MaciekKamila 11.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 heh zazdroszczę chociaż w sumie to przyjemne, nie powiem ja w obecnym mieszkaniu mam same halogeny (montowane przez poprzedniego właściciela) i w domu na pewno chcę ich jak najmniej !! a dziś byłam w tej Agacie....i chyba sobie narobiłam smaka na taką jedną... Maciek udało sie coś wytargować ? bo ja dziś pytałąm i niechętnie bardzo bo akurat te super schodzą nie targowalismy bo lampy ktore niby kosztowaly kolo 500 byly za niecale 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.08.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Adam moze sie do ciebie na jedna szafe zapisze ?? na taka do sypialni gdzie szafa byc musi a nic tam wstawic sie nie da tylko trzeba dac zabudowe ... zrobie sobie projekcik w INDECO /w koncu udalo misie sciagnac/ i zobaczymy co sie z tego da zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Adam moze sie do ciebie na jedna szafe zapisze ?? na taka do sypialni gdzie szafa byc musi a nic tam wstawic sie nie da tylko trzeba dac zabudowe ... zrobie sobie projekcik w INDECO /w koncu udalo misie sciagnac/ i zobaczymy co sie z tego da zrobic Czemu nie da sie nic wstawic?? Ja w sypialni bede mial dwie szafencje i tam mam zamiar trzymac wiekszosc ubran i gratow Dawaj na priva z ta szafencja - wycenimy i zobaczymy ile wyjdzie w porownaniu do konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Adam to ja się też zapisuję na wycenę,tylko projektu jeszcze nie mam,a szaf do zrobienia ......o ze cztery conajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 11.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 w końcu po przebojach z pogodą mamy stan "0", od wtorku mury do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Czemu nie da sie nic wstawic?? Ja w sypialni bede mial dwie szafencje i tam mam zamiar trzymac wiekszosc ubran i gratow Dawaj na priva z ta szafencja - wycenimy i zobaczymy ile wyjdzie w porownaniu do konkurencji scianki sa tak zrobione i dach ze pelna wysokosc szafy tam nie wejdzie ... takiej zwyklej http://foto1.m.onet.pl/_m/34ae1df34f4d2ed2eb2ff99b8cfa1689,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 scianki sa tak zrobione i dach ze pelna wysokosc szafy tam nie wejdzie ... takiej zwyklej http://foto1.m.onet.pl/_m/34ae1df34f4d2ed2eb2ff99b8cfa1689,10,19,0.jpg Ja wiem - conajwyzej pawlacz u gory bedziesz miala malo ustawny - jak na poddaszu Pawlacz zaczyna sie od wys. ok 2m, z foty wynika ze mniejwiecej na tej wysokosci zaczyna sie skos Cala reszta, czyli dol - jak najbardziej ustawny i mozna tam zmiescic mase gratow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Adam to ja się też zapisuję na wycenę,tylko projektu jeszcze nie mam,a szaf do zrobienia ......o ze cztery conajmniej. Priv priv priv Mam programy do projektowania wnetrz szafy i frontow - z najbardziej popularnych plyt kronopola i eggera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 http://www.fotosik.pl/moje_zdjecia.html wklejam obiecane zdjęcia z budowy Żanety,widać rozwaloną ścianę,rozgrzebaną kotłownię itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 nie da sie do tych zdjec wejsc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 w końcu po przebojach z pogodą mamy stan "0", od wtorku mury do góry trzymamy kciuki za pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 mea a mogę ci je wysłać mailem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 mea a mogę ci je wysłać mailem? dawaj [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 12.08.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ostatnio na grouponie była fajna oferta na szafy do zabudowy. Teraz jest oferta na wykonanie instalacji elektrycznej, alarmowej i telewizyjnej wewnątrz budynku za 1999 zł zamiast 4500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ostatnio na grouponie była fajna oferta na szafy do zabudowy. Teraz jest oferta na wykonanie instalacji elektrycznej, alarmowej i telewizyjnej wewnątrz budynku za 1999 zł zamiast 4500 zł W gruponowe oferty trzeba sie dobrze wczytywac - sam grupon nie oszukuje ale oszustw w zakresie ofert tam bedacych bylo i jest mnostwo Firma podwyzsza cene o 100% zeby ja potem na gruponie zaoferowac za 50%... Przykladowo: http://www.wykop.pl/artykul/790619/kup-drozszy-laptop-na-groupon-pl-ktory-byl-tanszy/ http://www.wykop.pl/ramka/805135/kolejny-przyklad-jak-groupon-zarabia-na-naiwnych/ http://www.wykop.pl/link/837139/519-zl-zamiast-491-40-zl-za-tablet-amlogic-a9-oferta-groupon/ I tym podobne Gruponowi mowie stanowcze NIE! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 12.08.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 I tym podobne Gruponowi mowie stanowcze NIE! pozdr. Eee tam dlaczego od razu stanowcze NIE, po prostu trzeba pięć razy przeczytać, dokładnie przeczytać... Mi ostatnio udało się kupić zniżkę na obraz/plakat/fototapetę- wybraliśmy obraz na płótnie, normalnie kosztowałby nas ok. 250 zł, a tak zapłaciliśmy 70 Do nowego domku będzie jak znalazł. I jeszcze wyczyściliśmy sobie i nabiliśmy klime w aucie za 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.08.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 I jeszcze wyczyściliśmy sobie i nabiliśmy klime w aucie za 70 zł http://www.wykop.pl/artykul/839559/grupon-pl-jak-oszukujemy-ludzi/ Mowisz o tej ofercie ? Ja wiem, ze mooooze jakims cudem cos sie oplaci, ale ja nie wierze w cos takiego jak 50% ceny dla duzej ilosci ofert - owszem 50% to mozna znalezc promocje jak ktos likwiduje sklep i sie wyprzedaje, ktos inny rezygnuje np. z wycieczki w ostatnim momencie i tak dalej.. Ja niedalej jak wczoraj kupilem 2 x sevromatic (domykacze do szaf) na allegro - dwa nowe komplety po 40 pln / szt., gdzie normalnie w katalogu i najtanszych ofertach ceneo / skapca kosztuje w granicy 100 pln - to jest promocja, tyle ze to pochodzi od klienta ktory kupil, zaplacil, zrezygnowal, oddal - takie okazje zdarzaja sie rzadko Polski grupon to niestety siedlisko kombinatorow i oszustow ktorzy szukaja darmowego sposobu reklamy. Tyle sie na wykopie naczytalem negatywnych rzeczy o grouponie ze nie mam nawet ochoty z niego korzystac Ale masz racje - jak sie komus chce to mozna szukac, ogladac, dociekac czy sie faktycznie oplaca, czy nie.. Moze raz na ruski rok sie cos pozytywnego trafi Co do obrazu na plotnie - jaka wielkosc? Zaraz Ci znajde w conajmniej tej samej cenie poza grouponem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 12.08.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 http://www.wykop.pl/artykul/839559/grupon-pl-jak-oszukujemy-ludzi/ Mowisz o tej ofercie ? Ja wiem, ze mooooze jakims cudem cos sie oplaci, ale ja nie wierze w cos takiego jak 50% ceny dla duzej ilosci ofert - owszem 50% to mozna znalezc promocje jak ktos likwiduje sklep i sie wyprzedaje, ktos inny rezygnuje np. z wycieczki w ostatnim momencie i tak dalej.. Ja niedalej jak wczoraj kupilem 2 x sevromatic (domykacze do szaf) na allegro - dwa nowe komplety po 40 pln / szt., gdzie normalnie w katalogu i najtanszych ofertach ceneo / skapca kosztuje w granicy 100 pln - to jest promocja, tyle ze to pochodzi od klienta ktory kupil, zaplacil, zrezygnowal, oddal - takie okazje zdarzaja sie rzadko Polski grupon to niestety siedlisko kombinatorow i oszustow ktorzy szukaja darmowego sposobu reklamy. Tyle sie na wykopie naczytalem negatywnych rzeczy o grouponie ze nie mam nawet ochoty z niego korzystac Ale masz racje - jak sie komus chce to mozna szukac, ogladac, dociekac czy sie faktycznie oplaca, czy nie.. Moze raz na ruski rok sie cos pozytywnego trafi Co do obrazu na plotnie - jaka wielkosc? Zaraz Ci znajde w conajmniej tej samej cenie poza grouponem Nie, to nie ta oferta. A co do obrazu - rozmiar 90x60....płótno naturalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 12.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A jeszcze jedno - ja się tyle rzeczy negatywnych naczytałam w internecie,nawet na naszym forum, o różnych rzeczach i różnych ludziach, że jakbym miała tak we wszystko wierzyć to bym chyba domu nigdy nie zbudowała, chodziłabym nago i żyła z energii słonecznej (chociaż słońce też szkodzi ).... Trzeba mieć swój rozum, podejmować świadome decyzje i odpowiadać za swoje czyny i myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.08.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A jeszcze jedno - ja się tyle rzeczy negatywnych naczytałam w internecie,nawet na naszym forum, o różnych rzeczach i różnych ludziach, że jakbym miała tak we wszystko wierzyć to bym chyba domu nigdy nie zbudowała, chodziłabym nago i żyła z energii słonecznej (chociaż słońce też szkodzi ).... Trzeba mieć swój rozum, podejmować świadome decyzje i odpowiadać za swoje czyny i myśli Masz racje. Tyle ze jak dla mnie juz sama idea "50% taniej" to sciema. Szczegolnie jezeli chodzi o towar / produkt, bo przy uslugach to jeszcze mozna zaryzykowac. Zobacz ile faktycznie kosztuje "obraz na plotnie": http://allegro.pl/listing.php/search?string=%28obraz+zdjecie%29+%28plotnie+plotno%29&category=0¶ms_top_cookie=635c8699ec6a48ca70780f0e041b45ce82fe39d8 A tu 60x90 na plotnie za 69 pln: http://allegro.pl/artforma-twoje-zdjecie-90x60-obraz-na-plotnie-i1744065332.html I jak Cie groupon wkrecil ze to niby normalnie kosztuje 250 pln Dlatego ich nie lubie i nikomu nie bede polecal, oszustwo na oszustwie - szkoda czasu na prowadzenie sledztwa bo prawie w kazdej ofercie jest jakis haczyk, a kazda oferte kupisz poza nim w tej samej lub nizszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts