Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

piękny taras :D i też jestem ciekawa jak ten modrzew wychodzi cenowo? jak się później sprawuje? jak często trzeba pielęgnować bo trochę się tego boje, wolałabym już wypoczywać na tym tarasie zamiast się męczyć z jego utrzymaniem ;)

Sylwia,

właśnie miałam Cię wzywać SMS-em, żebyś weszła zajrzeć, hahahaha !

Telepatia normalnie.

;)

piękny taras :D i też jestem ciekawa jak ten modrzew wychodzi cenowo? jak się później sprawuje? jak często trzeba pielęgnować bo trochę się tego boje, wolałabym już wypoczywać na tym tarasie zamiast się męczyć z jego utrzymaniem ;)

dwa razy do roku na około godzine trzeba sie nim zajać nic wiecej robić nie trzeba..wyobraź sobie smiganie na szmacie 2-3x w tygodniu na kafelkach..a jak sie fajnie o nim przechadza:)

Nie wierz w pierdoły w rodzaju "podłoga olejowana czy taras olejowany jest problematyczny " juz dawno nie prawda..od 5lat ..wraz z podnoszeniem właściwości olejów..tendencje ..uzytkownikow wlasnie kieruja sie w strone olejów..zrobiłem wiele posadzek na olejach i jeszcze u mnie nikt nie narzekał na jakakolwiek "uciążliwość"..tylko trzeba słuchać..nic wiecej wszystko co zapuścisz i przestaniesz sie tymże zajmować...szlag trafi..ni mniej ni wiecej..teraz na olejach jest to banalne..

Ghost34,

hahaha, widzisz, ile zleceń Ci się szykuje ???

;)

A gdzie Ty żyjesz i mieszkasz tak wogóle ?

I nie myślę o czasoprzestrzeni itd., tylko tak fizycznie raczej.

:rolleyes:

W rybniku ale w rybcu bywam hmm dajmy na to 10-12dni w miesiacu wliczajac weekendy..pozatym ..jobs wawa, bresalu, posen ...i cały nasz kraj ..ostatnio był frankfurt nad menem, dwa lata temu..cannaes, przedtem bari neapol.. ale głownie pl w całe rozciągłości...:)

nie wiecie co sie dzieje z Edzią? zaglada czasem?

W rybniku ale w rybcu bywam hmm dajmy na to 10-12dni w miesiacu wliczajac weekendy..pozatym ..jobs wawa, bresalu, posen ...i cały nasz kraj ..ostatnio był frankfurt nad menem, dwa lata temu..cannaes, przedtem bari neapol.. ale głownie pl w całe rozciągłości...:)

No no... Ghost - światowiec, ale toś Ty faktycznie NASZ !

:lol:

Me podaj prosze nr do Twoich rekuperatorów

691 257 771 - dzwonie na ten!!

mea zastanawiasz się nad tą ofertą z groupona??

http://www.groupon.pl/oferty/rybnik/kameleon-rybnik/970968

nie oplaca sie bo na allegro sa po 63 :) ale adam juz ci widze przedstawil temat ... poza tym yu doplaca sie za wentylacje!! ale przyznam ze zajelam sie tematem po przeczytaniu oferty groupona :)

Ja to myślę że zazdrościć.Chyba najwięcej emocji i radości to jest na samym początku budowy podczas kopania dziury i na końcu podczas przeprowadzki . A podczas samej budowy to wiecie sami jak jest.Ciągle jakieś przeszkody i niespodzianki.

po prawdzie masz i racje ale jak pomysle sobie ile przy tym syfu, biegania i cudowania ... ale efekty koncowe ... ech marzenie moje ...

Dzien dobry sie z Państwem...:)

no mam taka nadzieje ... ostatni w domu i zaczynam lapac stracha ... czy dobrze robie ...

hmm sam sobie tegoż nie przyznałem ludzie tak uważali/ą i szacowne grono, acz tajemnicze hehe przyznało mi tenże tytuł..Jestem z rybnika i jestem rybniczaninem.wiec ..odnalazłem grupę..hmm z "macierzy" :p

heheh lubie ludzi znajacych sie na czyms konkretnie :)

Przepiękne tarasy! Tylko czemu to takie drogie..

Ghost, to czemu Ty warszawiakom takie cuda robisz, zamiast nam :p

ba warszawiakow na to stac ????????????????????

ja jestem chyba nienormalna albo inna jakaś....ale nie szaleje za drewnianym tarasem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif

zakladamy klub nienormalnych ?? ja mysle o czyms "imitujacym drewno" :)

Mea, mnie się drewniane tarasy podobają, ale nie jest to rzecz dla mnie niezbędna ;) Tyle, ze wolę płytki zamiast czegoś imitującego drewno (na tarasie). zwłaszcza,ze ta imitacja też droga.

Co do klubu nienormalnych to też należę z meą (i jeszcze ktoś.. netmar?) do podgrupy bezkominkowców;)

p.s. powodzenia w szpitalu!

Witam

Jeżeli mogę przerwę wam ten tarasowy wątek, mianowicie siedzę na wyborem okien, nazbierałem ofert i właściwie wszystkie są w porządku. W związku z czym może zapytam jak wy jesteście zadowoleni z okien i ich montaż przez firmę która okna dostarczała. Może polecicie kilka firm sprzedających i montujących okna w okolicach Rybnika?

Jacek

Mea, mnie się drewniane tarasy podobają, ale nie jest to rzecz dla mnie niezbędna ;) Tyle, ze wolę płytki zamiast czegoś imitującego drewno (na tarasie). zwłaszcza,ze ta imitacja też droga.

Co do klubu nienormalnych to też należę z meą (i jeszcze ktoś.. netmar?) do podgrupy bezkominkowców;)

p.s. powodzenia w szpitalu!

hehe to ja widze ze jestem jakas mega nienormalna :) nie lubie drewna - wogole jesli bym mogla to nic drewnianego bym nie miala/ i nie chce miec kotlowni w salonie - kominka znaczy sie :)

dobra pytanie zasadnicze - KTO MI DA 15 % RABATU NA DRZWI PORTY bo gosc ktory mi zrobil taka sliczna wycene dal (_|_) i nie odbiera odemnie od tygodnia telefonu a ja juz musze zamowic drzwi !!!! narazie mam tez atrakcyjna oferte z Majstra w Rybniku ale na DRE /troszke mniej mi sie podobaja ale kolekny 1000 w kieszeni co teraz staje sie nizmiernie wazne!!