MaciekKamila 18.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 acha jeszcze mi sie przypomniało czy wam tez popekał beton na stropie? Takie rysy peknięcia jak w dzienniku Macka &Kamili Czy to jest normalka? raczej my jako jedyni mamy wiekszosc rzeczy choc troche spapranych ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 18.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No jakies własnie 5 , 6 godzin po zalaniu betonem , widać rysy albo pęknięcia. Jutro sprwdze dokładniej , mam nadzieje że to nic takiego ale wiadomo człowiek zawsze sie przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.08.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 jesli mowa o peknieciach ... dzis zauwazylam ze mam cienka ryse na wylewce w garazu ... myslicie ze powinnam cos z tym zrobic ?? skubana pojawila sie prawie poltora miesiaca po zroieniu wylewek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 18.08.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 u nas bryza,ale jeszcze nie zamontowane,więc nie wiem czy pykają,ale za to okna dachowe "pykają"to mało powiedziane.Tak mi to trzaska,że chodzę i nasłuchuję co tak wali,a dopiero teraz doczytałam,że to ciemne okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.08.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 GDZIE KUPOWAC FARBY ???? bylam w TIC, Brawexie w wodziu, u REKa tez w wodziu ... n o i markety ... macie jakies dobre namiary ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.08.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 nie wiem czy Cię jeszcze moje namiary interesują (te teściowe ... ) ale ja wybieram sie do hurtowni G&G Grzesista na Wiejskiej, wybór duży tylko nie wiem jak z cenami, mają też mieszalnik na miejscu wybiore sie tam next week bo za tydzień zajeżdza kuchnia wiec juz musi byc pomalowane a tak w ogóle to jestem zła.....bo prawie zarezerwowałąm 5 dni w Zakopcu a sie naraz wszystko zwaliło......kostka, kominek, kuchnia....i co....i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 18.08.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 GDZIE KUPOWAC FARBY ???? bylam w TIC, Brawexie w wodziu, u REKa tez w wodziu ... n o i markety ... macie jakies dobre namiary ??? Sprawdź Tikkurilę, mieszają farby, mają mega wybór odcieni, super wydajne i trwałe. Oprócz tego Leroy Merlin- w promocji można kupić firmówki za całkiem niezłe pieniądze. Jeszcze hurtownia farb na Prostej w Rybniku- przed zjazdem do Makro po lewej gdzie Lazar , sprawdź- kupiłam luksusowe farby w bardzo dobrej cenie, czasem dają 2+1 puszka gratis .Chyba jeszcze Dorado koło Praktikera w Rybcu, ale Prosta ma większy wybór i ceny chyba lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.08.2011 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie wiem czy Cię jeszcze moje namiary interesują (te teściowe ... ) ale ja wybieram sie do hurtowni G&G Grzesista na Wiejskiej, wybór duży tylko nie wiem jak z cenami, mają też mieszalnik na miejscu wybiore sie tam next week bo za tydzień zajeżdza kuchnia wiec juz musi byc pomalowane a tak w ogóle to jestem zła.....bo prawie zarezerwowałąm 5 dni w Zakopcu a sie naraz wszystko zwaliło......kostka, kominek, kuchnia....i co....i do roboty tesciowa sie nie przejmuj /ps wiedzialam ze maz ci przekazal :)/ nie chce sprzedac ... jej problem ja mam gdzie wziac a na wiejska musze zajrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 19.08.2011 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mea, farby kupowałam w "ART-CHEM" w Jastrzębiu Zdroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 19.08.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 no niestety, ale porzadku to tam nie ma; worków do wywiezienia sporo, tylko ich nie widać. Macie jakieś doświadczenia z wiekszym wywozem śmieci. Jak to wygląda cenowo? Ja korzystalem z firmy EKO z Rybnika (nie wiem skad jestes). Ceny przystepne, napewno taniej niz transgor. Musisz obejrzec ich strone http://www.eko.rybnik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 19.08.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 GDZIE KUPOWAC FARBY ???? bylam w TIC, Brawexie w wodziu, u REKa tez w wodziu ... n o i markety ... macie jakies dobre namiary ??? My kupujemy w sklepie na cmentarnej. Pan ma dobre ceny, lepsze niz markety i sklep na Rybnickiej w wodzislawiu. Jedyny mankament to platnosc gotowka, ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.08.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 jade jeszcze dzis na rekonesans po rybniku ... musze cos na jutro kupic do gruntowania sufitow na poddaszu ... i ilu fachowcow tyle opinii ... imho sniezka grunt wychodzi strasznie drogo ... radzili mi emulsje mieszac jednak z mleczkiem do gruntowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.08.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ja gruntowałam własnie śnieżką...jeśli dobrze pamiętam to 10 l wiaderko starczyło na 80m2....wykonawcy chwalili i polecalikupiłam w promocji w leroyu i wyszła niecałe 5zl/litr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 19.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 "Śnieżka grunt" to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.08.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mea nie chce się przekonać do śnieżki,ot uparciuch.....żartujęJa też kupowałam w Leroy w Gliwicach,była wtedy w promocji.Co do G&G to niby wybór mają duży,ale ogromne braki na stanie.Ja tam chciałam kupić trzy kolory i żadnego z nich akurat wtedy nie było,tylko to akurat wtedy zdarzyło się ze cztery razy w zupełnie różnych terminach.Na Prostej za makro to jest fluger z tego co wiem,a w dorado faktycznie dużo farb jest.Ja wszytskie w Leroyu kupowałam.Dobra spadam spowrotem do szpitala,bo męża zostawiłam z Zuzką po operacji.Swoją drogą to stracha nam napędziła jak w trakcie narkozy zaczęła się rzucać,wyrywać kroplówki itp.Mam nadzieję na spokojny wekend mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.08.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Gabrysia trzymam kciuki za powodzenie.....moja mała też mnie wystraszyła ostatnio, myslałam że to powrót tego cholernego wyrostka ale skończyło sie na tzw. grypie żoładkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 19.08.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mea nie chce się przekonać do śnieżki,ot uparciuch.....żartuję Ja też kupowałam w Leroy w Gliwicach,była wtedy w promocji.Co do G&G to niby wybór mają duży,ale ogromne braki na stanie.Ja tam chciałam kupić trzy kolory i żadnego z nich akurat wtedy nie było,tylko to akurat wtedy zdarzyło się ze cztery razy w zupełnie różnych terminach.Na Prostej za makro to jest fluger z tego co wiem,a w dorado faktycznie dużo farb jest.Ja wszytskie w Leroyu kupowałam. Dobra spadam spowrotem do szpitala,bo męża zostawiłam z Zuzką po operacji.Swoją drogą to stracha nam napędziła jak w trakcie narkozy zaczęła się rzucać,wyrywać kroplówki itp.Mam nadzieję na spokojny wekend mimo wszystko. Gabrysiu zdrówka dla córeczki życze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 19.08.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Gabrysia trzymam kciuki za powodzenie.....moja mała też mnie wystraszyła ostatnio, myslałam że to powrót tego cholernego wyrostka ale skończyło sie na tzw. grypie żoładkowej Nooo gueene, dwa razy nie mozna miec zapalenia wyrostka jak jej go wycieli. No chyba ze nie wycieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 jade jeszcze dzis na rekonesans po rybniku ... musze cos na jutro kupic do gruntowania sufitow na poddaszu ... i ilu fachowcow tyle opinii ... imho sniezka grunt wychodzi strasznie drogo ... radzili mi emulsje mieszac jednak z mleczkiem do gruntowania ... Nie jest tak zle z ta sniezka a naprawde warto - kupisz badziewny grunt to potem wydasz wiecej na docelowe farby! Po sniezce wszystko ladnie kryje - u mnie malujac lateksem tikkurili wiekszosc kolorow wystarczylo pomalowac x 1 Nie wiem czy to zasluga sniezki ale ja juz nic innego do gruntu nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.08.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Nooo gueene, dwa razy nie mozna miec zapalenia wyrostka jak jej go wycieli. No chyba ze nie wycieli. nie wycięli bo sie rozeszło...i dlatego nie było wiadomo czy to na 100% wyrostek czy tylko zapalenie jelita a mojego nicka pisze sie przez Q nie przez G a najlepiej przez P jak Pati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts