agusia_x 19.08.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Człowiek uczy się przez całe życie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzinka 19.08.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Sprzedam stemple budowlane oraz drewno budowlane po 15.09.13, stemple 277 szt. od 2,3 do 3,15 mt., cena ok. 5 PLN transport w zakresie kupującego, pomożemy przy załadunku, kontakt 887309989. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.08.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Oki ziomale, pewnie powoli przygotowujecie się do sezonu grzewczego... W związku z tym, że rozpoczęłam pracę we Wrocławiu w swojej branży, ale w Firmie, która również produkuje ekogroszek i ekomiał - Firma KARENA S.A. z Siemianowic Śl się kłania , chciałam Was poinformować, że można wypróbować sobie nasz ekogroszek lub ekomiał o nazwie "ISKRA". Można zrobić u nas tzw. zakup próbny. Wklejam linka : gdzie, za ile i na jakich warunkach można zamówić sobie taki ekogroszek / ekomiał : http://www.karena.pl/zamowienie/zamowienie-probne.html oraz rodzaje tego ekogroszku / ekomiału : http://www.karena.pl/ekogroszek_loteria.html W razie pytań, możecie pisać do osoby tam podanej, bądź do mnie na PW. ZAPRASZAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S_Y_L_W_I_A 20.08.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Grzeszysz Mea to Cie zaraz tu zaklupie na bank za taka opinie ! http://images02.olx.pl/ui/12/85/63/1343833966_422118263_5-Brukarstwo-uslugi-brukarskie-kostka-granitowa-Brukman-Dolnoslaskie.jpg Granit ma przede wszystkim to do siebie ze bedzie wygladal za 30 lat tak samo jak po polozeniu. Kostka betonowa sie przebarwia i brudzi. Nie mozna w zimie uzywac soli. Kapnie Ci olej z auta to bedzie przez 5 lat widac itp.. Dla mnie nie ma nic lepszego niz granit - najlepszy jest oczywiscie szlifowany ale to kosmos pieniadze Może wiecie, kto wykonał tę realizację? Bardzo mi się podoba. Dla mnie też na podjazd tylko granit, te czarne wstawki super;-) Proszę o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.08.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 No to jakby ktoś szukał kociołka do spalenia tego eko lub pelletu to również zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A idźcie Wy lobby brudnego węgla sio :) Dzisiaj się ogrzewa czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 20.08.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Adam szkoda, ze nie ma tu takiego przycisku jak na fb Lubie to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A idźcie Wy lobby brudnego węgla sio :) Dzisiaj się ogrzewa czysto No tak,ale nie wszyscy maja tak pełne kieszenie Poza tym pelletem czy eko groszkiem można ogrzewać czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 No tak,ale nie wszyscy maja tak pełne kieszenie No co Ty,poniższa pompa: http://allegro.pl/pompa-ciepla-panasonic-seria-t-cap-9kw-najtaniej-i3464954867.html jest w cenie kotła na ekogroszek+komina z wykończeniem także nie trzeba mieć "pełnych kieszeni",żeby grzać czysto,wystarczy trochę zainteresować się tematem i zmienić mentalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 No tak,ale nie wszyscy maja tak pełne kieszenie Mowilem ze lobbysta! To ja tez polobbuje: zeby grzac czysto nie trzeba miec pelnych kieszeni, a dlugoterminowo (30 lat) pompa wychodzi znacznie taniej Poza tym pelletem czy eko groszkiem można ogrzewać czysto. Pelletem - OK. Eko-groszkiem - HA HA HA HA HA Nikogo tu nie przekonasz bo wiekszosc juz ma, grzeje i wie ze wegiel byl, jest i bedzie zawsze brudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 20.08.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 minertu wchodzisz na sliski grunt wiedzialam, ze bez echa sie nie obedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.08.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 minertu wchodzisz na sliski grunt wiedzialam, ze bez echa sie nie obedzie :D Ale czy ja kogoś na to namawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 20.08.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 zaczyna się tutaj robić nieprzyjemnie dla osób ogrzewających weglem, czy tylko mi sie wydaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 20.08.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Temat ogrzewania jesy tutaj dość ideologiczny. Albowiem chodzi nam o Rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.08.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 zaczyna się tutaj robić nieprzyjemnie dla osób ogrzewających weglem, czy tylko mi sie wydaje?? Ale skąd, trzeba jednak ciągle uświadamiać - przede wszystkim tych "nowych", którzy w planach mają wybór tego piekielnego wynalazku jakim jest piec na węgiel. Po to żeby w końcu Wodzisław i Rybnik opuściły miejsca numer jeden w całej Polsce jeżeli chodzi o smog i syf w powietrzu w okresie grzewczym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HJack 20.08.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Przyjmę ziemie, piasek, piasek z gliną do podwyższenia teren, może komuś nadbywa? tel. 507762266 Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Hahahaha ! No to rozpętałam burzę ! Słuchajcie, ja sama wybudowałam dom i ogrzewałam gazem. Żeby nie było. I też jestem proekologiczna i proekonomiczna : ogrody, psy, konie i inne zwierzaki - przyroda szeroko pojmowana. Kocham, cenię i już. Jednak wiem, że nie każdy ma szansę na gaz ziemny czy na pompę ciepła - wtedy sami wiecie, wchodzi w grę "wungiel"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 21.08.2013 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ale czy ja kogoś na to namawiam? no nie chodzilo mi o namawianie bardziej o to, że nie wszystkich stac na PC i ze palenie weglem jest eco juz tu przerabialismy to pare razy dlatego wspomnialam, ze wchodzisz na sliski grunt ale bez obrazy to mialo byc pol zartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 21.08.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ale tak na marginesie to powiem tylko tyle, ze pracuje w Ostravie i tam maja ogromny problem ze smogiem i tam naprawde "widac powietrze". Jak Rybnik i okolice nie zacznie czegos robic w kierunku eko to bedziemy mieli taki sam problem. W sumie to w ostatnim okresie zimowym w Ostravie byly przekroczone normy na tyle, ze miasto powinno zostac ewakuowane... A podobno Rybnik w zeszlym sezonie grzewczym tez juz mial "piekne" wyniki... Wiec z pelna swiadomoscia popieram Adama. PC nie jest wcale tak bardzo droga jak sobie to wiekszosc budujacych mysli. Sami tez mielismy miec ogrzewanie gazowe ale nasi budowlancy podsuneli nam temat PC i zaczelismy drazyc temat, czytac opinie i orientowac sie w cenach. I wyszlo na to, ze cena za instalacje gazowa + piec wyjdzie nas na to samo co PC. Oczywiscie jezeli ktos pracuje na kopalni i ma swoj przydzial weglowy to raczej wezmie piec na wegiel, ale jest mnostwo ludzi, ktorzy nie maja tego przydzialu a mysla tylko o weglu. Jak dla mnie inwestycja w PC byla najlepsza inwestycja podczas budowy, nawet gdyby nas to wyszlo drozej to czyste piwnice i komfort obslugi niezaplacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 21.08.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no nie chodzilo mi o namawianie bardziej o to, że nie wszystkich stac na PC i ze palenie weglem jest eco juz tu przerabialismy to pare razy dlatego wspomnialam, ze wchodzisz na sliski grunt ale bez obrazy to mialo byc pol zartem Ja się nie obrażam.Sam jestem za eko i to bardzo.Gdybym miał możliwości i przede wszystkim budował nowy domek na pewno pomyślał bym o PC .Druga strona medalu to nie wszyscy są nimi zainteresowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts