rewqq 15.01.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A sam będziesz robił tą wylewkę? Ja mam pomieszczenie 25m2 wylany jest beton z dodatkiem włókien polipropylenowych żeby ją wzmocnić i żeby nie powstawały plastyczne pęknięcia skurczowe oraz powierzchniowe oraz poprawia własności betonu jest to garaż. Pozdrawiam nie, wlasnie chcielismy zamowic gotowy beton z pompa, no i wtedy juz nie domieszamy nic. Chodzi o to czy nadaje sie zwykly beton na podłogówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 16.01.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 nie, wlasnie chcielismy zamowic gotowy beton z pompa, no i wtedy juz nie domieszamy nic. Chodzi o to czy nadaje sie zwykly beton na podłogówke zamow beton gotowy z domieszką juz wiekszosc betoniarni oferuje rózne domieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 21.01.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 a nie bedzie zbyt płynny na podłogówke? nie musi miec konsystencji polsuchej? tzn czy nie lepiej jednak samemu zrobic? i jeszcze jedno, bardzo drobny piasek nadaje sie do tynkowania? polecacie jakas firme do zrobienia zewnetrznej instalacji wod-kan? albo jakas firme ktora sie po tym podpisze? mamy ok 90 metrow, ale wiekszosc po jednej "drodze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 21.01.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 nam firma robila wod-kan na okolo 80-90m wiec mysle, ze by tez u Ciebie dali rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Macie może jakieś doświadczenia z firma "Fachura", p. Jezusek ?http://Www.fachura-budowlanka.plSzukam firmy do wykonania wylewki z miksokreta i poprzez oferteo dodstalem zgłoszenie od nich. Pewnie się wybiorę na jakąś ich budowę, ale przy okazji szukam opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 22.01.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 nam firma robila wod-kan na okolo 80-90m wiec mysle, ze by tez u Ciebie dali rade jakiej rzedu kwoty moge sie spodziewac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 23.01.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 jakiej rzedu kwoty moge sie spodziewac? u nas to bylo troche po znajomosci i za kanalizacje wzieli 8k, a za wode 6,5k. Wszedziej nam wycenili na dwa razy tyle... robocizna, material + sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 23.01.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam. Wiem że już tu się pojawił temat tynków . Czy możecie mi polecić firmę od tynków c-w , która mi zrobi tynki BARDZO ,BARDZO DOBRZE ( a nie koniecznie najtaniej )? Jacek1006 jeśli to możliwe , napisz mi proszę namiar na priv na Twoich tynkarzy bo prywatnych wiadomości chyba nie odbierasz Bdan poproszę jeśli możesz na priv namiar na Twojego wykonawcę wentylacji mechanicznej ( przyczyny jak wyżej ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 26.01.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie zamarzliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Owczarek 26.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam Państwa serdecznie, przeglądając forum przypadkiem natknąłem się na opinie byłej mojej inwestorki: "Witam,jeżeli ktoś szuka kierownika budowy w okolicach Rybnika to stanowczo ODRADZAM!!! Łukasza Owczarka z Jejkowic.Gościu,który chyba tylko u siebie był kierbudem,czepia się wszystkiego,służbista.Wiedza tylko wyczytana z książek" http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2767&page=375 Chciałbym jedynie sprostować, że podana informacja mija się całkowicie z prawdą. Jeśli pani Gabrysia ma ochotę możemy porozmawiać o tym na forum. Pani Gabrysia nie szukała kierownika, szukała pieczątki kierownika budowy Jeśli się mylę to może mnie pani poprawić, chętnie porozmawiam. Mam nadzieję, że udało się pani ukończyć budowę. W każdym razie ja nie czuję urazy, pomimo że byłem kilka razy nie policzyłem sobie ani grosza( nawet na paliwo). Dziwię się natomiast, że wypisuje Pani publicznie takie rzeczy. Jeśli ma Pani odwagę to proszę dopisać dlaczego zrezygnowałem z funkcji kierownika budowy. W każdym razie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Łukasz Owczarek http://www.budujemydomy.cba.pl ps. nie posiadam tylko wiedzy książkowej, z wykształcenia jestem murarzem z praktyką. Mogę dołączyć świadectwo ukończenia Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi12 26.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Tomku ... Jesli nadal szukasz firmy budowlanej "Ytong" która nie pije i podpisuje umowy na wykonawstwo to możliwe ze Ci pomogę ,napisz do mnie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 28.01.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 oo, już dziala.pół dnia nie umiałam tutaj wejść.Jak długo trwało u Was zamykanie budowy od strony formalnej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.01.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 O znalazła się rybnicka grupa.Admin napisał,że nie wie gdzie się zgubiła ha,ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 28.01.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 O znalazła się rybnicka grupa.Admin napisał,że nie wie gdzie się zgubiła ha,ha. tobie odpisali, a mi nic nikt juz myslalam ze bana czy cos dostałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.01.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 oo, już dziala. pół dnia nie umiałam tutaj wejść. Jak długo trwało u Was zamykanie budowy od strony formalnej?? okolo miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 29.01.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Znalazła się zguba Rutino nie mogę znaleźć Twoich tynkarzy w namiarach ,jeśli możesz daj mi namiar na priv. Czy Barnabas robi dobrze tynki i wylewki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 29.01.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 barnabas robi dobrze tynki. Przynajmniej ta brygada, co mi robiła spisała się na medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 30.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 barnabas robi dobrze tynki. Przynajmniej ta brygada, co mi robiła spisała się na medal. Dzięki Rutino :) A czy możesz napisać , czy macie już zamontowane listwy przy podłodze i czy tynki są tak równe że listwy idą prosto i czy nie tworzą się fale ? A czy ktoś coś wie na temat ich wylewek ? Czy robią dobrze wylewki? Proszę napiszcie jak coś wiecie bo zostanę bez wylewek jak się będę tak zastanawiać ( chociaż w sumie do wylewek już mam jakichś kandydatów ,ale jeśli chodzi o tynki to widzę ciemność ) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 30.01.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 tynki wyszły idealnie. listwy są, fal brak.na odbiór umówiłem się z przedstawicielem barnabasa tak, żeby przyjechał z długą poziomicą. pomierzyłem każdą ścianę.do wylewek wziąłbym tego co mi robił, jest w namiarach. ma legalną firmę, można miec umowe i gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.01.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Po awarii Grupa znowu działa. Zapraszamy do korzystania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts