DagaAdam 20.09.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 http://www.peugeot-uliarczyk.gratka.pl/ogl/12957538.html#d19b351c6be0ccfc,1 to ten ? Ladnie na fotach wyglada i najlepszy z mozliwych kolor - rzadko bedzie trzeba myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Aga zobacz sobie jeszcze ten u siebie... http://www.automentel.gratka.pl/ogl/12824310.html rok młodszy, nowy model, jak dla mnie ładniejszy...i mocniejszy silnik albo taki też w okolicy, w firmowym salonie FOrda, z małym przebiegiem http://rencar.otomoto.pl/ford-ka-ambiente-zadbany-maly-przebieg-C18147788.html a takie dla mnie....za takie dałabym się pokroić http://mustangcars.otomoto.pl/ford-mustang-C19701000.html lub http://mustangcars.otomoto.pl/porsche-911-carrera-4s-4-6s-do-100km-h-C15680164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 20.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 widze, ze z budowlanki przechodzimy na forum motoryzacyjne To ja dodam swoje trzy grosze odnosnie micry. Kwestia gustu to kwestia osobista wiec nie poruszam tematu znikomej "urody" tego auta. Jesli mam spojrzec chlodnym okiem to jezdzi sie tym calkiem niezle - w rodzinie mamy ten sam rocznik. Miejsca jak na auto miejscie wystarczajaco, bagaznik wylacznie na zakupy, wystarcza. Drazni mnie tam tylko skrzynia, ktora przynajmniej dla mnie chodzi tak se, troche jak w czolgu - ciezko, przelozenia sa dlugie, przynajmniej tak mi sie wydaje. Do miasta sie nada, jest zwrotna i dobrze przyspiesza na pierwszych biegach. Niewygodne sa tylko fotele, strasznie szerokie i niewyprofilowane wiec jesli ktos jest drobny to raczej lata na zakretach... Ja bym Ci proponowal Grande Punto, czesci bardzo tanie i ogolno dostepne. Auto nie jest awaryjne, wytrzymale, kolega robi tym 100km dziennie i warsztat odwiedza glownie na zmiane oleju i przeglady, chwali sobie. Jest ciekawsze w srodku i wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Aga zobacz sobie jeszcze ten u siebie... http://www.automentel.gratka.pl/ogl/12824310.html rok młodszy, nowy model, jak dla mnie ładniejszy...i mocniejszy silnik albo taki też w okolicy, w firmowym salonie FOrda, z małym przebiegiem http://rencar.otomoto.pl/ford-ka-ambiente-zadbany-maly-przebieg-C18147788.html Ford nie ma klimatyzacji wiec odpada w przedbiegach (chyba ze nie napisali)! Renault.. Moje zdanie o francuzach juz wszyscy znaja Nissan VS Renault ? Cos jak Honda VS Trabant :) a takie dla mnie....za takie dałabym się pokroić http://mustangcars.otomoto.pl/ford-mustang-C19701000.html lub http://mustangcars.otomoto.pl/porsche-911-carrera-4s-4-6s-do-100km-h-C15680164.html W sumie to sie zgodze Choc ja bym wolal "oryginalnego" mustanga, takiego z okolic '69 Jak tylko sie obrobie z domem to mam zamiar takiego odrestaurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 http://www.musclecarwallpaper.org/uploads/Muscle-Car-Wallpaper/Ford-Mustang-boss-429-3.jpg To jest auto Fajne to forum samochodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ja klimy - choć mam-prawie nie używam, więc nie był to dla mnie element decydujący a ford - jak bym miała kupować to tylko nowy i sprowadzony ze Stanów, tam za 100tys masz NOWEGO złotych oczywiście... a tego z Twojej fotki - żadna firma nie da na niego AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ja klimy - choć mam-prawie nie używam, więc nie był to dla mnie element decydujący a ford - jak bym miała kupować to tylko nowy i sprowadzony ze Stanów, tam za 100tys masz NOWEGO złotych oczywiście... Niestety ford jest fajny tylko z zewnatrz - w srodku straszna tandeta (jak w kazdym produkowanym na rynek USA samochodzie) - szybko jezdzi tylko na prostych, w zakrety wchodzi jak zuk, z ktorego zreszta zywcem wzieto tylne zawieszenie ;) Stary przynajmniej ma niepowtarzalny klimat!! a tego z Twojej fotki - żadna firma nie da na niego AC Nie potrzebuje - wybudowalbym dla niego podziemny bunkier i wynajal straznikow, a wyjezdzalbym tylko w niedziele w otoczeniu ochrony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 20.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Nissan VS Renault ? Cos jak Honda VS Trabant :) Panie Adamie z calym szacunkiem dla Pana chcialbym sie dowiedziec dlaczego wg Pana ten sam silnik/osprzet zamontowany w Nissanie produkowanym min w Wielkiej Brytani (Nissan Micra) ma dzialac lepiej niz w Renault skoro to ten sam koncern w ktorym wiekszosc czesci jest uzywana wymiennie w obu markach np silniki: przy diesla jest tak ze 2.0 dCi to konstrukcja Nissana a 1.5 dCi to w 100% konstrukcja Renault nawet oznacznia silnikow sa identyczne w obu markach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Panie Adamie z calym szacunkiem dla Pana chcialbym sie dowiedziec dlaczego wg Pana ten sam silnik/osprzet zamontowany w Nissanie produkowanym min w Wielkiej Brytani (Nissan Micra) ma dzialac lepiej niz w Renault skoro to ten sam koncern w ktorym wiekszosc czesci jest uzywana wymiennie w obu markach np silniki: przy diesla jest tak ze 2.0 dCi to konstrukcja Nissana a 1.5 dCi to w 100% konstrukcja Renault nawet oznacznia silnikow sa identyczne w obu markach? Na forum (i ogolnie w Internecie) nie panujemy tylko piszemy na Ty Aga nr 1 wybrala benzyne i o benzynach piszmy. Nic mi nie wiadomo zeby benzyniaki w micrach mialy cokolwiek wspolnego z renault! Wystarczy jeden link: http://en.wikipedia.org/wiki/Ward%27s_10_Best_Engines Ile razy silniki nissana wygrywaly ? A ile renault ? To chyba o czyms swiadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 wiecie co juz mnie slabic zaczynaja te wywody o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanoca !!ja lubie renowki i jak mnie bedzie na to stac - kupie sobie renowke ... i kij mnie z tym czy sie to adamowi podoba czy nie ... mnie sie podoba ... podobnie jak to ze nigdy, przenigdy i predzesz strzele sobie w leb zanim wydam choc zlotowke na VW czy opla ... ale wy zaczynacie byc meczacy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 wiecie co juz mnie slabic zaczynaja te wywody o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanoca !! ja lubie renowki i jak mnie bedzie na to stac - kupie sobie renowke ... i kij mnie z tym czy sie to adamowi podoba czy nie ... mnie sie podoba ... podobnie jak to ze nigdy, przenigdy i predzesz strzele sobie w leb zanim wydam choc zlotowke na VW czy opla ... ale wy zaczynacie byc meczacy ... Na opla tez bym nie wydal ani zlotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Mi tam nie przeszkadzają wywody o autach,chociaż się czegoś dowiem. O pandzie potwierdzę zdanie dzogurta,robię dziennie blisko 200 km i od trzech lat nic się nie dzieje,a wiecie,że nie oszczędzam autka.Z budowlanych rzeczy to dzisiaj mnie klientka załamała jak powiedziała,że oddała wszystkie papiery do inspektoratu o oddaniu do użytkowania,a kontrolę pań z PINB miała dwa razy.Byłam przekonana,że nie chodzą jak papiery są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 wybudowalbym dla niego podziemny bunkier i wynajal straznikow, a wyjezdzalbym tylko w niedziele w otoczeniu ochrony :) do kościoła no dobra ale jak go bedziesz juz miał to dasz sie karnąć a nissan i renault to przeciez chyba już nawet jedna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.09.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 http://www.peugeot-uliarczyk.gratka.pl/ogl/12957538.html#d19b351c6be0ccfc,1 to ten ? Ten. Ale wyobraźcie sobie, że w salonie Nissana wczoraj też już byłam ( myślam, że może w komisie mają jakąś fajną używaną Micrę, ale nie mieli ) i miły pan z salonu gorąco namawiał mnie.... na NOWY, hahahaha ! Ale w sumie zadał mi ćwieka bo wyobraź sobie, faktycznie mają teraz fajną promocję na Micrę ( do końca września ) i nowe autko można we wrześniu u nich kupić już od 35 tys. zł. A te czteroletnie co mam kupić jest za 21.500 zł... Siedziałam w tej nowej nawet - wnętrze już zupełnie inne i wogóle, piękne autko. Dodają do tego jeszcze pakiet OC i AC i jest możliwość wpłaty ratami w przeciągu TRZECH lat ( rocznie jedna rata, powiedzmy 12.000 zł ). Bardzo atrakcyjna oferta. No i z tego powodu nie spałam w nocy z wrażenia, hahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.09.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Queene, tak Kochana, widziałam tego zieloniutkiego Forda KA i dwa minusy dla mnie nie do przejścia : brak klimy ( nie umiem bez niej żyć, zwłaszcza w KRK ) i one są 2-drzwiowe. Dla mnie duży minus : z tyłu wożę psa ( albo psy ) i wogóle bagaże, siaty i wiele innych niezbędnych rzeczy. Pies też już przyzwyczajony, że otwieram drzwi, mówię "hop" i już jest w środku szczęśliwa na tylnym siedzeniu. Co do Opli - oglądałam wczoraj kilka pięknych ( z zewnątrz ) Cors, ale oni się cenią jednak. Ten sam rocznik ( 2007 r. ) to gdzieś w granicach 28.000 zł. Ale i tak bym nie kupiła - mąż miał kilka razy Opla ( różne ) i zawsze klął. Nie wiem, może tak trafił - ale Opla nie wezmę. A Fordy - jak najbardziej, złego słowa nie powiem. A i tak ciągnie mnie do tych japońców : Nissany, Toyoty, Hondy... lubię i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 21.09.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aga moja siostra ma chyba 6 letnia micre,glownie dojazdowke do pracy (czyli korki) chyba 80KM czy cos kolo tego (ponoc w 60KM jest ten sam silnik tylko go podkrecili elektronika do 80 tak nam gadal diler) wersje ma bezkluczykowa (fajny bajer) i pali jej srednio 6,3 jest zrywne,wygodne ogolnie fajne autko, a przesuwana kanapa (jak ci tego nie pokazywali to sobie zobacz) swietna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tecnover 21.09.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Poszukuję dwuteownika HEB 160 o długości 6,25 m. Jeśli ktoś ma nadmiar, chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 21.09.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Na opla tez bym nie wydal ani zlotowki Oj tam, oj tam my wydaliśmy więcej niż złotówkę ) miodzio na razie I kończę bo Mea się denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 mea zabiera sie zaraz za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.09.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A mnie czeka przegląd WSZYSTKICH faktur z Budozbytu + potwierdzeń !!!!Masakra jakaś, bałagan mają w papierach a człowiek musi potem kombinować żeby im za dużo nie zapłacić...Co mnie interesuje że jest Budozbyt zwykły i Budozbyt Prefabrykacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts