mea 06.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No urlop to mi się teraz kojarzy z tym, że mam potem 30 ekranów forum do przejrzenia Ale mam prośbę, poratujcie mnie bo szukam kamieniarza co mi zrobi obudowę do kominka konkretnie to kamień (trawertyn) na gotowej obudowie zamontuje, dziś byłem na Cmentarnej w mauzoleum grzomby i oni wszyscy powariowali terminy na listopad nikt się nie tyka bo teraz nagrobki robią do wszystkich świętych. macie jakieś namiary na kogoś normalnego? Rybnik najlepiej, będe brał 3-4m kw. uderzaj do kowalskiego - wodzislaw rybnicka na przeciwko shela !!! okolo 3 tyg czekania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 mea prosze "oświeć" mnie swoim rozwiazaniem, gdyż jestem bardzo ciekawa co gdzie i jak jest montowane. patent najprostrzy z mozliwych ... http://foto0.m.onet.pl/_m/fee95e91d1b7d948e7011c117fccfb84,10,19,0.jpg pod tym oknem na wprost bedzie zlew ... patrzac na prawo od okna jest kabelek do gory - tam bedzie wisial kinkiet - kula taka sliczna acz droga - ponizej wylacznik ... filozofii brak !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oglądaliście mecz ?? a mogło być tak pięknie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oglądaliście mecz ?? a mogło być tak pięknie :/ jak juz pisalam na Fb ... ostatnia wygrana z niemcami ?? -> Grunwald 1410 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 06.09.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja tam oglądam dżoane krupe z wojewódzkim a nie mecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 oglądaliście mecz ?? a mogło być tak pięknie :/ No, masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 06.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 kochani, odnośnie wrzosów- w Auchan Mikołów dokupiłam dziś wrzosy po 1,89. Nie są mega duże ale wiadomo ,że wrzos się szybko rozrasta . Jeśli ktoś potrzebuje- polecam, są naprawdę ładne. BTW Szalunkarzy potrzebuję!!!!!!!! Może ktoś ma namiary- będę wdzięczna. Jeśli komuś zbywają deski do szalowania- ZGŁASZAĆ proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2011 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 zasadniczo dzis juz mozna zaczac odliczanie wsteczne do weekendu !! boziu jaka ja juz jestem zmeczona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.09.2011 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No urlop to mi się teraz kojarzy z tym, że mam potem 30 ekranów forum do przejrzenia Ale mam prośbę, poratujcie mnie bo szukam kamieniarza co mi zrobi obudowę do kominka konkretnie to kamień (trawertyn) na gotowej obudowie zamontuje, dziś byłem na Cmentarnej w mauzoleum grzomby i oni wszyscy powariowali terminy na listopad nikt się nie tyka bo teraz nagrobki robią do wszystkich świętych. macie jakieś namiary na kogoś normalnego? Rybnik najlepiej, będe brał 3-4m kw. spróbuj tutaj zadzwonić: http://www.grani-tec.com.pl/ . Jeszcze niedaleko mnie na raciborskiej obok miciubiszi wierzgoń otworzyli coś w rodzaju sklepu z kominkami możesz tam też spróbować:] czy świadczą usługi tego typu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No urlop to mi się teraz kojarzy z tym, że mam potem 30 ekranów forum do przejrzenia Ale mam prośbę, poratujcie mnie bo szukam kamieniarza co mi zrobi obudowę do kominka konkretnie to kamień (trawertyn) na gotowej obudowie zamontuje, dziś byłem na Cmentarnej w mauzoleum grzomby i oni wszyscy powariowali terminy na listopad nikt się nie tyka bo teraz nagrobki robią do wszystkich świętych. macie jakieś namiary na kogoś normalnego? Rybnik najlepiej, będe brał 3-4m kw. u Wilczoka spróbuj mnie policzył za kamień który mam na kominku 600zł/m2 a za godzine pracy robotników bierze 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 07.09.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 uderzaj do kowalskiego - wodzislaw rybnicka na przeciwko shela !!! okolo 3 tyg czekania!! Dzięki, rzeczywiście 2-3 tygodnie nawet mają fajną cenę. Tylko że oni niestety robią to co im się zleci i nie montują nie mierzą itp. Ale to już sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 o taki: kominek gotowy do malowania: http://img841.imageshack.us/img841/5034/2011090117071230.jpg http://img854.imageshack.us/img854/4711/20110901170825953.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 07.09.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 o taki: Bardzo ładny kominek )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pati, baaaardzo ładny kominek, faktycznie. Co do wrzosów i wogóle roślin z marketów - radziłabym ostrożnie. Są dość drogie ( tu akurat wrzosy nie, skoro są teraz w promocji po 1,89 zł... ) i dość kiepsko się przyjmują. Podobno w marketach rośliny są "sztucznie pędzone" - padają dość szybko po posadzeniu w grunt. U mnie się sprawdziło - kupiłam w OBI dwie ładne tuje Danica ( i drogie oczywiście ) i obie padły. Nie wiem, może popełniłam jakiś błąd... ale raczej nie. Zdecydowanie polecam zakupy w lokalnych szkółkach. Tu jakimś magicznym sposobem ( ? ) wszystko się przyjęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 dziękuję dziewczyny mam nadzieję, że nie "popsuje" go malowaniem odwiedziłam dziś hurtownię elektryczną na Wodzisławskiej (Zamysłów) ...i powiem wam że ceny maja internetowe a nawet niżej i jeszcze można dostać rabat. Może nie dużo rzeczy na miejscu do obejrzenia ale zamówić można oświetlenie praktycznie z każdej firmy, własnie robię listę i jadę z zamówieniem btw. Jasek...kupowałam dziś znowu klej Arsanita.....i pani nie zeszła mi poniżej 41 zł...widać nie mam tyle uroku osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 07.09.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Queene, u nas też kominek od Wilczoka, jeszcze nie malowany i też mam wielką nadzieję, że go malowaniem nie zepsuję Będę musiała zajrzeć do tej hurtowni na Wodzisławskiej, skoro tak piszesz, a mam blisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Queene, u nas też kominek od Wilczoka, jeszcze nie malowany i też mam wielką nadzieję, że go malowaniem nie zepsuję pokaż pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 07.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 nie mam zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 07.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ale prosty, bez żadnych wycięć, marmuru też nie mam, tylko ramka ze stali nierdzewnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 08.09.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 btw. Jasek...kupowałam dziś znowu klej Arsanita.....i pani nie zeszła mi poniżej 41 zł...widać nie mam tyle uroku osobistego hmm sie dowartosciowalem, ale ja i tak biore szary bo plytki w ochrze btw plytki dojechaly cale jak na razie (1,3tony masakra) i salon prawie zrobiony, nie mam pojecia co ludzie tak pyszcza ze woodentic krzywy, idealny nie jest ale bez przesady. BTW tak sie kontrolnie pytam czy komus nie zostalo toprocka 15 cm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts