DagaAdam 25.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 chodzilo mi raczej o standardowe zakupy na allegro Nom nom. Ale ktoś zaczął temat od właśnie zakupu kompletu na allegro. Więc uczulam, że w tym wypadku zwrot prawdopodobnie nie będzie przysługiwał! Ja też kupiłem rogówkę na allegro - za ~2,1k pln, w Agacie z 5-6k pln minimum! Ale wcześniej jechałem gdzieś pod kalwarie żeby sobie ją zobaczyć na żywo - spodobała mi się więc zamówiłem ale z różnymi moimi fanaberiami - czyli oparcie z ekoskóry, siedziska z materiału, a nitka ciemno-szara (biała by zaraz się uwaliła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 26.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam Jakby ktoś szukał silikatów z Grupy Silikaty to dobrą cenę dostaniecie w Hadexie w Zebrzydowicach. Pozdrawiam wszystkich budowniczych i już mieszkających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apuska 01.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej, poszukuje sprawnej i niedrogiej ekipy od tynków wewnątrz masyznowych.Bylabym wdzieczna o namiary, z teog co sie orientowałam ceny są od 21-24zl/m. Dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 01.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej, poszukuje sprawnej i niedrogiej ekipy od tynków wewnątrz masyznowych. Bylabym wdzieczna o namiary, z teog co sie orientowałam ceny są od 21-24zl/m. Dzieki za podpowiedziZapytam szwagra bo właśnie jest na etapie tynków maszynowych w swoim domku. Nie wiem czy tutaj tak wolno. Gdyby ktoś szukał kociołka z podajnikiem do swojego domku to zapraszam.-------------------->>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 01.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nie wiem czy tutaj tak wolno. Gdyby ktoś szukał kociołka z podajnikiem do swojego domku to zapraszam.-------------------->>> wolałbym nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 01.03.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 wolałbym nie Adiqq nie bądź taki w końcu ma wykupiony płatny profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 01.03.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witajcie! Gdzie w okolicy można kupić tani garaż blaszany? Jeśli macie namiary, będę wdzięczna za odpowiedź. A może ma ktoś używany do odsprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 01.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja kupowałem na Allegro przywieżli zmontowali w 20 minut. Cena ok 1200 zł nie wiem jak teraz z cenami. Blaszak został już odsprzedany następnym inwestorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 02.03.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Adiqq nie bądź taki w końcu ma wykupiony płatny profil. wiem --> wyraziłem tylko swoje zdanie..... a wiesz przecież że na punkcie sprzedawców jestem przeczulony nawet tych "płatnych"...może powinienem napisać szczególnie tych "płatnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 02.03.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witajcie! Gdzie w okolicy można kupić tani garaż blaszany? Jeśli macie namiary, będę wdzięczna za odpowiedź. A może ma ktoś używany do odsprzedania? poszukaj w ogłoszeniach na necie w regionie...ja znalazłem w swoim czasie w dziale ogłoszenia na http://www.rybnik.com.pl nie musisz od razu kupować nowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 02.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 rewo66, adiqq dzięki A powiedżcie, jakie wymiary mieliście garaża blaszanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 02.03.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ja osobiście trafiłem 3x5 - był w sam raz, bo nawet większe rzeczy się zmieściły bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 03.03.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja też miałem 3x5m blaszak i spoko starczyło miejsca. Pamiętajcie o dobrym zakotwieniu do gruntu. Uzyłem do tegp prętu żebrowanego 12` pociętego na 80cm kawałki. Z jednej strony zagiąłem i od wewnątrz wbiłem w grunt i zagięciem zachaczyłem o dolny płaskownik. 4 kawałki na dłuższe boki i po 3 na krótsze. Przeżył 2 solidne wichury. Kupcie tez 4 bloczki betonowe na rogi. Bloczki wkopałem w grunt tak że wystawały ponad grunt ok 2cm Tak że blaszak stał wypoziomowany na bloczkach a prześwit między nim a gruntem był minimalny tylko dla wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hejo W Praktikerze jest do 13-go akcja "wydajesz 200 dostajesz 50" czy jakos tak. Za kazde wydane 200pln (i rownowartosc) dostaje sie kupon na 50 pln do realizacji w kwietniu. Akurat mam do kupienia paneli za ~2k pln i zastanawiam sie - czy jest w tym jakis "knif" ? Cen paneli jeszcze nie porownywalem, regulamin promocji przejrzalem i nie wyglada zeby byly jakies kruczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A druga rzecz - pytanie do @Gingeros: olejowosk OSMO (wosk twardy olejny) - warto? Naczytalem sie samych pozytywnych opinii i chce polozyc na schody (wczoraj przywiozlem elementy - PIEKNE! jesionowe). Lakieru raczej nie chce ze wzgledu na slaba mozliwosc renowacji. Nie wiem na ile olej mi pociemni to drewno, minimalnie bym go pociemnil - czyli pierwsza warstwa osmo lazura w kolorze, a na to osmo wosk twardy olejny jako zabezpieczenie. Nie wiesz jak to potem jest z renowacja - czy lepiej jednak tylko dwie warstwy bezbarwnego? Na filmach dot. renowacji miejscowej to fajnie wyglada - troche kolorku, zapastowac, potem bezbarwny i nie ma sladu. Ale przeciez im wiecej warstw tym intensywniejszy kolor - wiec czy na "laczeniu" zeszlifowanego miejsca z nieszlifowanym nie powstana pozniej jakies dziwne przebarwienia, plamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 03.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hejo W Praktikerze jest do 13-go akcja "wydajesz 200 dostajesz 50" czy jakos tak. Za kazde wydane 200pln (i rownowartosc) dostaje sie kupon na 50 pln do realizacji w kwietniu. Akurat mam do kupienia paneli za ~2k pln i zastanawiam sie - czy jest w tym jakis "knif" ? Cen paneli jeszcze nie porownywalem, regulamin promocji przejrzalem i nie wyglada zeby byly jakies kruczki Jest w tym taki knif, ze na kazde nastepne wydane 200 zl. przysluguje ci 50zl bon. Czyli de fakto zeby skorzystac z bonow, ktore uzyskasz za panel o wartosci 2k, musisz kupic towar o wartosci nastepnych 2k. Rodzice akurat kupywali tam drzwi wiec wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 03.03.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A druga rzecz - pytanie do @Gingeros: olejowosk OSMO (wosk twardy olejny) - warto? Naczytalem sie samych pozytywnych opinii i chce polozyc na schody (wczoraj przywiozlem elementy - PIEKNE! jesionowe). Lakieru raczej nie chce ze wzgledu na slaba mozliwosc renowacji. Nie wiem na ile olej mi pociemni to drewno, minimalnie bym go pociemnil - czyli pierwsza warstwa osmo lazura w kolorze, a na to osmo wosk twardy olejny jako zabezpieczenie. Nie wiesz jak to potem jest z renowacja - czy lepiej jednak tylko dwie warstwy bezbarwnego? Na filmach dot. renowacji miejscowej to fajnie wyglada - troche kolorku, zapastowac, potem bezbarwny i nie ma sladu. Ale przeciez im wiecej warstw tym intensywniejszy kolor - wiec czy na "laczeniu" zeszlifowanego miejsca z nieszlifowanym nie powstana pozniej jakies dziwne przebarwienia, plamy ? Jeżeli to nie tajemnica to mógłbyś udostępnić namiary na na te elementy jesionowe na schody ?. Właśnie szukam czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jest w tym taki knif, ze na kazde nastepne wydane 200 zl. przysluguje ci 50zl bon. Czyli de fakto zeby skorzystac z bonow, ktore uzyskasz za panel o wartosci 2k, musisz kupic towar o wartosci nastepnych 2k. Rodzice akurat kupywali tam drzwi wiec wiem Ha! Masz rację. Po łebkach czytałem wcześniej ten regulamin - przeczytałem raz jeszcze i faktycznie tak jest. To dupa, nie promocja Dzięki za otwarcie oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.03.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jeżeli to nie tajemnica to mógłbyś udostępnić namiary na na te elementy jesionowe na schody ?. Właśnie szukam czegoś podobnego. Bierz w ciemno, mail do p. Norberta: kutrzeba (małpa) interia.pl, tel. 605781307 Jego profil na allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=1220116 Wysłałem chyba z 30 albo 40 ofert do wszystkich wystawców allegro i ten jest najsensowniejszy. Jest "średni" jeżeli chodzi o ceny ale większość tańszych wykonawców robi elementy ze śmieci (łączy po długości czyli na mikrowczepy - to jest syf!!). Pan Norbert wystawi Ci aukcje na allegro (możesz zapłacić przez alior sync i dostać 5% zwrotu;) wystawia faktury vat na wszystko z 23% vat (można odliczyć), bardzo szybko odpisuje na maila i ogólnie jest mega kumatym i przyjemnym facetem. Firma widać rodzinna (ojciec i syn - choć chyba ma jakichśtam pracowników) - warsztat niewielki ale dobrze wyposażony. Na miejscu chyba z godzinę z nim przegadałem, wysępiłem gratisowy klej na całość A ponieważ ja mam stopnie i podstopnice z tego samego materiału (4cm jesion) i stopień z podstopnicą łączony jest "na równo" (bez podfrezowania stopnia od dołu) - on jako jedyny zrobił mi za grosze (50 pln!) frezy pod lamelki (takie lepsze odpowiedniki kołków) na wszystkich elementach. Nikt inny mi tego nie chciał zrobić, a jak już dał oferte to za pareset pln. Dzięki temu poskładanie tych stopni równo i prosto to jak składanie mebli w IKEA To też świadczy o tym że ma lamelownicę, więc dobrze wyposażony warsztat Marudziłem mu z nietypowym frezowaniem paru elementów i nic nie marudził - wszystko zrobił tak jak chciałem. Ogólnie jestem mega zadowolony i mogę Ci go polecić w ciemno! Jakby co to mu powiedz że masz namiar od Adama z Wodzisławia co chciał u niego zostawić żonę bo ledwo się pomieściłem w aucie z tymi schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 03.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts