Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję, dziękuję, jeszcze raz dziękuję, Kochani.

Kurczę, z taką ilością Waszej "pozytywnej energii" i Waszym trzymaniem kciuków dam radę.

:wiggle:

Innej opcji nie ma !

:hug:

Aga jakie pozytywne opinie, a niektórzy to Cie nie widzieli. Jakby zobaczyli to dopiero byłyby pozytywne opinie:rolleyes:

No to teraz na spotkanie wszyscy przyjdą chocby po to, żeby Ciebie Aga zobaczyc ;)

No zeby tylko potem nie bylo drugiego rozwodu muratorowo-rybnikowego ha ha :D

Wracajac do tematu gruszy - dzialke kupilem w 2007, a dopiero pare tygodni temu moja tesciowa, zupelnie przypadkiem zauwazyla ze mam trzy grusze i przepyszna czeresnie na dzialce ;) ;) Tak to jest jak sie na biologii uczy o mitochondriach zamiast chocby rozrozniania podstawowych drzew :D

A co do genow to ja tez mam gen mlodosci po tacie - ja mam 30, wygladam na 20. Ojciec ma 65 a wyglada na 45 ;) Czasem jest zabawnie :D

O j Aga bardzo Ci współczuję i przytulam.

My dzisiaj też przeżywamy ciężkie chwile,mój mąż pojechał dzisiaj do Poznania zmienić samochód służbowy a wróci pociągiem.Ot życie,trzymiesięczne wypowiedzenie,jestem załamana,bo u mnie z robotą ostatnio też kiepsko.Coraz mniej zamówień i co się z tym wiąże coraz mniej kasy,a kredyt na 30 lat jest do zapłacenia.Także mam prośbę,jak ktoś z was potrzebuje materiałów biurowych,eksploatacyjnych piszcie do mnie na priv,bardzo chętnie zrobię dla Was ciekawą ofertę,a na spotkaniu postawię piwko.

Maciek, o widzisz.

Hmmmmm, może wkleić tu na FM fotkę ?

Hahahahaha !

:D

Eeee, może nie, w październiku mam ostateczną rozprawę... poczekam.

A potem jestem.... do wzięcia, hahahaha !

:lol2:

Dziewczyno nie załamuj się , masz najfajniejsze lata, dojrzała, wiedząca czego chce kobitka do wzięcia. Niech głupek- mąż żałuje, bo nie wie co stracił. Jak już ta nowa miłość się mu znudzi to sam uzna swoją głupotę. Życie nieraz pokazało, że ta druga w niczym nie dorównuje żonie , z którą przeżyło się młode, szalone lata. Ale co tam, Bóg z nim... Niech spływa i tyle. A TY bierz się w garść i do przodu. Wszystko się unormuje, zobaczysz. Będzie dobrze. Powodzenia