DagaAdam 01.09.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Też bym tak chciała... posiedzieć, podłubać... i żeby kaska na konto wpływała No tak latwo to niestety znowu nie jest - pierwsza spolke zalozylem majac 17 lat, czyli 13 lat temu.. Sa plusy i minusy. Plusy to niezaleznosc jezeli chodzi o czas i kase, minusy to STRES! Bywaly okresy ze prawie sie nerwicy nabawilem Czasem wolalbym isc gdzies na jeden etat i spokoj. Ale nie wiem czy dlugo bym wytrzymal - jak niewolnik normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.09.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 człowiek pół dnia na forum nie wchodzi i tyle postów natrzaskane....co wy robicie w tej pracy ?? ja dziś wróciłam do pracy na stałe....NARESZCIE !! do tej pory tylko wpadałam jak było trzeba (też S.C. ) Jedne poszło do szkoły a drugie młodsze wreszcie do przedszkola....mam 5h dziennie luzu...na pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 01.09.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No tak latwo to niestety znowu nie jest - pierwsza spolke zalozylem majac 17 lat, czyli 13 lat temu.. :o trzeba mieć odwagę! i dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.09.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 :o trzeba mieć odwagę! i dobry pomysł Wiesz co - jakbym sie urodzil 2-3 lata wczesniej i o tyle samo szybciej zalozyl firme to prawdopodobnie zgarnialbym dzisiaj po pareset tys pln na miesiac jak moja najwieksza konkurencja (spolka trzech gosci w moim wieku - najszybciej rozwijajaca sie w branzy IT chyba w calej europie W tej branzy liczylo sie kto pierwszy ten lepszy, choc i tak nie mam co narzekac bo z kolei 2-3 lata pozniej i mialbym juz "pozamiatane". A tak zgarnelismy kawalek tortu ktory teraz zjadamy. Niemniej - zawsze marzyla mi sie firma produkcyjna ktora tworzy cos realnego (bo IT to wirtualny swiat), taka niewielka, rzemieslnicza bym powiedzial. Moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 01.09.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Proszę: http://allegro.pl/sklep/7961611_kronotex?shop_id=7961611 Dzieki Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 szynka kto ci zezarl ten tort - przyznaj sie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.09.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 szynka kto ci zezarl ten tort - przyznaj sie!! He he, to moze przy piwku na nastepnym spotkaniu pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 He he, to moze przy piwku na nastepnym spotkaniu pogadamy jesli juz wspomniales ... ty ponoc masz mega solidny trawnik prawda ?? i utwardzony podjazd ... i auta sie zmieszcza ... i wlasciwie nie chcialabym sie wpraszac ale skoro nalegasz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.09.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jesli juz wspomniales ... ty ponoc masz mega solidny trawnik prawda ?? i utwardzony podjazd ... i auta sie zmieszcza ... i wlasciwie nie chcialabym sie wpraszac ale skoro nalegasz !! Heheheh wszystko to nieprawda!! Trawnikowi jeszcze trzeba sporo zabiegow pielegnacyjnych... choc solidny w sumie jest. Podjazd.. nooo berga jakas lezy, auta mozna ewentualnie zostawic kawalek wyzej... Tylko kilka problemow - mam maly stol i dwie kolejne soboty z rzedu zajete, a jak imprezka to tylko na zewnatrz!! Zeby nie bylo za zimno. Nie wpuszczam i nie pokazuje domu poki nie bedzie wykonczony czyli za jakis rok !! Jak to nikomu nie przeszkadza to w sumie czemu nie hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ja mam kombika i stol z krzeslami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ktos chcialby zobaczyc choc troszke schodow ?? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-...-chyba-niezbyt-ciasny-)&p=4874168#post4874168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 01.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ktos chcialby zobaczyc choc troszke schodow ?? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-...-chyba-niezbyt-ciasny-)&p=4874168#post4874168 ehhe ładne zwłaszcza tralki, takie same jak my mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ehhe ładne zwłaszcza tralki, takie same jak my mamy a kto ci robil ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Adam zapomniał dodać,że oprócz tych spółek nie ma jeszcze dzieci i stąd ma wieeeeeele czasu na roboty przy budowaniu,wykańczaniu.U nas cała trójca zabiera mnóstwo czasu,rano musiałam wystroić moje dwie pierwszoklasistki z tytami do szkoły a teraz pakuję książki,stroje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Adam zapomniał dodać,że oprócz tych spółek nie ma jeszcze dzieci i stąd ma wieeeeeele czasu na roboty przy budowaniu,wykańczaniu. U nas cała trójca zabiera mnóstwo czasu,rano musiałam wystroić moje dwie pierwszoklasistki z tytami do szkoły a teraz pakuję książki,stroje itp. Ano... To fakt Dlatego musze wykorzystywac ten czas jak sie da i najwiecej zrobic, poki sie jakies na tym swiecie nie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Adam zapomniał dodać,że oprócz tych spółek nie ma jeszcze dzieci i stąd ma wieeeeeele czasu na roboty przy budowaniu,wykańczaniu. U nas cała trójca zabiera mnóstwo czasu,rano musiałam wystroić moje dwie pierwszoklasistki z tytami do szkoły a teraz pakuję książki,stroje itp. no tak dziewczyny nie dosc ze do nowej szkoly w nowym miejscu to jeszcze pierwszaklasa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ano... To fakt Dlatego musze wykorzystywac ten czas jak sie da i najwiecej zrobic, poki sie jakies na tym swiecie nie pojawi a z tym mez nie ma co zwklekac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 01.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Adam ma czas liczy na takie szczęście jak u nas.....ha,ha podwójneMea no nowe miejsce,nowa szkoła,ale dla moich dzieci żaden stres.Po młodego zaraz po rozpoczęciu roku szkolnego stukały do drzwi jakieś laski.....dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Adam ma czas liczy na takie szczęście jak u nas.....ha,ha podwójne Mea no nowe miejsce,nowa szkoła,ale dla moich dzieci żaden stres.Po młodego zaraz po rozpoczęciu roku szkolnego stukały do drzwi jakieś laski.....dwie niezle sie mlodemu powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts