mea 08.09.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 hmm sie dowartosciowalem, ale ja i tak biore szary bo plytki w ochrze btw plytki dojechaly cale jak na razie (1,3tony masakra) i salon prawie zrobiony, nie mam pojecia co ludzie tak pyszcza ze woodentic krzywy, idealny nie jest ale bez przesady. BTW tak sie kontrolnie pytam czy komus nie zostalo toprocka 15 cm??? mam 6 rolek na zbyciu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.09.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ech, uwielbiam takie sytuacje - siedzę sobie spokojnie w pracy a tu telefon - właśnie jedzie do nas 16 m3 styropianu za 20 min będą - ale gdzie będą - nie na budowie ale w miejscu zameldowania męża, bo takie dane podałam do faktury (centrum Rybnika) !!!!!! No OK, dogadałam się z kierowcą że ma to zawieść do Jejkowic na budowę - ale kto to odbierze!!!! No i uratował nas teściu MASAKRA jakaś, człowiek się dogaduje, wszystko jest pięknie, cacy, a tu taka wpadka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ech, uwielbiam takie sytuacje - siedzę sobie spokojnie w pracy a tu telefon - właśnie jedzie do nas 16 m3 styropianu za 20 min będą - ale gdzie będą - nie na budowie ale w miejscu zameldowania męża, bo takie dane podałam do faktury (centrum Rybnika) !!!!!! No OK, dogadałam się z kierowcą że ma to zawieść do Jejkowic na budowę - ale kto to odbierze!!!! No i uratował nas teściu MASAKRA jakaś, człowiek się dogaduje, wszystko jest pięknie, cacy, a tu taka wpadka.... hehe kochane budowlane realia do mnie wlasnie dzwonil pan z handlobudu ... mowi ze ma 5 plyt osb dla mnie na aucie a na budowie nikogo nie ma ... ja tylko grzecznie zapytalam "A RYNNY KTORE MIALY PRZYJECHAC??" a pan na to "osz kuna zapomnialem po nie zajechac!!" i wraca do wodzia po rynny ... i love it !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.09.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 :mad: pięc razy tłumaczyłam gościowi - niech Pan lepiej da samo auto, bez przyczepy, bo może być problem z wyjechaniem...a tu proszę - facet mi mówi, że ma auto z przyczepą 18 m :mad: no niech się teraz martwi i kombinuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.09.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Jedyny plus w tym wszystkim - w sobotę bawimy się na góralskim weselu....och wypije za te wszystkie budowlane troski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.09.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nie ma to jak odstresowanie Do nas jak przyjeżdżał z przyczepą to zostawiał w wygodnym miejscu, rozładował z auta i potem jechał przeładowywał z przyczepy na auto i z powrotem na budowę. Jak się chce to się da )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 No dokładnie - jakby sprzedawca chciał to by przekazał że mają puścić mniejsze auto, a tak biedny kierowca kombinował. Ale dojechał Teraz TYLKO wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.09.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 No dokładnie - jakby sprzedawca chciał to by przekazał że mają puścić mniejsze auto, a tak biedny kierowca kombinował. Ale dojechał Teraz TYLKO wyjechać Jak wjechal to i wyjedzie, cudow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Jedyny plus w tym wszystkim - w sobotę bawimy się na góralskim weselu....och wypije za te wszystkie budowlane troski kurna ale ci zazdroszcze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 08.09.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Słuchajcie mam powazne pytanie. Jak zabezpieczaliście styropian od góry (pod dachem, żeby nie wszły do niego myszy? Zaciagaliście siatką z klejem, dawaliście jakieś specjalne siatki zabezpieczające przed gryzoniami? Ponoć są takie w rolce, ale nie moge znaleźć? Sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Słuchajcie mam powazne pytanie. Jak zabezpieczaliście styropian od góry (pod dachem, żeby nie wszły do niego myszy? Zaciagaliście siatką z klejem, dawaliście jakieś specjalne siatki zabezpieczające przed gryzoniami? Ponoć są takie w rolce, ale nie moge znaleźć? Sprawa pilna jesli chodzi o gryzonie to gorzej jest z dolu od ziemi ... skad by bydalki dostaly sie pod dach ?? ja nie wiem nic o tyakich zabezpieczeniach niestety a chetnie tez sie dowiem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 08.09.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Z dołu mamy podwójną siatkę, ale ponoć górą też mogą wchodzić, więc ten element mnie interesuje. Ostatecznie tez zaciągniemy z góry siatką i klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Z dołu mamy podwójną siatkę, ale ponoć górą też mogą wchodzić, więc ten element mnie interesuje. Ostatecznie tez zaciągniemy z góry siatką i klejem. sami to robicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 08.09.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Tak, bo ocieplenie robiliśmy sami. Jedynie do tynku będziemy brac firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.09.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ma ktos pomysl jak szybko rozmnozyc 20 tys razy 3 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.09.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ma ktos pomysl jak szybko rozmnozyc 20 tys razy 3 ?? Hehehe ja też się podepnę Brakuje tej kasy, oj brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Hehehe ja też się podepnę Brakuje tej kasy, oj brakuje... ciekawe ile czasu zajmuje zwiekszenie puli kredytu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ciekawe ile czasu zajmuje zwiekszenie puli kredytu ... Hmm nie zastanawiałam się jeszcze nad takim rozwiązaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 adiqq chyba zwiekszal pule ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 08.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Jedyny plus w tym wszystkim - w sobotę bawimy się na góralskim weselu....och wypije za te wszystkie budowlane troski oj pozazdroscić można a gdzie to wesele?? na śląsku czy w górach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts