adamscool 13.08.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Też coś napiszę, skorzystałem już kilka razy z kuponów z Grupona do restauracji, według mnie to były rabaty na kwotę jedzenia w menu.Czyli płaciłem 49zł miałem jedzenia z menu na 99złalbo raz 59 na 120, byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 zna ktos z was sklep "lazienkowy" w wodzislawiu na targowej ?? maja fajne ceny na baterie paffoni na allegro ale ciekawa jestem czy tam da sie jakos dogadywac czy niekoniecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.08.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 u nas wczoraj przyszly baterie, zlewozmywak z sell.24, troche to trwało i nie wszystko jeszcze przyszło ale ogólnie sklep ok. a z alarmem sobie wykrakałam - o 1 w nocy sie odezwał....więc w piżamie do auta i na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.08.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 i co, i co? fałszywy alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.08.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 heh nie wiemy, w kotłowni sie włączył...moze mysz jakaś.....testujemy dalej tylko sąsiadów mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.08.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 heh nie wiemy, w kotłowni sie włączył...moze mysz jakaś.....testujemy dalej tylko sąsiadów mi szkoda mysle, ze mysz a nawet kot czy pies nie powinien zalaczyc czujnika?! moze poswiecilo na niego slonce albo cos? w pomieszczeniach takich jak garaz, kotlownia, salon z kominkiem powinny byc czujki dualne nie reagujace bardzo na zmiany temperatury. nam sie kilka razy falszywy alarm robila czujka w holiku, okazalo sie, ze luzuje sie kabelek w rozdzielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 mysle, ze mysz a nawet kot czy pies nie powinien zalaczyc czujnika?! moze poswiecilo na niego slonce albo cos? w pomieszczeniach takich jak garaz, kotlownia, salon z kominkiem powinny byc czujki dualne nie reagujace bardzo na zmiany temperatury. nam sie kilka razy falszywy alarm robila czujka w holiku, okazalo sie, ze luzuje sie kabelek w rozdzielce instalator był, wykluczył mysz (ale psa akurat łapie ) , zmniejszył czułość, może też coś na kablach....ale sąsiedzi sie nie skarżyli więc spoko dzis pierwsze wycieranie na mokro salonu i kuchni....kurde jak tego duzo aha...i mamy pierwszą powieszoną lampę.....nietypową fotki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raas 14.08.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Hej Rybki z Rybnika i okolic! Czy ktoś z was kupował coś na allegro w firmie Mega1000? czy warto u nich kupować? A może wiecie gdzie kupić styrodur w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.08.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Hej Rybki z Rybnika i okolic! Czy ktoś z was kupował coś na allegro w firmie Mega1000? czy warto u nich kupować? A może wiecie gdzie kupić styrodur w dobrej cenie? ja kupowalam w mega1000 ... wlasciwie ich rola bylo zlozyc zamowienie i zafakturowac bo moj styropian przyszedl z polstyru prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raas 14.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 thx mea to miło wiedzieć że ktoś u nich kupował i że było ok...:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 14.08.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 cześć już tu się kiedyś logowałam, sto lat temu, teraz powracam, skruszona. Buduję w Jastrzębiu stan - zaczęliśmy dach, stres - instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 14.08.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 widzę, że sięodzywałam ostatnio rok temu. To tek - wytyczałam w marcu tego roku, wykopy - kwiecień i odtąd budujemy.Czy jest jeszcze ktos z Jastrzębia ? (z Bzia konkretnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.08.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam:) gdzie w okolicy zamawialiście okna i drzwi zewnętrzne..? Im bardziej szukam , tym większy mętlik:) Zastanawiam się nad profilem Veka lub Brugmann..czy ktoś z Was ma właśnie te okna? help me;) My mamy Veka Alphaline (3-szybowe). Kupowane w Papter na ulicy wiejskiej w Rybniku - taki maly zółty domek z reklamą sokółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 15.08.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 zna ktos z was sklep "lazienkowy" w wodzislawiu na targowej ?? maja fajne ceny na baterie paffoni na allegro ale ciekawa jestem czy tam da sie jakos dogadywac czy niekoniecznie ... Mea, prosze podaj nick sprzedawcy na allegro. Mamy juz baterie do wanny z paffoni teraz przymierzamy sie do baterii kuchennej z tej firmy. Moze akurat beda ja mieli:D a jak nie to do sklepu sobie do nich podjade, akurat mam po drodze ale "ogledziny" zrobie na ich profilu najpierw. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.08.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Mea, prosze podaj nick sprzedawcy na allegro. Mamy juz baterie do wanny z paffoni teraz przymierzamy sie do baterii kuchennej z tej firmy. Moze akurat beda ja mieli:D a jak nie to do sklepu sobie do nich podjade, akurat mam po drodze ale "ogledziny" zrobie na ich profilu najpierw. pozdro z tego co mi gosc pisal to prowadzi tylko sprzedaz internetowa !! mam nadzieje ze chociaz odbior osobisty wchodzi w gre http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3003434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 thx mea to miło wiedzieć że ktoś u nich kupował i że było ok...:] ale trzeba do nich wydzwaniac co chwile bo sa ciezcy w kontaktach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 15.08.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Oni sa bardzo cięzcy w kontaktach :-0 Był u mnie wreszcie murarz żeby obgadać wyciągniecie szczytów. Mówię do niego jaka cena plus minus a on że to samo co za parter!!! Patrze na niego i mu gadam ze tutaj mam do wymurowania praktycznie o tysiac bloczków mniej bo górę mam małą. Zaproponował mi 4 tyś jest to dużo czy normalnie mi się wydaje że dość fest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.08.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Oni sa bardzo cięzcy w kontaktach :-0 Był u mnie wreszcie murarz żeby obgadać wyciągniecie szczytów. Mówię do niego jaka cena plus minus a on że to samo co za parter!!! Patrze na niego i mu gadam ze tutaj mam do wymurowania praktycznie o tysiac bloczków mniej bo górę mam małą. Zaproponował mi 4 tyś jest to dużo czy normalnie mi się wydaje że dość fest?? ja placilam tylke co za parter ... ale z wiencem, i ociepleniem szczytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.08.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 jak tam po dlugim weekendzie ?? odpoczeliscie cokolwiek ?? ja mialam gosci caly weekend i teraz mam kaca moralnego ze nawet nie przewiezlismy paneli na budowe ... ale za t bylam w ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.08.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Oni sa bardzo cięzcy w kontaktach :-0 Był u mnie wreszcie murarz żeby obgadać wyciągniecie szczytów. Mówię do niego jaka cena plus minus a on że to samo co za parter!!! Patrze na niego i mu gadam ze tutaj mam do wymurowania praktycznie o tysiac bloczków mniej bo górę mam małą. Zaproponował mi 4 tyś jest to dużo czy normalnie mi się wydaje że dość fest?? Czekaj czekaj - 4 tys za same szczyty, czy sciany kolankowe i pozostale sciany wewnetrzne na poddaszu tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts