dobrodzienia ostatnio kupowala na allegro ale widziala je w sklepie wiec kota w worku nie brala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 25.02.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ja kupuje na allegro w zasadzie wszystko. Wlasnie kupilam dwie umywalki, baterie i mise WC i wszystko ok jak na zdjęciu a nawet fajniejsze. Polecam, ale ostroznie i z glowa. Najlepiej u sprzedawcow, ktorzy maja sklep i daja paragon lub fakture. No i zawsze przeciez mozna zwrocic towar w ciagu 10 dni bez podawania przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 25.02.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 no i ja tez czesto jade "dotknac" i obejrzec na zywo. Akurat umywalki i mise WC bralam na slepo ale w ogole nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 25.02.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No ja też całą armaturę i ceramikę do łazienek brałam z internetowych sklepów i muszę powiedzieć że wszystko okey a zaoszczędziłam około 500 zł Ale co do narożników i łózek mam pewne obawy , moze dacie namiary na pewnych sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.02.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No i zawsze przeciez mozna zwrocic towar w ciagu 10 dni bez podawania przyczyny. Chyba ze towar jest na zamowienie. Czyli jak kupi komplet i zazyczy sobie, ze maja byc przeszycia szara nitka, a nie biala to jest to juz towar na zamowienie i nie da sie go zwrocic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pmarian 25.02.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Też myślałem nad kupowaniem łazienek "przez internet", ale dogadałem się z firmą która mi buduje i skorzystałem z ich zniżek i wyszło jeszcze troszkę taniej, choć zamawiam to wszystko w Pszczynie(samo przyjedzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 25.02.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Chyba ze towar jest na zamowienie. Czyli jak kupi komplet i zazyczy sobie, ze maja byc przeszycia szara nitka, a nie biala to jest to juz towar na zamowienie i nie da sie go zwrocic! chodzilo mi raczej o standardowe zakupy na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts