madzia11mk 13.09.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kartę z Praktikera możesz sobie "zamówić" logując się u nich na stronce, przyślą Ci pocztą, i jest tak jak mówi preem - masz rabaty na dane produkty, a po wydaniu niemałej sumki przyznają Ci "złotą" kartę z rabatem na cały asortyment. http://klubpraktiker.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 13.09.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 moja żoncia ma tam jakąś kartę z Praktikera,,, ale tam są jakieś rabaty na wybrane rzeczy z gazetki, a żeby miec rabat ogolny trzeba tam u nich wydać ,,, chyba 20 klocków,, jak sie niemyle wow!!!! spodziewałam się nieco nizszego progu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 13.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kartę z Praktikera możesz sobie "zamówić" logując się u nich na stronce, przyślą Ci pocztą, i jest tak jak mówi preem - masz rabaty na dane produkty, a po wydaniu niemałej sumki przyznają Ci "złotą" kartę z rabatem na cały asortyment. http://klubpraktiker.pl/ przynajmniej to juz coś a byc moze przez ten czas uzbiera sie na zlota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.09.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kartę z Praktikera możesz sobie "zamówić" logując się u nich na stronce, przyślą Ci pocztą, i jest tak jak mówi preem - masz rabaty na dane produkty, a po wydaniu niemałej sumki przyznają Ci "złotą" kartę z rabatem na cały asortyment. http://klubpraktiker.pl/ no wlasnie, dokladnie nie bylem pewien sumy, bo pamietam ze jak uslyszalem ILE ? to aż smiechem wybuchłem, dlatego nie przywiązuję wiekszej wagi do tej karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 13.09.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jestem pewna,ze tu kiedys coś bylo o oknach od Grzomby. Nie umiem znaleźć, a nie pamiętam czy było o nim dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 13.09.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich! Mam do Was pytanko: poszukuję słupków ogrodzeniowych zielonych 2 metrowych, w jak najtańszej cenie, czy orientujecie się gdzie można takie nabyć? W marketach cena nie schodzi poniżej ok.28zł/szt. Będę wdzięczna za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.09.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A mozesz podac jakies koszta tego przewiertu? My niestety mamy wodociag w drodze i cala mase warunkow tech. do spelnienia lacznie z badaniem gruntu jakas plyta wibracyjna , podwojnym asfaltowaniem itp. jeśli mnie pamiec nie myli, to za kompleksową robotę 8 mb wzieli 5 tysi. W to wchodzila: wcinka, przewiert, studzienka i reszta tajli, po prostu kompleksowe przylacze zakonczone studzienką TERMO. Niewiem, moze by bylo gdzies indziej taniej np. w jakies prywatnej firmie ale wtedy niebedac na miejscu niemialem mozliwosci tego nadzorowac. Po montazu, po jakis 2tyg pozniej zaczela sie "rabować" ziemia kolo drogi asfaltowej, to zglosilem reklamacje do wodociągów i musieli to naprawic. Więc przynajmniej bez problemowo. A wiesz jak czasami potem jest z prywatnymi firmami i ich stosunkiem do klienta, kiedy usługa została zapłacona. A tutaj było zbyt duże ryzyko że komuś się coś stanie, czy to pieszemu czy przejeżdzającym samochodom, reakcja wodociagow byla dosc szybka bo zaraz nastepnego dnia przyjechali i naprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.09.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich! Mam do Was pytanko: poszukuję słupków ogrodzeniowych zielonych 2 metrowych, w jak najtańszej cenie, czy orientujecie się gdzie można takie nabyć? W marketach cena nie schodzi poniżej ok.28zł/szt. Będę wdzięczna za odpowiedź! hej w marketach nie tylko cena jest problemem jak dla mnie, ale głownie jakosc wykonania słupka tj. grubość scianki słupka. Zazwyczaj są grube " jak papier". Kiedyś tu Adam pisał o jakies firmie chyba z Zawiercia. A mysmy osobiscie kupowali na allegro.pl , firma byla z Skarzyska Kamiennej, słupki i siatka były w b.dobrej cenie. Nawet okoliczni producenci nie dawali takich cen. A dowoz był gratis, przy naszej ilości, jakies 180 mb siatki i do tego słupki. Aha ,, słupki już były z przyspawanymi daszkami i nakretkami oraz pomalowane farbą podkładową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.09.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Polecam firmę Dirox ze Sośnicowic odnośnie tych zielonych słupków,porównywałam cenę z tą firmą co mi Adam dał namiar,ale było zdecydowanie taniej w Diroxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 13.09.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 hej w marketach nie tylko cena jest problemem jak dla mnie, ale głownie jakosc wykonania słupka tj. grubość scianki słupka. Zazwyczaj są grube " jak papier". Kiedyś tu Adam pisał o jakies firmie chyba z Zawiercia. A mysmy osobiscie kupowali na allegro.pl , firma byla z Skarzyska Kamiennej, słupki i siatka były w b.dobrej cenie. Nawet okoliczni producenci nie dawali takich cen. A dowoz był gratis, przy naszej ilości, jakies 180 mb siatki i do tego słupki. Aha ,, słupki już były z przyspawanymi daszkami i nakretkami oraz pomalowane farbą podkładową. Dziękuję bardzo za odzew. Jestem bardzo wdzięczna, że tak szybko ktoś odpowiedział. Więc proszę dalej 1)preem82 a czy mogłabym prosić o namiary tego użytkownika na allegro? 2) wiecie może jaka to firma z tego Zawiercia? I jeśli ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 tu jest namiar na te slupki kolo Skarzyska: https://picasaweb.google.com/101637960555753025604/DOM#5651825094592639026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 13.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Polecam firmę Dirox ze Sośnicowic odnośnie tych zielonych słupków,porównywałam cenę z tą firmą co mi Adam dał namiar,ale było zdecydowanie taniej w Diroxie czy o to chodzi? http://www.dirox.pl/ orientujesz się w jakiej cenie mają 2 metrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 13.09.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 tu jest namiar na te slupki kolo Skarzyska: https://picasaweb.google.com/101637960555753025604/DOM#5651825094592639026 serdeczne dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 serdeczne dzięki!! nima sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.09.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Orientujecie się może czy istnieją karty rabatowe z Praktikera i OBI? mam z OBI 5% zniżki....myślałam że kupię tam płytki więc zaproponowano mi kartę na zachętę...płytki w końcu kupiłam gdzie indziej (jak ktoś chce skorzystać bo ma coś upatrzonego to mogę udostępnić) z praktikera też mam - duże rabaty z gazetki, ostatnio kupowałam 2 lampki i miałam zniżkę ze 159 na 119 na sztuce, to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.09.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 no myśmy 2 tyg. temu kupowali w Praktikerze lampy do dzieci do pokoi i do nas na stoliki nocne, ale cóż .... nie z gazetki więc z rabatu nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 13.09.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 mam z OBI 5% zniżki....myślałam że kupię tam płytki więc zaproponowano mi kartę na zachętę...płytki w końcu kupiłam gdzie indziej (jak ktoś chce skorzystać bo ma coś upatrzonego to mogę udostępnić) z praktikera też mam - duże rabaty z gazetki, ostatnio kupowałam 2 lampki i miałam zniżkę ze 159 na 119 na sztuce, to dużo ooo bardzo chetnie oczywiscie jezeli płyty OSB zaliczą się do tych 5% zniszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.09.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 btw. polecam zakład szklarski na Wodzisławskiej - za mostem na Zamysłowie. Lustra miały być za 3 tygodnie...a były w 72 godziny ile cie skasowali za lustra ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.09.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Orientujecie się może czy istnieją karty rabatowe z Praktikera i OBI? do praktikera napewno bo mam ale zdecydowanie bardziej oplaca sie do LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 13.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Maluje krokwie i nadbitke idzie to strasznie wolno!!! Musze kupić wieszke pędzle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts