AGA NR 1 22.09.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Silikonowy - "CAPAROL". W najkorzystniejszej cenie na ALLEGRO albo.... u jednego z Forumowiczów. Lider, toż Ci pisałam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Adam, STO i CAPAROL to pierwsza liga. KABE to druga liga. Aaaaa, i kolego sympatyczny - ta Micra ma w tej cenie komputer, ha ! Dobra, ja już kończę o tych autach, każdy już pewnie marzy "niech ta Aga w końcu kupi ten samochód", hahaha ! Muszę popracować trochę. I zarobić na chleb. Pa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 22.09.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 mamy pytanko do was szukamy jakies dobrej ekipy od tynkow zewnetrznych, bo nasza ekipa niestety zaczynać się migać, z terminem i musimy poszukac kogos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 22.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No właśnie producent zaleca najpierw impregnować a potem lakierobejcą , ale nie chce mi się bawić , no i nie wiem czy bedzie ładnie chwytać kolor na bezbarwny impregnat ( gdzieś słyszałam ,że nie bardzo chce chwytać) no i wolałbym malować pare razy a jednym kolorem lakierobejcą żeby kolor ładnie chwycił.A tak nawiasem mówiąc to jaki kolor do okien ciemny orzech? JA tez miałem taki dylemat ale, jak chcesz malowac 2x to zaraz tym kolorem docelowym, ja juz krokwie w widocznych miejscach mam dwa razy. Maluje teraz ciagle nadbitke masakra poprostu, samemu to idzie sie zajechac. W sumie to zalezy kto ile ma a co do kosztów farby to nawet nie gadam ha ha poszło mu juz 7 puszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 22.09.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 JA tez miałem taki dylemat ale, jak chcesz malowac 2x to zaraz tym kolorem docelowym, ja juz krokwie w widocznych miejscach mam dwa razy. Maluje teraz ciagle nadbitke masakra poprostu, samemu to idzie sie zajechac. W sumie to zalezy kto ile ma a co do kosztów farby to nawet nie gadam ha ha poszło mu juz 7 puszek. Weź mnie nie strasz.Czytałem ze wydajność sadolinu ekstra to od 15 - 20 metrów kw. na litr cz jakoś tam. Mam około 70 metrów kw. podbitki do pomalowania myślałem ze pare puszek 5-cio litrowych. No trudno zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 22.09.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Aga już osotani raz obiecuję.Dzisiaj byłam u klientki,która się chwaliła,że wczoraj odebrała nowego sparka.Powiedziała,że ma tyyyyyyle bajerów i w ogóle jest super.Wzięła go właśnie 50/50 w sumie 40 tysięcy dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.09.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Aga już osotani raz obiecuję. Dzisiaj byłam u klientki,która się chwaliła,że wczoraj odebrała nowego sparka.Powiedziała,że ma tyyyyyyle bajerów i w ogóle jest super.Wzięła go właśnie 50/50 w sumie 40 tysięcy dała. Nissan duuuuuuuuuuuzo lepszy! Przeciez spark to jest lekko stuningowany daewoo matiz... Na rynkach azjatyckich sprzedawany zreszta jako Daewoo Spark - z dawnym logiem daewoo. Polecac daewoo mozna tylko wrogowi Wiem bo mialem Nubire - katastrofa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 22.09.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Supcio. Aga z autem nowym to jest wyłącznie kwestia mentalna. Nie sluchaj tych co ci mówią że nowy odpada. To jest twój wybór i jeśli akceptujesz ogromna utratę wartości to olej jakieś stare BMW. Jeśli kupujesz auto na 4-6 lat to nowe to ideał. To jest polski stereotyp kupowania używek przechodzonych bo nowe dużo traci. Każde auto to dziura na pieniądze bo to najdroższy codzienny luksus jaki sobie sprawiamy. A piszę to dlatego, że do niedawna wogóle nie dopuszczałem zakupu nowego auta ale od roku coraz bardziej mi to chodzi po głowie. I uważam, że do tego trzeba po prostu mentalnie dojrzeć. Oczywiście jeśli masz 35tyś a musisz mieć rodzinne kombi to nowego nie kupisz. Bierz nowe to moje zdanie, skup się na nowej pracy czy rozwijaniu swojego biznesu ogrodowego a nie na naprawianiu auta a przy nowym masz raczej kilka lat spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.09.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 wiem że to forum motoryzacyjne:P ale ponawiam pytanie Jakiej firmy tynk i jaki silikon silikat i co najważniejsze gdzie kupić w dobrej cenie Jakiej firmy tynk i jaki silikon silikat i co najważniejsze gdzie kupić w dobrej cenie u mnie kabe silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.09.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ja mam pytanie do posiadaczy rekuperatorow macie podcinane drzwi wewnetrzne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.09.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Aga już osotani raz obiecuję. Dzisiaj byłam u klientki,która się chwaliła,że wczoraj odebrała nowego sparka.Powiedziała,że ma tyyyyyyle bajerów i w ogóle jest super.Wzięła go właśnie 50/50 w sumie 40 tysięcy dała. Gabrysiu, dla mnie te 35 tys. to już trochę na wyrost. Jutro jadę z niewiernym do salonu Micry i ostatecznie zdecydujemy na miejscu. Adam, dzięki za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.09.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Aga z autem nowym to jest wyłącznie kwestia mentalna. Nie sluchaj tych co ci mówią że nowy odpada. To jest twój wybór i jeśli akceptujesz ogromna utratę wartości to olej jakieś stare BMW. Jeśli kupujesz auto na 4-6 lat to nowe to ideał. Nooooo, i w końcu męskie wsparcie przyszło ! Bierz nowe to moje zdanie, skup się na nowej pracy czy rozwijaniu swojego biznesu ogrodowego a nie na naprawianiu auta a przy nowym masz raczej kilka lat spokoju. O, to to to właśnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.09.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Mea,wybrałaś już kolor tynku, tego brązu ?Jak tak, to wyślij nr kolorku - popatrzę sobie, żeby dobrać kolejne rośliny ( skarpa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ja mam pytanie do posiadaczy rekuperatorow macie podcinane drzwi wewnetrzne ?? Tak - oryginalne podciecia - doplata paredziesiat pln / sztuke w PORCIE, wyglada to tak: http://static.porta.com.pl/images/products/doors/big/p53_04_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.09.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 tynki wlasnie wrzucilam do dziennika - idz i sobie poogladaj no i ktos pytal o moje zestawy kolorystyczne ... sypialnia jest kilka stron wczesniej a dzis dodalam dwa kolejne pokoje i kuchnie szynka a ja myslalam ze sie obejdzie bez podcinania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.09.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dobra, idę. Mea, ja nie mam podcinanych. Normalnie P. Karol zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 22.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Nam też pan Karol zrobił nomalne bez podcinania.Zresztą to jedyny człowiek na całej budowie,który jest profesjonalistą w zupełnym tego słowa znaczeniu.Nasze drzwi i schody wzbudzają zachwyt wśród zwiedzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 szynka a ja myslalam ze sie obejdzie bez podcinania ... W sumie zalezy od drzwi / progow. Jak beda szczelne to nie ma szans zeby WM dzialala sprawnie! Jak zostawisz 1cm prosta szpare pod drzwiami 80-'tkami to zostawiasz pole przekroju 80cm2, czyli tyle co rura fi100 - to jest troszke malo! W lazience obowiazkowo przynajmniej dwa rzedy otworow - tam jest najwiekszy przedmuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 22.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 agreston --- namiar poszedl na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 22.09.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 moze ktos polecic dobrych tynkarzy zewnetrznych ??? nasz odpadł z terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts