Ewus1719503518 05.09.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 AGA1 kupiłam niedaleko mnie w szkółce ale to działa na zasadzie , że ta szkółka ma drzewka owocowe i wymienia się ze szkółką z ozdobnymi , zamówiłam tyle ile mi trzeba było, na razie 250 szt -( zaraz idę sadzić bo ma padać) i potem jeszcze mogę dobrać. Kupiłam po 3 i 3,5 ale dlatego , że znajoma i że tak dużo i że będę brać wszystko od nich, drzewka ozdobne, krzewy i wszystko na skarpy i owocowe na wiosnę. Ale w sumie to nie wiem po ile są wrzosy gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 05.09.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Trzy tysiace kosztuje zaszalowanie i zazbrojenie law pod calym domem Jak nie ma zastrzezen to bym z nimi nie wojowal za mocno ale probowal jednak zbic ta cene! 3 tys pln ja placilem np. za wymurowanie calej jednej kondygnacji (140m2). 3 tys pln placilem za zazbrojenie i zaszalowanie stropu 170m2 razem ze schodami, kilkoma bardzo duzymi nadprozami (wylewalem je razem ze stropem) i dwoma wysunietymi lekko plytami nad oknem tarasowym. Wydaje mi sie ze to kilka razy wiecej roboty niz prosta lawa pod schody wejsciowe, takze 3 tys pln to chora cena Jak nie zwrocisz mu uwagi na to teraz to bedzie Cie w kolejnych etapach doil po kieszeni! Dalas sie raz to dasz sie i kolejne razy Taka natura budowlancow - wydoic inwestora jak sie da no właśnie ja dokładnie tyle płaciłem za szalowanie i zbrojenie ław pod całym domem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 05.09.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 cięte płytki i fuga dokładnie pod drzwiami btw. jak dostawa płytek - wszystko ok ? u mnie przyjechały "cegły" na ściane dhl-em i wydaje sie ok, a nawet nie były niczym poprzekładane każda z osobna tak jak przy innych płytkach no a mi jak zwykle jak sie spieszy to sie przesylka gubi i czekam ponoc ja znlezli w szczecinie qrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.09.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Kupiłam po 3 i 3,5 ale dlatego , że znajoma i że tak dużo i że będę brać wszystko od nich, drzewka ozdobne, krzewy i wszystko na skarpy i owocowe na wiosnę. Rozumiem. Jeśli to ładne, okazałe wrzosiki to bardzo dobra cena - zazwyczaj te ładniejsze są po 4 - 4,80 zł. A jakie kolorki wybrałaś ? Pamiętaj, sadż barwnymi grupami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 05.09.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 my też zaszaleliśmy...rabaty kuszą (dzięki mea ) więc też światło i farby kupione....natomiast rano zaliczyliśmy zagłębie meblowe Dobrodzień - mega wystawki mebli z cenami prosto od producenta, kilka ulic z samymi meblami wszelkiego rodzaju od antyków po glamour i hi-tech kupiliśmy te same meble dużo taniej niż oferowano tutaj w okolicy ...jedynie czas oczekiwania zabójczy - 6-8 tygodni ale można kupić wszystko od jednego producenta dzięki czemu jest spójnie i wszystko gra ze sobą...no i rabaty większe jeszcze łóżka szukamy więc pewnie początek będzie na materacu A jakieś blizsze namiary na ten Dobrodzień , w niedziele tez sa czynne sklepy meblowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.09.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A jakieś blizsze namiary na ten Dobrodzień , w niedziele tez sa czynne sklepy meblowe? http://www.agata.com.pl/ http://www.tcmeble.pl/ - tu kupiliśmy wszystko http://www.mebleskorupa.pl/ ogólnie to wygląda tak że są 2-3 ulice wokół rynku z samymi meblami, od lokalnych przez Kler (ma tam fabrykę ) aż po Rust i Kare ja trafiłam tam oglądając meble w rybnickich salonach (Alexander, Agata) i dowiadując się kto jest producentem...sporo okazało się z Dobrodzienia potem wyszło ze rodzice też kupowali tam meble...i pojechaliśmy w niedziele sklepy czynne do 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.09.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 no a mi jak zwykle jak sie spieszy to sie przesylka gubi i czekam ponoc ja znlezli w szczecinie qrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zdezerterowały nad morze co sie wkurzasz...i tak nie masz na to wpływu za łatwo by było gdyby wszystko sie udało wiem co mówię...u mnie sie okazało że produkcja zapomniała dołączyc jakiś tam łącznik do mebli kuchennych...i kosze cargo...a to niespodzianka...ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.09.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Rozumiem. Jeśli to ładne, okazałe wrzosiki to bardzo dobra cena - zazwyczaj te ładniejsze są po 4 - 4,80 zł. A jakie kolorki wybrałaś ? Pamiętaj, sadż barwnymi grupami. Nie wiem czy okazałe ) bo się nie znam, fajne )) i sadzę oczywiście kolorami po południu jak skończę sadzić cyknę fotę )) Kolory idą pasami jakby promienie od białego środka różne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.09.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 dziewczyny gratuluje udanych zakupów; mea- co trzeba zrobić, żeby dostać karte rabatowa na zakupy w Leyrou? ja dostalam na gieldzie DOM w rybniku na wiosne ale mozna ja sobie kupic za 20 zeta w leroyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.09.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 i jeszcze jedno zawodowe pytanie do Ciebie Mea - jak wygląda sprawa jakości flotu z KWK "Krupiński"? a do czego potrzebujesz ??? do jakiego pieca ?? moge jutro zadzwonic i posprawdzac wskazniki jakosciowe ogolnie sciany ida teraz takie sobie ... ale nie jest zle queene ja sie zakochalam w jednej sofie z TCmeble ... wlasnie negocjuje ceny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 05.09.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Mea moi rodzice zawsze brali flot bodajże z Marcela, ale teraz ponoć tam sama woda i kierowca zaproponował z Krupińskiego, który jet droższy ale w ogóle nie znamy opinii, czy przypadkiem z pieca nie wyciągasz tyle ile włożysz. Piec mają zwykły, stary. Ale, żeby Cię do jakiś wskaźników gonić to już bez przesady, o ogólna opinie mi chodzi, czy to w ogólej jakoś sie dobrze pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.09.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 queene ja sie zakochalam w jednej sofie z TCmeble ... wlasnie negocjuje ceny !! w której ?? najbliżej możesz je zobaczyc w salonie ALexander na Żorskiej, masz po drodze tam stoją te co zamówiłam - seria Galaxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.09.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 w której ?? najbliżej możesz je zobaczyc w salonie ALexander na Żorskiej, masz po drodze tam stoją te co zamówiłam - seria Galaxy Lari albo genesis !! u nas priorytet to a. wysokie najlepiej skladane zaglowki b. awaryjne spanie c. pojemnik o ile to mozliwe narazie 100% moich wymagan to Lari naroznik do spania i z pojemnikiem tylko ja nie wiem czy chce skore ... jakos nie za bardzo lubie siedziec na skorze zwlaszcza latem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 narazie 100% moich wymagan to Lari naroznik do spania i z pojemnikiem tylko ja nie wiem czy chce skore ... jakos nie za bardzo lubie siedziec na skorze zwlaszcza latem ... To wez pol na pol. Ja mam siedziska z materialu, a oparcia, boczki, tyl i dol z ekoskory - tez nie chcialem skorzanego na calosci Jezeli chodzi o tego typu meble to polecam allegro i szukac z okolicy kalwarii zebrzydowskiej. Ja zamawialem w Bielsku - za taki w/w naroznik w 100% na wymiar - ok 240x270cm (czyli duzy) plus dwie pufki tez sporawe bo chyba 70x50) zaplacilem jakos 2600. Wybierasz sobie wszystko lacznie z kolorem nici na przeszyciach Ja mam nieotwierany ale otwierany z pojemnikiem byl za +150 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.09.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Alez się spieszyłam, bo burza miała nadejść http://img51.imageshack.us/img51/456/dsc04447640x480.jpgBy eeik at 2011-09-05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.09.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 kalwaria to kolejne zagłębie meblowe ale do dobrodzienia jest bliżej ja do tej pory też nie byłam za skórą...ale te skóry jakie teraz są mnie przekonały (wybrałam model miękka-gruba ) jest taka jakby lekko satynowa w dotyku... ale do pokoju tv bierzemy narożnik z materiału...zawsze to milsze w dotyku [mea sorry ale z kartą wpadnę jutro...nawet rano mogę...dopiero co wpadłam do domu kompletnie przemoczona] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Alez się spieszyłam, bo burza miała nadejść http://img51.imageshack.us/img51/456/dsc04447640x480.jpg By eeik at 2011-09-05 Piekne. Ale JUZ Ci wspolczuje tego PIELENIA. Przeciez tam bedzie za miesiac tysiac dwiescie chwastow ktore trzeba wyrwac, inaczej zaglusza te wrzosy Ja sobie powiedzialem NI CHOLERY pielenia - wszystko robie na agrotkaninie, choc pewnie wrzosy rozmnazaja sie "podziemnie" i na agrotkanine sie nie nadaja.. Tak czy siak - robota to Cie dopiero czeka - powodzenia!! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Piekne. Ale JUZ Ci wspolczuje tego PIELENIA. Przeciez tam bedzie za miesiac tysiac dwiescie chwastow ktore trzeba wyrwac, inaczej zaglusza te wrzosy Ja sobie powiedzialem NI CHOLERY pielenia - wszystko robie na agrotkaninie, choc pewnie wrzosy rozmnazaja sie "podziemnie" i na agrotkanine sie nie nadaja.. Tak czy siak - robota to Cie dopiero czeka - powodzenia!! ;D No nie bardzo na włókninie , bo byłaby cała w dziurkach , a za niedługo zakrzewią , no i akurat z torfu to tylko powyciągam . No będę się martwić później )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ewus juz ci roslinki podlalo pieknie bedzie ... a wiecie ile czeka sie teraz na takie meble ?? bo najblizsza "lewa" kase dostane poczatkiem grudnia /barborki i zwrot vatu/ wiec dopiero na swieta bede potrzebowala kupic cos konkretnego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.09.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Nie podlało 3 krople spadły na mebel tak myślę , że od 3 do 8 tygodni np. Agata od 6 do 8 tygodni Dobrodzień od 3 - 6 tygodni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts