sebo8877 05.04.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Piejar - wszyndzi bydziesz mioł podlogowka?? Moja rada - na podlogowce wołej mixokreta i 13 zł to w obecnych czasach ni ma rzodne zdzierstwo - a na reszcie zrobiłbym som z betoniary. Warunek gr z betoniary min 6cm Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.04.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Piejar - wszyndzi bydziesz mioł podlogowka?? Moja rada - na podlogowce wołej mixokreta i 13 zł to w obecnych czasach ni ma rzodne zdzierstwo - a na reszcie zrobiłbym som z betoniary. Warunek gr z betoniary min 6cm Sebo8877 Tak se myśla, że jak sie kafelkorzowi płaci 20 PLN za ułożenie 4 czy 9 płytek na metrze podłogi to sie zdo tanio. A przeca przy wylewce robota fizyczno je bez porównanio gorszo. Spotkom sie z chopem i chyba go wezna. Som wylewek nie robia. Za mało czasu i rąk do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kurna, potrzebuję koparki z koparkowym w środku ...na 16-go kwietnia (poniedziałek)...do zrobienia wykopów pod fundament.....jakbyście mieli jakies namiary na koparkę to dajcie cynk bo i z tym bida wokoło . A tak w ogóle to mam już druga budowlę na działce....garaż ...blaszany . Zaczynam budowe 16-go ......jak dożyję . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 trzymajcie mnie bo chyba zastrzele kogos tzn wiem kogo dom stanal w 4-5 miesiecy, a wykanczac teraz bede do usr....ej smierci 2/3 spieprzyło na roboty na wyspy została 1/3 z czego 99% to niesłowne swinie a i tez nie wiadomo ile z tego to partacze. ufffffff se pokrzyczałam i miało mi ulżyc nie ulzylo łeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kurna, potrzebuję koparki z koparkowym w środku ...na 16-go kwietnia (poniedziałek)...do zrobienia wykopów pod fundament.....jakbyście mieli jakies namiary na koparkę to dajcie cynk bo i z tym bida wokoło . A tak w ogóle to mam już druga budowlę na działce....garaż ...blaszany . Zaczynam budowe 16-go ......jak dożyję . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... ufffffff se pokrzyczałam i miało mi ulżyc nie ulzylo łeeeeeeee Chcesz o tym pogadać ? A kogo konkretnie Ci brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... ufffffff se pokrzyczałam i miało mi ulżyc nie ulzylo łeeeeeeee Chcesz o tym pogadać ? A kogo konkretnie Ci brakuje? spieprzył kolejny tynkarz Piejarku Ty na urlop poszedełes? przyjdz do mnie potynkujesz, pogadamy, piwka sie napijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 05.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ludziska ktoś wie gdzie można zakupić narzędzia do betonu komórkowego (kielnia 36zm. piła itp....) - cholera nie można nigdzie tego dziadostwa dostać a jak juz sa to do ytonga a ich bloczek ma 36,5cm a nasz krajowy 36cmgrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ludziska ktoś wie gdzie można zakupić narzędzia do betonu komórkowego (kielnia 36zm. piła itp....) - cholera nie można nigdzie tego dziadostwa dostać a jak juz sa to do ytonga a ich bloczek ma 36,5cm a nasz krajowy 36cm grrrr... ja mam "tylko" do ytonga 36,5, a piłę to chyba kupowałem w Praktikerze albo Obi, ale to było chyba 6 lot temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Proponuję zwykłą piłę do drzewa-działa, przetestowane. A czy tych 5 mm na kielni nie da się jakoś obejść??? A jaka jest tolerancja wymiarów bloczka? No i pamiętaj, że Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.04.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... piwka sie napijemy Robota be.. piwko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... piwka sie napijemy Robota be.. piwko OK a na wieczor dzisioj do "mojij" Stonicy na fakle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.04.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 napiszcie mi jak sie gasi w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 napiszcie mi jak sie gasi w piecu myśla, że sztromem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale to długo potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale to długo potrwa to wybier łopatkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 05.04.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale to długo potrwa to wybier łopatkom Tak mi sie coś zdo, że chyba kiedyś żes godoł że mosz piec retorowy. Jak go nojlepij zagasić?? 1. Wybier hasi z popielnioka. 2. Naciśnij tyn knefel na sterowniku kery załączo ślimok i trzimej go tak długo aż wykryncisz cały rozpolony wongel. 3. Wybier rozpolony wongiel z popielnioka do jakigoś kibla abo do kołkastle i zalyj to wodom. 4. Łodlyj woda i wciepej nazot tyn wongiel do skrzini z podajnika. Aha - w kolejności odwrotnyj niestety takigo pieca niy do sie rozpolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.04.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale to długo potrwa to wybier łopatkom musisz mi to pokozać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.04.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale to długo potrwa to wybier łopatkom musisz mi to pokozać Też bych to chcioł widzieć :0 Nojlepij to to zajscej.. A poważnie- tymp na fol - i brak podowanio opału - pół godziny i wygaszone sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.04.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dobrze prawi ten hanys z gorolowic. Najlepszo metoda to wycisnąć cały żar, czyli: na sterowniku wchodzisz w sterowanie ręczne, potem wyłączasz dmuchawę, załączasz podajnik na ciągłą pracę i czekasz aż węgiel wypchnie żar z retorty. Jak Ci żal tych paru węgielków co się zmarnują to zalej wodą i poczekaj aż wystygnie. Potem daj dzieciom do wybrania A poważnie- tymp na fol - i brak podowanio opału - pół godziny i wygaszone To nie jest najlepsza metoda bo żar pójdzie na dół i możesz baaardzo długo czekać na skutek. Poza tym nie będziesz miał pewności że coś tam na dole się nie żarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts