piejar 06.04.2007 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ufff. jest zgoda sąsiadów na kanalizę. Gdzie diabeł nie może tam babę pośle (znaczy mojo staro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Wszystkim życza wszystkigo najlepszego na te świynta Jajec kolorowych Chazoka w kiszcze Geszynkow w gnioździe Śmiergustu- we wodzie - ale to yny dziolchom Gorzołki coby łeb nie bolała (to synkom) I samiuśkigo zdrowio coby Zmartwychstały ponboczek Wom go doł (a z resztom to se już rada docie sami) Tego wszyskigo życza Wom jo Hanys na Wyngnaniu http://kartki-itd.pl/photo/kw44.jpg/akw44.jpg sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.cudawianki.com/files/products/skrzyneczkawielkanocna.jpg Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Wesołego Alleluja, mokrego dyngusa i kilku dni ŚWIĘTEGO SPOKOJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Na stole leżalo jajko, zwane swiąteczną pisanką. Wzory na nim malowane, także mogą być drapane. Kolorowe czy drapane - jajko jest najlepsze z chrzanem. Wesolych Swiat zyczy ... Smoczyca. http://www.uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/WielkanocWiki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 06.04.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witajcie kochani!!!Wesołych,zdrowych,pogodnych i radosnych Świąt życzę wszystkim no i mokrego dyngusa!!A pozatym to zapraszam w niedzielę lub pozniedziałek do Rud do skansenu kolejki wąskotorowej!! Niezła frajda przejechać się tą kolejką.......Pozdrawiam serdecznie!P.S.Dzisiaj znalazłam murarza i sie cieszymy z tego ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 06.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witajcie kochani!!!Wesołych,zdrowych,pogodnych i radosnych Świąt życzę wszystkim no i mokrego dyngusa!!A pozatym to zapraszam w niedzielę lub pozniedziałek do Rud do skansenu kolejki wąskotorowej!! Niezła frajda przejechać się tą kolejką.......Pozdrawiam serdecznie!P.S.Dzisiaj znalazłam murarza i sie cieszymy z tego ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Smacznego jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 06.04.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 no to skoro wszyscy sie tak życzom to i jo wom powinszuja na tego zajonczka. Wesołego jajka wszystkim życzy tomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Txk , za te 250 tys. coraz trudniej ten dom wybudować ...spiesz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 07.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Txk , za te 250 tys. coraz trudniej ten dom wybudować ...spiesz sie A to niy widzisz że tam yno pisze o piyniondzach kerych mi brakuje na mojo chałpa?? Zresztom żeby było na moja chałpa to jużech nawet zaczoł na piwie łoszczyndzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 oj pifka se synku nie odmawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 07.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 oj pifka se synku nie odmawiej Jak wczoraj powiedziałem mojej klientce której piszę sklep internetowy, że zaczynam oszczędzać na piwie żeby na własny domek starczyło, to się zlitowała i postawiła mi..... czteropaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mondrala ,a na pozycjonowaniu sie znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 07.04.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mondrala ,a na pozycjonowaniu sie znasz ? no to wpisz sobie w googlach: pisanie stron www albo: pisanie stron internetowych Moja strona istnieje w sieci od około miesiąca. Znalezienie się na pierwszej stronie wyników wyszukiwania to naprawdę dobry wynik (sam się czegoś takiego nie spodziewałem). Teraz będzie jeszcze trzeba popracować nad "projektowaniem stron www" ale z tym będzie ciężko się skutecznie przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://img.interia.pl/facet/nimg/Najserdeczniejsze_serwisu_1557466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matf 10.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jakies dobre doświadczenia w sprawie okien w Rybniku? jestem na etapie decyzji zakupu i sie zastanawiam gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.04.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Cześć Hanysie na wygnaniu . Wszyscy odsypiają świąteczne przejedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts