AGA NR 1 23.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 do tej pory nazywałaś go inaczej.... światełko w tunelu ? Raczej nie, hahahaha ! Odliczamy to auto z mojej części majątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 MAMY KUCHNIĘ !! jeszcze skurzona...ale co tam Ooooo, dawaj fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 w dzienniku tu nie bede zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 23.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ewa a macie drewnianuy faktycznie czy z tego konglomeratu ?? bo ja wlasnie taki "sztuczny" chce Mamy wsio drewniane, ja kocham drewno i jakoś mi nie pod drodze z plastikiem, chociaż też brałam pod uwagę. Ale jakby nie zrobili to widać, że to drewno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mamy wsio drewniane, ja kocham drewno i jakoś mi nie pod drodze z plastikiem, chociaż też brałam pod uwagę. Ale jakby nie zrobili to widać, że to drewno nie jest. Hmmm... a jest to bardzo wyczuwalne, że to plastik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 23.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Queene piekna kuchnia ))) Mea ale szalejesz kolorkami )) wpadnę kiedyś pooglądac na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 23.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Hmmm... a jest to bardzo wyczuwalne, że to plastik ??? Zależy co rozumiesz pod słowem "wyczuwalny" ja widzę po prostu i mnie osobiście sie podoba niedoskonałość drewna . Ale to moje odczucia, bezproblemowy będzie sztuczny, nie trzeba malować / olejować itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Zależy co rozumiesz pod słowem "wyczuwalny" ja widzę po prostu i mnie osobiście sie podoba niedoskonałość drewna . Ale to moje odczucia, bezproblemowy będzie sztuczny, nie trzeba malować / olejować itp. Hmmm... musiałabym dotknąć i wyrobić sobie zdanie. Kto ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Queene piekna kuchnia ))) Mea ale szalejesz kolorkami )) wpadnę kiedyś pooglądac na żywca poczekaj az bedzie pomalowany wrzosowy salon !! a ten pomarancz zobaczylam u szfagra polaczony z czarnym - boskie!! ale na czarny sie nie zdecydowalam i wzielam tylko szary ... w tych kolorkach bedzie tez cala klatka schodowa ... mocne kolory mnie nakrecaja do dzialania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Queene piekna kuchnia ))) dzięki Ewus miło słyszeć po tylu miesiącach oczekiwania i niepewności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 mocne kolory mnie nakrecaja do dzialania heh wiem coś o tym też tak miałam ostrożółta kuchnia, czerwony salon, fioletowa sypialnia - tak mam teraz... dlatego w nowym domu wszystko w odcieniach szarości beżów bieli i czerni...mdło i neutralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.09.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Czy mógłbyś może pokazać ten taras tzn. jakieś zdjecie samego tarasu. Nie ma za bardzo co pokazywac bo wyglada to jak zwykla lezaca na glebie plyta betonowa (grubosc ~12cm) - calosc jest obsypana ziemia wiec szczegolow niestety nie widac. Nie robilem tez niestety zadnych fotek w trakcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.09.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mamy wsio drewniane, ja kocham drewno i jakoś mi nie pod drodze z plastikiem, chociaż też brałam pod uwagę. Ale jakby nie zrobili to widać, że to drewno nie jest. Z jakiego drewna masz ten taras ?? Ja sie szykuje prawdopodobnie na Modrzew. Chyba krajowy. Syberyjski lepszy ale zaplace za syberyjski, a dostane i tak pewnie polski wiec nie ma sie co szczypac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.09.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 mocne kolory mnie nakrecaja do dzialania To do sypialni z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 24.09.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Z jakiego drewna masz ten taras ?? Ja sie szykuje prawdopodobnie na Modrzew. Chyba krajowy. Syberyjski lepszy ale zaplace za syberyjski, a dostane i tak pewnie polski wiec nie ma sie co szczypac ;) Konstrukcja z więźby ( tyle mi pierwszy Pan dekarz zamówił i w sumie dobrze bo teraz było jak znalazł) na wierzch deski modrzewiowe i dokładnie tak pomyślałam jak Ty. My tego tarasu mamy prawie 60 m2 jak dobrze zabezpieczone drewno to mu nic nie jest. Na starym tarasie , zwykłe deski sosnowe od 8 lat i trzymają się jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 24.09.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 poczekaj az bedzie pomalowany wrzosowy salon !! a ten pomarancz zobaczylam u szfagra polaczony z czarnym - boskie!! ale na czarny sie nie zdecydowalam i wzielam tylko szary ... w tych kolorkach bedzie tez cala klatka schodowa ... mocne kolory mnie nakrecaja do dzialania Salonem mnie nie pokonasz ( bo sama mam filet) ale te inne bardzo mnie ciekawią ja pastelowa jestem raczej i u kogoś bardzo mi się pojechane kolory podobają jak i właśnie ta tonacja co teraz Ty Queene masz czyli beże , szarości i biel u koleżanki widziałam - cudo )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 24.09.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 to ja, córka wasza marnotrawna, lajkonik budujacy od przypadku do przypadkuszukam tynkarzaznalazłam takiego 25 zł za metr. Można taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Z jakiego drewna masz ten taras ?? Ja sie szykuje prawdopodobnie na Modrzew. Chyba krajowy. Syberyjski lepszy ale zaplace za syberyjski, a dostane i tak pewnie polski wiec nie ma sie co szczypac ;) Adam, jak rozgryziesz temat tego modrzewia ( podobno jest kilkakrotnie tańszy od ezotyków ) daj proszę znać, co i jak. Ceny egzotyków zabijają. A dwoje moich klientów jest zainteresowanych tarasami drewnianymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 25.09.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 deski tarasowe ryflowane 35mm grubośći ma euroclass, tylko nie pamietam co to za drzewo, ale siakies nasze, prawdopodobnie modrzew, elegancko wysuszone po bodajze 40zyl, wczesniej bylo tansze. zagadac idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jeżeli chodzi o tynki wewnętrzne to jest parę firm w namiarach.Ja polecam tynkarzy,którzy u mnie robili.Są w namiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts