marzar 14.04.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Poszukuję dobrego elektryka, Macie kogoś kogo możecie z czystym sumieniem polecić?Pisałem do robertsz, który dość często udzielał się na forum, ale cisza.Może ktoś z Was korzystał z jego usług i ma do niego jakiś numer telefonu. Możecie go przesłać na PW jeśli nie chcecie/możecie wysyłać takich informacji publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batot 18.04.2016 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jakie firmy do wykonania tynku zewnętrznego wraz z dociepleniem polecacie ze Śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 22.04.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Poszukuję jakieś sprawdzonej ekipy do wybrukowania podwórka kostką granitową, może możecie kogoś polecić, w miarę w rozsądnej cenie i jedno pytanie ile mniej więcej płaciliście za robociznę w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasy1 27.04.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Witam!Szukam solidnego wykonawcy instalacji wod-kan i ewentualnie podlogowki.KOntakt 790777464Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hurrikhan 08.05.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 czesc, możecie polecić kogoś sprawdzonego do ocieplenia domu?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.05.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 A ja szukam sprawdzonych dostawców deski tarasowej z modrzewia.Na Allegro widzę oferty z Orzesza, słyszałem też o tartaku w Czyżowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geroj 18.05.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 czesc, możecie polecić kogoś sprawdzonego do ocieplenia domu? dzieki Firma Bruk bud Mariusz Zimolong 508374191. Mają dwie ekipy jedna ociepla a druga układa kostki. Robili u mnie ocieplenie. Jestem zadowolony. Co prawda uszkodzili przy tym okno balkonowe ale z honorem się przyznali i wymienili na swój koszt bez stękania że to nie oni że to już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 30.05.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 A ja szukam sprawdzonych dostawców deski tarasowej z modrzewia. Na Allegro widzę oferty z Orzesza, słyszałem też o tartaku w Czyżowicach Ja kupowałam w Skoczowie w Drewnoparku modrzew syberyjski i jest naprawdę syberyjski:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 30.05.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Szukam kogoś do otynkowania domu-kogoś sprawdzonego możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D600 01.06.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 szukam fachowca do zaszalowania i zazbrojenia schodow zelbetowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabartek 01.06.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Poszukuję dobrego elektryka, Macie kogoś kogo możecie z czystym sumieniem polecić? Pisałem do robertsz, który dość często udzielał się na forum, ale cisza. Może ktoś z Was korzystał z jego usług i ma do niego jakiś numer telefonu. Możecie go przesłać na PW jeśli nie chcecie/możecie wysyłać takich informacji publicznie. jak aktualne to mogę podesłać namiary na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 20.06.2016 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 tak z całkiem innej beczki - szukam kogoś do napisania prostego programu do ściągania danych z sieci, znacie może kogoś do kogo można by uderzyć w tej sprawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureks 24.06.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 tak z całkiem innej beczki - szukam kogoś do napisania prostego programu do ściągania danych z sieci, znacie może kogoś do kogo można by uderzyć w tej sprawie?? Co potrzebujesz dokładnie? Może będę Ci mógł pomóc - jestem informatykiem. Jak co to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 26.06.2016 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Czy ktoś ma jakieś opinie o firmie: FHU Monter Tomasz Olbrych Pszów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.06.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 tak z całkiem innej beczki - szukam kogoś do napisania prostego programu do ściągania danych z sieci, znacie może kogoś do kogo można by uderzyć w tej sprawie?? Pyxis zajmuje się tym z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 01.07.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 hej, też szukam kogoś do ocieplenia, ale widzę, że nie padło zbyt wiele propozycji? czyżby wszystkie firmy były jakieś nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.07.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 hej, też szukam kogoś do ocieplenia, ale widzę, że nie padło zbyt wiele propozycji? czyżby wszystkie firmy były jakieś nie bardzo? No ja wolałem samemu zaizolować domek,wiem przynajmniej,że nie ma baboli a izolacja jest bardzo ważną sprawą bo nie wystarczy ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 02.07.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 artureks - napisałem ci priva Pyxis zajmuje się tym z tego co wiem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 02.07.2016 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 hej, też szukam kogoś do ocieplenia, ale widzę, że nie padło zbyt wiele propozycji? czyżby wszystkie firmy były jakieś nie bardzo? o tej porze roku może być problem znaleźć ekipę. Dobre ekipy mają terminy na wiele miesięcy naprzód zarezerwowane....inna kwestia, że przy takich temperaturach na zewnątrz jak aktualnie, jest zwyczajnie za ciepło na takie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.07.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Czy ktoś może podać sprawdzony namiar na wykonawców studni głębinowej i ewentualnie podzielić się informacjami związanymi z kosztem takiej studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts