Jasek 16.09.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ale kilka filmow tez sie przyda wiec nadal czekam na propozycje Przystanek Alaska juz czekam na miesiac wolnego zeby obejrzec 6 sezonow (w koncu mi sie udalo dorwac kij ze z lektorem ale jaka perelka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.09.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 My mamy dachówkę Robena brązowoczarną a podbitkę malowali Drewnochronem (Impregnat Extra), kolor średni palisander BTW pisze to już chyba trzeci raz w tym miesiącu madzia a kto wam robił podbitke i za ile - bo szukam kogoś na gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 16.09.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Jak juz piszecie o podbitce to:a) jaką robicie (drewniana, plastikowa)b) jezeli drewnianą to gdzie kupowaliście deseczki, jaką grugość, czy były frezowanec) jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.09.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 madzia a kto wam robił podbitke i za ile - bo szukam kogoś na gwałt Podbitkę robiła nam firma która stawiała nam cały dom Robili dach więc od razu zrobili podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.09.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Jak juz piszecie o podbitce to: a) jaką robicie (drewniana, plastikowa) b) jezeli drewnianą to gdzie kupowaliście deseczki, jaką grugość, czy były frezowane c) jaka cena U nas podbitka drewniana, frezowana, drewno brane razem z więźbą z tartaku w Czyżowicach, nie pamiętam ceny drewna, a robocizna była wliczona w cenę robocizny za dach (11 zł/m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Jak juz piszecie o podbitce to: a) jaką robicie (drewniana, plastikowa) b) jezeli drewnianą to gdzie kupowaliście deseczki, jaką grugość, czy były frezowane c) jaka cena ja robilam drewniana, boazerie kupowalam frezowana od stolarza z polomii - fajne i rowne - cos kolo 20 zl za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 kurcze puscilam wczoraj totka i mamy tylko 4 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 kurcze puscilam wczoraj totka i mamy tylko 4 ... Się ciesz nawet z tej 4 - u nas wczoraj MEGA pechowy dzień - ja zgubiłam kartę pamięci z aparatu (a tam nie zrzucone zdjęcia z budowy i z wesela ) a Mąż dostał mandat 200 zł w plecy Na pocieszenie - to jego pierwszy w życiu mandat i pierwsza kontrola...więc przynajmniej teraz prawdziwy z niego kierowca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 16.09.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Czym malowaliście podbitkę ? Jakiś dobry sprawdzony i w miare tani impregnat i farba?Kolor dachu ciemny brąz prawie czarny.Aha i ile razy sie maluje ? My mamy brązowy dach i podbitkę malowaną V33 Lazura ochronna kolor dąb naturalny. Malowane dwa razy, kolor jaśniejszy od dachu, mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.09.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Się ciesz nawet z tej 4 - u nas wczoraj MEGA pechowy dzień - ja zgubiłam kartę pamięci z aparatu (a tam nie zrzucone zdjęcia z budowy i z wesela ) a Mąż dostał mandat 200 zł w plecy Na pocieszenie - to jego pierwszy w życiu mandat i pierwsza kontrola...więc przynajmniej teraz prawdziwy z niego kierowca:yes: Przy drugiej niech powie "dzien dobry panie wladzo, stara szkola ?" i bedzie tylko 50 w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.09.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Fanom rajdow przypominam ze jutro Rajd Wisly - OESy w okolicy Jastrzebia Zd., Pawlowic, Cisowki itp - jak ktos nie byl to polecam, szczegolnie ze rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 16.09.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 wiem i bedę (rutino-on) Z powodu rajdu budowlańcy mają wolną sobotę -murarz musiałby pieszo przyjść ocieplone styrodurem fundamenty obsypują się ziemią przy pomocy koparki, drenaż położony. Byłem, widziałem, podoba się. styrodur jest biały jak styropian, pochodzi z Synthos Oświęcim i z bliska po przecięciu widać że to nie styropian. ma strukturę takiej pianki gęstej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 16.09.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 kurcze puscilam wczoraj totka i mamy tylko 4 ... wow!! tylko 4 to dlamnie AŻ 4 ja to raz na rok moze 2 trafie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.09.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Fanom rajdow przypominam ze jutro Rajd Wisly - OESy w okolicy Jastrzebia Zd., Pawlowic, Cisowki itp - jak ktos nie byl to polecam, szczegolnie ze rzut beretem moj maz juz kombinuje jak to zrobic zeby tam pojechac !! placze od wczoraj ze ja kaze mu robic jak rajd wisly jest netmar jak sie trafia 4 to sie placze ze mogly byc jeszcze tylko 2 cyferki ... tylko dwie ktore byly w zakladzie powyzej !!! mialam 7 zakladow puszczonych i w tym jedna czworka i 3 dwojeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.09.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja sobie dziś zrobiłam rajd....do gliwic i z powrotem...lubię jeździć sama...bo z dzieciakami to grzecznie ale obawiam się że pstryknął mnie radar w Golejowie - czy musi być flesz ? bo miałam sporo przekroczone a akurat kurde załadowany był...więc obawiam się ze cały rabat z zakupów weźmie w łeb a na marginesie wam powiem że rybnicka Agata to namiastka tego co jest w Gliwicach. W Rybniku usłyszałam że jak nie zamówię mebli za 10tys to sie producentowi nie opłaca przywozić na zamówienie...nie to nie więcej tam nie pojadę....zresztą i tak już nie mam po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 queene co kupilas ?? kurna ja sie przekopalam przez faktury bo mi sie jedna stracila ;( no i nie znalazlam a baba juz dzwoni ze nie zaplacona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.09.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 queene co kupilas ?? kurna ja sie przekopalam przez faktury bo mi sie jedna stracila ;( no i nie znalazlam a baba juz dzwoni ze nie zaplacona jest poproś o przesłanie duplikatu, ja już nieraz tak robiłam bo ciągle coś gubię a co kupiłam - domówiłam bo w niedziele zamówiliśmy łóżko z materacem- a dziś synkowi meble+materac, stól do kuchni i krzesła, dostałam na wszystko 4% rabatu...podobno wyjątkowo dużo jak na Agate bo odnaleźli w systemie nasze zakupy sprzed 10 lat jak wyposażaliśmy poprzednie mieszkanie normalnie dają 2% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jakie lozko kupowalas ?? ja szukam czegos sensownego i nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jakie lozko kupowalas ?? ja szukam czegos sensownego i nic nie widze w obiciu ze skory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja przez przypadek przed chwila wylicytowalam takie ...http://allegro.pl/show_item.php?item=1751146889przeplacilam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts