mea 05.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Nie podlało 3 krople spadły w rybniku byla calkiem konkretna ulewa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 05.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 AGA1 kupiłam niedaleko mnie w szkółce ale to działa na zasadzie , że ta szkółka ma drzewka owocowe i wymienia się ze szkółką z ozdobnymi , zamówiłam tyle ile mi trzeba było, na razie 250 szt -( zaraz idę sadzić bo ma padać) i potem jeszcze mogę dobrać. Kupiłam po 3 i 3,5 ale dlatego , że znajoma i że tak dużo i że będę brać wszystko od nich, drzewka ozdobne, krzewy i wszystko na skarpy i owocowe na wiosnę. Ale w sumie to nie wiem po ile są wrzosy gdzieś indziej. Wrzosy w Auchan Gliwice po 2,34 zł, całkiem ładne, w doniczkach, mam nadzieję, że się przyjmą. Kupiłam i posadziłam koło domu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.09.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ewus, bardzo ładnie. :yes: Tu w Skrzyszowie taki porządny deszcz był dopiero w nocy. Super, bo moja trawa aż wołała o deszcz. Halina46, dzięki za indo o wrzosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.09.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ależ tu cisza i spokój wszyscy pracują... No to może ja się pochwalę - u nas dzisiaj kończą tynkować poddasze i schodzą w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 06.09.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oj tak, na forum zapadla cisza a ja dodam ze u nas rozpoczynają robic dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.09.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Acha zapomniałam dodać - DLACZEGO ONI TAK BRUDZĄ!!! Dlaczego nikt mi nie powiedział, że wcale nie muszę tyle sprzątać przed tynkowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.09.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oj tak, na forum zapadla cisza a ja dodam ze u nas rozpoczynają robic dach Noo jednak ktoś tu jeszcze zagląda za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 madzia posprawdzaj sciany !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oj tak, na forum zapadla cisza a ja dodam ze u nas rozpoczynają robic dach kto ci robi dach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Acha zapomniałam dodać - DLACZEGO ONI TAK BRUDZĄ!!! Dlaczego nikt mi nie powiedział, że wcale nie muszę tyle sprzątać przed tynkowaniem... doplinuj zeby posprzatali PO TYNOWANIU !!! zwlaszcza platy tynku z podlogi bo ja to potem 3 tyg drapalam bo sie nie dalo poukladac styro na podlogach tak bylo pelno syfu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.09.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 madzia posprawdzaj sciany !!! Tak, tak, wiem, wiem - sprawdzamy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.09.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 doplinuj zeby posprzatali PO TYNOWANIU !!! zwlaszcza platy tynku z podlogi bo ja to potem 3 tyg drapalam bo sie nie dalo poukladac styro na podlogach tak bylo pelno syfu !!! Rzeczywiście muszę tego przypilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 06.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 mamy do was pytanko czy ktoś wie gdzie mozna dostać w dobrej cenie rolety okienne wewnetrzne, ale te ktore zatrzymują ciepło, albo raczej go nie przepuszczaja ponoć są takie z folią alu lub z jakąś "masą perłową" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 06.09.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Adamie ---> ty chyba kupowałeś jakies "porządne" roletki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Adamie ---> ty chyba kupowałeś jakies "porządne" roletki ??? stronka od adama http://www.kuprolety.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 u nas kończy sie elektryka (!!) ...masakra z tymi kablami, światłami, kontaktami...a pewnie końcowo i tak wyjdzie coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 u nas kończy sie elektryka (!!) ...masakra z tymi kablami, światłami, kontaktami...a pewnie końcowo i tak wyjdzie coś nie tak Widzę, że elektryka wykańcza nie tylko na etapie układania instalacji a już myślałam, że będzie spokój W ogóle chyba z elektryką w domu jest największy problem, nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 06.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Noo jednak ktoś tu jeszcze zagląda za dnia wizyta na fm to taka wskazana przerwa w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 06.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 kto ci robi dach ?? Zbyszek znajomy od T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 06.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 mamy do was pytanko czy ktoś wie gdzie mozna dostać w dobrej cenie rolety okienne wewnetrzne, ale te ktore zatrzymują ciepło, albo raczej go nie przepuszczaja ponoć są takie z folią alu lub z jakąś "masą perłową" ??? Popytaj w rybniku na miejskiej w sklepie "wiola" oraz na ul.koscielnej w sklepie mitko obok pralnix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts