mea 18.09.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 sprzedalas takie autko ??? buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_8384 18.09.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam. Szukam nadbitki drewnianej - orientujecie się może gdzie najlepiej kupić? . Co najlepiej na impregnację (podbitka + końcówki krokwi, murłat), jaki macie kolor impregnatu (kolor okien będzie złoty dąb) aby kolor był bardzo zbliżony do okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.09.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 sprzedalas takie autko ??? buuu No. Terenowy do KRK się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.09.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 kurcze Aga a ja szukam takiego auta jak Ty miałaś...a do sprzedania mam citroena C2 w ekstra wersji....szkoda ze sie nie dogadałyśmy. mea zobaczę czy sie wybiorę, ale musze jeszcze wpaść do Plazy bo mam kupon do home&you ważny do dziś , zadzwonie wcześniej jakby co. Generalnie dziś biore sie za ogarnięcie mieszkania bo w tygodniu nie ma mnie w domu, wychodze 7.30 i wracam 19.30 odliczanie trwa....jeszcze max 30 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.09.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Chcę kupić nowe autko - jakiś Peugeot 107 lub Citroen C1 ( coś małego i ekonomicznego ). Jak będziecie widzieli coś fajnego to dajcie znać ! Co Was tak do tych francuzow ciagnie ? Awaryjne to, przepakowane elektronika, delikatne zawieszenia, slabiutkie silniki (nie w sensie mocy tylko konstrukcji i wytrzymalosci). Nie lepiej np. toyote aygo ? Albo nissana micre. Albo VW Lupo. Albo nawet b. niezawodnego fiacika pandzioche? Suziki swifta? Mazde 2 albo 3? Honde civic ? Wszystko jest lepsze od francuzow Queene mozesz mnie zaczac biczowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Queene, no patrz - ale byśmy się zgrały. A niech to... a tak to teraz uziemniona jestem w Skrzyszowie do czasu, aż nie kupię nowego auta.... wrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erico 18.09.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 WitamSzukam dobrej firmy od pomp ciepła lub ewentualnie do podlaczenia gazu z propan butanem (brak gazu zeimnego) które kompleksowo wykonuja zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Co Was tak do tych francuzow ciagnie ? Awaryjne to, przepakowane elektronika, delikatne zawieszenia, slabiutkie silniki (nie w sensie mocy tylko konstrukcji i wytrzymalosci). Nie lepiej np. toyote aygo ? Albo nissana micre. Albo VW Lupo. Albo nawet b. niezawodnego fiacika pandzioche? Suziki swifta? Mazde 2 albo 3? Honde civic ? Wszystko jest lepsze od francuzow Eeeeeee, bo ja się nie znam na autach.... WIZUALNIE mi się podobają, hehe. Wiadomo, ja babka - a wygląd auta to PRIORYTET !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.09.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Eeeeeee, bo ja się nie znam na autach.... WIZUALNIE mi się podobają, hehe. Wiadomo, ja babka - a wygląd auta to PRIORYTET !!!! Wszystkie te wymienione sa troche babskie, bo malutkie Micra w babskosci chyba wygrywa (mi sie osobiscie nie podoba..). Ale nie napisalas jaki masz na to budzet! Pezoty to dla mnie juz kompletna katastrofa. Znajomy kupil nowego 406 z salonu dwa lata temu i holowanko do serwisu zaliczyl juz przynajmniej czterokrotnie (!) a nawet tam nie ma jeszcze 40kkm nakulane )) Inny mial 206 i cieszyl sie jak dziecko ze ktos to od niego odkupil Mozesz jeszcze kupic np. vw beetla z oszczednym 1,9TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 18.09.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam Szukam dobrej firmy od pomp ciepła lub ewentualnie do podlaczenia gazu z propan butanem (brak gazu zeimnego) które kompleksowo wykonuja zlecenie. Wysłałem ci priv w sprawie PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Wszystkie te wymienione sa troche babskie, bo malutkie Micra w babskosci chyba wygrywa (mi sie osobiscie nie podoba..). Ale nie napisalas jaki masz na to budzet! Pezoty to dla mnie juz kompletna katastrofa. Znajomy kupil nowego 406 z salonu dwa lata temu i holowanko do serwisu zaliczyl juz przynajmniej czterokrotnie (!) a nawet tam nie ma jeszcze 40kkm nakulane )) Inny mial 206 i cieszyl sie jak dziecko ze ktos to od niego odkupil Mozesz jeszcze kupic np. vw beetla z oszczednym 1,9TDI. Nie strasz... Oki, to z tych wszystkich jeszcze ten NISSAN Micra mi się podoba - czyt. "TEŻ ŁADNY". Muszę się zmieścić w 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.09.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Eeeeeee, bo ja się nie znam na autach.... WIZUALNIE mi się podobają, hehe. Wiadomo, ja babka - a wygląd auta to PRIORYTET !!!! http://m3susanto.files.wordpress.com/2008/08/toyota-aygo.jpg To taka mala wersja toyoty yaris, ktora od lat byla i jest w czolowce najmniej awaryjnych samochodow swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.09.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 szyna - jakem wlasciciel i milosnik renowek - Cie besztam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Co Was tak do tych francuzow ciagnie ? Awaryjne to, przepakowane elektronika, delikatne zawieszenia, slabiutkie silniki (nie w sensie mocy tylko konstrukcji i wytrzymalosci). Nie lepiej np. toyote aygo ? Albo nissana micre. Albo VW Lupo. Albo nawet b. niezawodnego fiacika pandzioche? Suziki swifta? Mazde 2 albo 3? Honde civic ? Wszystko jest lepsze od francuzow Queene mozesz mnie zaczac biczowac :D swift ok....był u mnie opcją nr 2 mazda be civic-klasa wyżej micra, lupo, panda.....bee!! poza tym jeździ tego za dużo po drogach...jak ja kupiłam moje pierwsze C2 to były 3 takie w Rybniku, jak kupiłam po pół roku drugie C2 (tamte skasowałam przy 800 km przebiegu - nadmienię że nie z mojej winy, autko do kasacji a ja wyszłam bez szwanku) było już z 5 a obecnie....jest ich za dużo delikatne zawieszenie ? miękkie.....co nie znaczy że delikatne....francuzy na nasze drogi są najlepsze !! wybierają nierówności bez uszczerbku dla zawieszenia, sorry ale szwaby (szczególnie te z wielowahaczowym zawieszeniem...to już porażka) nie dają rady u mnie w rodzinie cytrynki i francuzy ogólnie są od kilkunastu lat...i na pewno zostaną a to o czymś świadczy auta to dla mnie temat rzeka....więc kończę nudny wpis kiedyś i tak kupię sobie Porsche....takie sprzed 15 lat...najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 http://m3susanto.files.wordpress.com/2008/08/toyota-aygo.jpg To taka mala wersja toyoty yaris, ktora od lat byla i jest w czolowce najmniej awaryjnych samochodow swiata Hmmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dobra, muszę "przeanalizować temat". Przenoszę się więc na jakieś forum motoryzacyjne dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nie strasz... Oki, to z tych wszystkich jeszcze ten NISSAN Micra mi się podoba - czyt. "TEŻ ŁADNY". Muszę się zmieścić w 20 tys. nowa C1 to 26 tys...ale to w środku plastik nie-fantastik za 20 tys kupisz śliczne clio albo własnie citroena C2 ze swietnym wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.09.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nie strasz... Oki, to z tych wszystkich jeszcze ten NISSAN Micra mi się podoba - czyt. "TEŻ ŁADNY". Muszę się zmieścić w 20 tys. Jak wysepisz jeszcze 4k to masz np cos takiego: http://otomoto.pl/toyota-aygo-1-4-d4d-5-dzwi-servis-igla-C20578035.html Ze swietnym silnikiem 1.4 d4d - spalanko w trasie 3,5l, w miescie ~5l, silnik niezniszczalny choc troche slabawy ale to maly samochodzik (800kg!) no i skoro ma byc oszczedny.. Ewentualnie 1.0 benzyna - tez fajny, spalanie 4,5-5,5l i 3-4k tanszy w zakupie, np: http://otomoto.pl/toyota-aygo-klima-5-drzwi-stan-idealny-C20672250.html Nic bardziej ekonomicznego i mniej awaryjnego nie znajdziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.09.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Aga Ty jesteś babka z charakterem...nie kupuj czegoś typowo babskiego, lepiej coś z pazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Aga Ty jesteś babka z charakterem...nie kupuj czegoś typowo babskiego, lepiej coś z pazurem popieram!! babskie "cieple kluchy" sa passe taka C2 jak ma queene to wlasnie taki "pazurek" nam narazie musi starczyc pazurowata R19 16V i niepazurowaty acz rodzinny mondek ale moze kiedys ... jak juz wygramy te 20k w totka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts