Jasek 24.08.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Tak, taki mam właśnie plan : zbudować drugi domek, znaleźć fajnego chopa i być szczęśliwa ! Aga Trzymam kciuki, ale moze zmien kolejnosc (drugi domek na pewno bedzie fajniejszy) POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Jasek, myślisz, że tego fajnego chopa mam sobie najpierw znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.08.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Jeszcze jakby kogoś interesowało to mam cenę z TICa na mapelastic hydroizolacja komplet 202 zeta. za 32kg czy 16 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.08.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Jasek, myślisz, że tego fajnego chopa mam sobie najpierw znaleźć ? Szczesliwa, fajny chlop (a co sama znowu bedziesz walczyc na budowie) , budowa domu to taka moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.08.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Aga, na pewno jest Ci bardzo ciężko. Ale tak jak Madzia napisała- co nas nie zabije, to nas wzmocni I też uwazam,że to znak, zeby mieć fajniejszego faceta, zająć się ogrodami i zbudować jeszcze piekniejszy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Jasek, aaaaaaa, faktycznie - dobrze mówisz ! Dobra, więc : najpierw szczęśliwa, potem fajny chop i WSPÓLNA budowa domku. Masz rację, już raz budowałam, wykańczałam i urządzałam SAMA. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Rutino78, tak - to znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ale wiecie czego mi najbardziej żal ? Że nie skończyłam swojego ogrodu.... a do obsadzenia 50 arów było. Miało być tak pięknie... Ledwie zaczęłam sadzić, a projektu własnego projektu nie skończyłam nawet w 20 %... jak się dowiedziałam o romansie potargałam go na kawałeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.08.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Oj Aga, jeszcze nie jeden ogród będziesz robiła. A przede wszystkim na pewno zrobisz jeszcze SWÓJ ogród w swoim nowym domu A skoro w temacie ogrodnictwa Co zrobić z tą gruszą? http://images50.fotosik.pl/1047/5cfa542fa1ecad0bmed.jpg Grusza ponoc stara jak świat ale jakieś małe gruszki jeszcze ma. Stoi od strony zachodniej, czyli od naszego tarasu. Zostawilismy ją, bo chcielismy,zeby troszkę odgradzała nas od sąsiadki. Poza tym dzięki niej jest cień (robotnicy bardzo ją teraz doceniają ). No ale teściowa zaczęła narzekać,ze bez sensu, ze brzydkie, stare, bedzie smierdzieć, lisci duzo itp. Nam się ona podoba, nic do niej nie mamy i chocby ze względu na cien chcielibysmy ją zostawić. No ale jesli nam potem ma smierdzieć tymi gnijącymi, sredniej jakosci gruszkami to nie wiem. co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Zostawić. Jest piękna !!! Nawet nie wiecie, ile ludzie by dali za choć jedno takie drzewo na swojej działce ( puste, łyse działki ). Takie drzewo to skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.08.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 rutino ja myslę, że funkcji odgrodzenia od sąsiada to za bardzo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 24.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Aga główka do góry!! czasami trzeba zebrac od życia kopniaki, aby wyznaczyć nowy.. lepszy kierunek życia... byle do przodu!!! :) a co do projektowania to mocnooo trzymam za Ciebie kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Oj Aga, jeszcze nie jeden ogród będziesz robiła. A przede wszystkim na pewno zrobisz jeszcze SWÓJ ogród w swoim nowym domu A skoro w temacie ogrodnictwa Co zrobić z tą gruszą? http://images50.fotosik.pl/1047/5cfa542fa1ecad0bmed.jpg Grusza ponoc stara jak świat ale jakieś małe gruszki jeszcze ma. Stoi od strony zachodniej, czyli od naszego tarasu. Zostawilismy ją, bo chcielismy,zeby troszkę odgradzała nas od sąsiadki. Poza tym dzięki niej jest cień (robotnicy bardzo ją teraz doceniają ). No ale teściowa zaczęła narzekać,ze bez sensu, ze brzydkie, stare, bedzie smierdzieć, lisci duzo itp. Nam się ona podoba, nic do niej nie mamy i chocby ze względu na cien chcielibysmy ją zostawić. No ale jesli nam potem ma smierdzieć tymi gnijącymi, sredniej jakosci gruszkami to nie wiem. co robic? przywiez do mnie, ja bym ja dal wlasnie od zachodu Tobie Aga rowniez wspolczuje albo i nie? brat tez jest po rozwodzie i teraz ma lepiej ;P daj anons na forum a tu sami budowlancy zapalency, napewno sie ktos znajdzie ;d (zarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 24.08.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 rutino a to drzewo owocuje?? bo jeżeli tak, to zostaw go, gdyż nie ma to jak własne smaczne owoce!! drzewko samo w sobie tez atrakcyjnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Tobie Aga rowniez wspolczuje albo i nie? brat tez jest po rozwodzie i teraz ma lepiej ;P daj anons na forum a tu sami budowlancy zapalency, napewno sie ktos znajdzie ;d (zarcik) Maciek, o widzisz. Hmmmmm, może wkleić tu na FM fotkę ? Hahahahaha ! Eeee, może nie, w październiku mam ostateczną rozprawę... poczekam. A potem jestem.... do wzięcia, hahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.08.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Bdan, źle napisałam. Głowny powód to cien i jakieś drzewko na działce. Z moją miłoscią do zieleni, to nigdy nic nie posadzę OD wzroku sasiada mnie to oczywiscie nie uchroni, ale poniekąd oddziela nasze działki, bo praktycznie za drzewem konczy się naszał działka Aga, dzieki bardzo za opinię A coz tymi owocami? Bedzie nam to smierdziało czy jak? Teraz niby są tam owoce, ale koło drzewa przechodzę jedynie. Nie siedzę pod nim godzinami, więc cięzko mi to sprawdzić Netmar, ma owoce,ale juz takie malutkie. Tesciowa twierdzi,ze juz nie dojedzenia, ale mąż zjadł jedną i ma sie dobrze Maciek, dzieki za propozycję ale nie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 24.08.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 mea głos oddany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.08.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 O własnie, Aga, Maciek dobrze prawi! Poczekaj do października i szukaj na Muratorze jakiegoś napaleńca budowlanego ! A zauwazyłam,ze kilku samotnych jest:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Aga, dzieki bardzo za opinię A coz tymi owocami? Bedzie nam to smierdziało czy jak? Teraz niby są tam owoce, ale koło drzewa przechodzę jedynie. Nie siedzę pod nim godzinami, więc cięzko mi to sprawdzić Netmar, ma owoce,ale juz takie malutkie. Tesciowa twierdzi,ze juz nie dojedzenia, ale mąż zjadł jedną i ma sie dobrze Kochana, ona jest przepiękna. Zostawić i koniec ! Z tym zaśmiecaniem, gniciem i śmierdzeniem to duża przesada - pozbieracie i wyrzucicie, to chwilka roboty. A pod ową gruszą cuda można zrobić - wspaniały kącik wypoczynkowy lub jakoś ciekawie obsadzić czymś niskim. I mało pracochłonnym. Pomyślę nad tym. Co do owoców : skontaktuję się z pewną specjalistka od drzew owocowych i zastanowimy się nad ogólną "renowacją" tego drzewa. Odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 O własnie, Aga, Maciek dobrze prawi! Poczekaj do października i szukaj na Muratorze jakiegoś napaleńca budowlanego ! A zauwazyłam,ze kilku samotnych jest:cool: Myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts