mea 28.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 jak pogoda w Rybniku ? tutaj temp spadła o jakies 15 stopni na chwalowickiej 17,2 st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.08.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Widzisz Queene , a nie mówili od kostki, że lepiej najpierw elewacja, bo się kostka brudzi potem, nas naciskali żeby najpierw elewacja i potem dopiero oni wchodzili. mówili dlatego póki co wysypane dolomitem dookoła a tylko podjazd zrobią z kostki, we wrzesniu elewacja i potem wejda z kostką...ale dolomit juz tez ratuje przed błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 nam do podlewania ogrodu pozwolono miec wyjscie na dworze przed licznikiem wiec podlewanie bedzie w sumie za free.....tyle co koszt pradu do pompy. no ale ty masz wode ze studni !! tej nie olicznikowuja !! a ja mam z wodociagu wiec to mi tylko zmniejszy koszt kanalizacji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Queene, ja właśnie robiłam tak na odwrót : najpierw kostkę a potem dopiero elewację.Tak wyszło po prostu. Miałam stresa nieziemskiego, że pobrudzą itd.... ale nawet nie, P. Damian ofoliował wszystko bardzo dokładnie i tylko w jednym miejscu coś tam kapło.Opowiadałam to wczoraj nawet Mei.No, tyle, że pilnowanie szczelności tych folii ( bo wiatr, bo coś tam, coś tam... ) trochę męczące było.Ale daliśmy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 AGA czy wiesz może co to za roślinka:http://img220.imageshack.us/img220/3554/p1000142g.jpg Kupiliśmy sobie trzy, ale zapomniałam nazwy. Czy mają one jakieś specjalne wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.08.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ja zdecydowanie wole oszczedzic sobie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.08.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Acha, nasze ogrodowe osiągnięcia możecie obejrzeć w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.08.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 jestem z siebie dumna pokonalam gore prasowania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 jestem z siebie dumna pokonalam gore prasowania!! Jesteś wielka, ja chodzę jak koło smierdzącego jajka i nic nie chce mnie zmusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 28.08.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Poproszę ją też o przykład elewacji jakiegoś domku jednorodzinnego i go tu wkleję - żeby mieć lepsze wyobrażenie o możliwości tego programu. zapytaj od razu ile takie coś kosztuje tak plus minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.08.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Jesteś wielka, ja chodzę jak koło smierdzącego jajka i nic nie chce mnie zmusić ja ogolnie lubie prasowac ale nie w tych temperaturach jakie panowaly do wczoraj ogolnie za drobna oplata moge to za ciebie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 AGA czy wiesz może co to za roślinka: Madzia, to takie malutkie jest, tak ? Bo na drugim planie są widoczne listki od innej rośliny więc wynika mi, że to bardzo malutka roślinka ? Jeśli tak, to jest to jakiś rozchodnik. A jak rozchodnik - to dużo słońca i w zasadzie żadnych wymagań. Rozchodniki to "twardziele" i znoszą dzielnie wszystko - dlatego to podstawa przy skalniaczkach. Są bezproblemowe i niewymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.08.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 zapytaj od razu ile takie coś kosztuje tak plus minus Lider, mniej więcej : - projekt elewacji : od 500 - 1.500 zł - projekt ogrodzenia : od 350 - 500 zł Ale to wszystko z ewentualnym oświetleniem itd. itd. Poproszę ją o przykładową wizualkę, to wtedy Wam wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.08.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Jesteś wielka, ja chodzę jak koło smierdzącego jajka i nic nie chce mnie zmusić Ewus, ale Ty jesteś USPRAWIEDLIWIONA ( kawał harówy odwaliłaś ). A propose : ja też nienawidzę prasowania i robię to tylko "na bieżąco". Dobra, ja już w KRK, tu też jest znacznie chłodniej i idzie żyć. Uciekam na Rynek... Miłego wieczorku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.08.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Uciekam na Rynek... Miłego wieczorku ! szczesciara ... ja pewnie w najblizszym tygodniu zawitam do kraka ale z malo przyjemnych powodow - bede jechac na pogrzeb ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 28.08.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Urzekla mnie twoja historia ja chcialem na zywca zobaczyc bo na 99,9% jestesmy zdecydowani tylko meczy mnie ten 0,01%. A u mnie juz skonczyli gladzie uff zyrafa to fajna rzecz w koncu bialo i gladko BTW Pati jakiego kleju do plytek uzywalas????? BTW nie wiecie czy gdzies psim swedem tanio mozna dostac 3 sort piasku mam pelno gruzu i chcialbym go czyms przysypac na niedoszla droge Ups jeszcze jedno pytanko uzywal ktos farb kabe, bo sie dowiedzialem ze moge miec konkretny rabat na nie, tylko co to warte Osobiście KABE nie polecam, słabo kryją , a mieszane w ogóle są do kitu. Kolor niejednolity, rozmazują się i trzeba malować kilkakrotnie żeby uzyskać równą powłokę. Jeśli mieszane to tylko Tikkurilla- gwarantuję jednokrotne malowanie i super kolorystykę- sprawdzone. A tak generalnie to kupujcie gotowe farby kolorowe, mieszane fabrycznie- efekt najlepszy i nic go nie pobije. Co orginal , to orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.08.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ja wpadam jutro do Krk.....ostrzę sobie zęby na Max-Fliz...choć znając siebie....to pewnie znowu nic nie kupie moze chociaż nowy katalog z IKEA przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 moze chociaż nowy katalog z IKEA przywiozę wez drugi dla mnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 28.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 A do mnie katalog z Ikei przyszedł pocztą. Tak sam z siebie Do kolezanek z Jastrzebia też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Oszczedzac drzewa!! http://onlinecatalogue.ikea.com/PL/pl/2012/IKEA_Catalogue/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts