Gość adiqq 27.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 jutro sie pakuje do szpitala do zabrza pytam, bo sam niedawno byłem w bielsku w klinice i każdemu mogę polecić...tyle że czas oczekiwania - masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 27.09.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dzien dobry sie z Państwem... cześć żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.09.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Przepiękne tarasy! Tylko czemu to takie drogie.. Ghost, to czemu Ty warszawiakom takie cuda robisz, zamiast nam a ktos sie od was zgłosił do mnie po wycene tarasu?? nie zauważyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 piękny taras i też jestem ciekawa jak ten modrzew wychodzi cenowo? jak się później sprawuje? jak często trzeba pielęgnować bo trochę się tego boje, wolałabym już wypoczywać na tym tarasie zamiast się męczyć z jego utrzymaniem Sylwia, właśnie miałam Cię wzywać SMS-em, żebyś weszła zajrzeć, hahahaha ! Telepatia normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.09.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 piękny taras i też jestem ciekawa jak ten modrzew wychodzi cenowo? jak się później sprawuje? jak często trzeba pielęgnować bo trochę się tego boje, wolałabym już wypoczywać na tym tarasie zamiast się męczyć z jego utrzymaniem dwa razy do roku na około godzine trzeba sie nim zajać nic wiecej robić nie trzeba..wyobraź sobie smiganie na szmacie 2-3x w tygodniu na kafelkach..a jak sie fajnie o nim przechadza:) Nie wierz w pierdoły w rodzaju "podłoga olejowana czy taras olejowany jest problematyczny " juz dawno nie prawda..od 5lat ..wraz z podnoszeniem właściwości olejów..tendencje ..uzytkownikow wlasnie kieruja sie w strone olejów..zrobiłem wiele posadzek na olejach i jeszcze u mnie nikt nie narzekał na jakakolwiek "uciążliwość"..tylko trzeba słuchać..nic wiecej wszystko co zapuścisz i przestaniesz sie tymże zajmować...szlag trafi..ni mniej ni wiecej..teraz na olejach jest to banalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ghost34, hahaha, widzisz, ile zleceń Ci się szykuje ??? A gdzie Ty żyjesz i mieszkasz tak wogóle ? I nie myślę o czasoprzestrzeni itd., tylko tak fizycznie raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 cześć żyjesz? hmmnie dość ze zyje to jeszcze zaczołem skrobać ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja tam nie wiem jak inni, ale ja myslałam,że Ty warszawiak Co czytam warszawski dzienniek, to się Duch pojawia A tu się okazuje,ze Ty NASZ;) Ale u nas nie będzie ani drewnianego tarasu, ani podłogi ;( Za to malutka nadzieja na troszkę drewna na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.09.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ghost34, hahaha, widzisz, ile zleceń Ci się szykuje ??? A gdzie Ty żyjesz i mieszkasz tak wogóle ? I nie myślę o czasoprzestrzeni itd., tylko tak fizycznie raczej. W rybniku ale w rybcu bywam hmm dajmy na to 10-12dni w miesiacu wliczajac weekendy..pozatym ..jobs wawa, bresalu, posen ...i cały nasz kraj ..ostatnio był frankfurt nad menem, dwa lata temu..cannaes, przedtem bari neapol.. ale głownie pl w całe rozciągłości... nie wiecie co sie dzieje z Edzią? zaglada czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 27.09.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tutaj w grupie baaaardzo dawno jej nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 oj Adam... Adam!! ale twardy i zaparty z Ciebie facet Przynajmniej masz piec dych w kieszeni dzieki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 W rybniku ale w rybcu bywam hmm dajmy na to 10-12dni w miesiacu wliczajac weekendy..pozatym ..jobs wawa, bresalu, posen ...i cały nasz kraj ..ostatnio był frankfurt nad menem, dwa lata temu..cannaes, przedtem bari neapol.. ale głownie pl w całe rozciągłości... No no... Ghost - światowiec, ale toś Ty faktycznie NASZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.09.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tia swiatowiec jak z koziej glacius maximus trąba heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.09.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Duchu, a masz gdzieś jakąś galerię ze swoimi dziełami? Co by oko nacieszyc?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.09.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Me podaj prosze nr do Twoich rekuperatorów 691 257 771 - dzwonie na ten!! mea zastanawiasz się nad tą ofertą z groupona?? http://www.groupon.pl/oferty/rybnik/kameleon-rybnik/970968 nie oplaca sie bo na allegro sa po 63 ale adam juz ci widze przedstawil temat ... poza tym yu doplaca sie za wentylacje!! ale przyznam ze zajelam sie tematem po przeczytaniu oferty groupona Ja to myślę że zazdrościć.Chyba najwięcej emocji i radości to jest na samym początku budowy podczas kopania dziury i na końcu podczas przeprowadzki . A podczas samej budowy to wiecie sami jak jest.Ciągle jakieś przeszkody i niespodzianki. po prawdzie masz i racje ale jak pomysle sobie ile przy tym syfu, biegania i cudowania ... ale efekty koncowe ... ech marzenie moje ... Dzien dobry sie z Państwem... no mam taka nadzieje ... ostatni w domu i zaczynam lapac stracha ... czy dobrze robie ... hmm sam sobie tegoż nie przyznałem ludzie tak uważali/ą i szacowne grono, acz tajemnicze hehe przyznało mi tenże tytuł..Jestem z rybnika i jestem rybniczaninem.wiec ..odnalazłem grupę..hmm z "macierzy" heheh lubie ludzi znajacych sie na czyms konkretnie Przepiękne tarasy! Tylko czemu to takie drogie.. Ghost, to czemu Ty warszawiakom takie cuda robisz, zamiast nam ba warszawiakow na to stac ???????????????????? ja jestem chyba nienormalna albo inna jakaś....ale nie szaleje za drewnianym tarasem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif zakladamy klub nienormalnych ?? ja mysle o czyms "imitujacym drewno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.09.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Mea, mnie się drewniane tarasy podobają, ale nie jest to rzecz dla mnie niezbędna Tyle, ze wolę płytki zamiast czegoś imitującego drewno (na tarasie). zwłaszcza,ze ta imitacja też droga. Co do klubu nienormalnych to też należę z meą (i jeszcze ktoś.. netmar?) do podgrupy bezkominkowców;) p.s. powodzenia w szpitalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HJack 27.09.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam Jeżeli mogę przerwę wam ten tarasowy wątek, mianowicie siedzę na wyborem okien, nazbierałem ofert i właściwie wszystkie są w porządku. W związku z czym może zapytam jak wy jesteście zadowoleni z okien i ich montaż przez firmę która okna dostarczała. Może polecicie kilka firm sprzedających i montujących okna w okolicach Rybnika? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.09.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Mea, mnie się drewniane tarasy podobają, ale nie jest to rzecz dla mnie niezbędna Tyle, ze wolę płytki zamiast czegoś imitującego drewno (na tarasie). zwłaszcza,ze ta imitacja też droga. Co do klubu nienormalnych to też należę z meą (i jeszcze ktoś.. netmar?) do podgrupy bezkominkowców;) p.s. powodzenia w szpitalu! hehe to ja widze ze jestem jakas mega nienormalna nie lubie drewna - wogole jesli bym mogla to nic drewnianego bym nie miala/ i nie chce miec kotlowni w salonie - kominka znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.09.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 dobra pytanie zasadnicze - KTO MI DA 15 % RABATU NA DRZWI PORTY bo gosc ktory mi zrobil taka sliczna wycene dal (_|_) i nie odbiera odemnie od tygodnia telefonu a ja juz musze zamowic drzwi !!!! narazie mam tez atrakcyjna oferte z Majstra w Rybniku ale na DRE /troszke mniej mi sie podobaja ale kolekny 1000 w kieszeni co teraz staje sie nizmiernie wazne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 27.09.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 swego czasu hadex dawal 23 na dre i jakos podobnie na porta . wal tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts