Gość adiqq 28.09.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 a ja właśnie specjalnie jechałem bez kompa....miałem odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Adaś, ok - to czekamy cierpliwie. Mea, trzymamy mocno kciuki ! Queene, świetny obrazek, hahahahahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 taa siedzę i czekam na info czy wogóle mnie przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 28.09.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 taa siedzę i czekam na info czy wogóle mnie przyjmą serio ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 sama superlatywy a jak widzisz taras drewniany na takiej skarpce? http://img191.imageshack.us/img191/6826/dscn4642e.th.jpg taras miałby mieć prawie 40m2 skarpke nalezy zrownac troszke zrobic podbudowe tarasu z tub fundamentowych...badz bloczkow ze wskazaniem na to pierwsze.polozyc fizeline..na to zwirek nakrecic legary i przykrecic deski..po temacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 serio ??? waiting is good ... teraz czekam na oddziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 28.09.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja jak przyjechałem, to za niecałą godzine mnie brali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.09.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja jak przyjechałem, to za niecałą godzine mnie brali.... to na co ty byles w szpitalu ?? ja sie wlasciwie rozgoscilam w pokoju ... komp podlaczony, komorka tez /biedna musi ciagnac na kablu bo hot-spot zjada caly power/ chyba jakos dam rade ... mam co ogladac /jakies 23GB filmow posciagalam ... wiec nie umre z nudow !!/ martwie sie tylko ta moja smerfetka bo jeszcze nie bylo tak zeby sama bezemnie zostala na tak dlugo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 28.09.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja byłem na artroskopii barku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.09.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 AGA dzięki za namiary na dekoratorkę Ewelinę dziś się spotkałyśmy bo przywiozła mi lampy bardzo sympatyczna mogę jeszcze z własnego podwórka polecić firmę Jarząbek od kabin prysznicowych http://www.jarzabek.net.pl/ sprawnie, terminowo i niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.09.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja byłem na artroskopii barku... ee tam bark to nie mogles pisac na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.09.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 AGA dzięki za namiary na dekoratorkę Ewelinę dziś się spotkałyśmy bo przywiozła mi lampy bardzo sympatyczna Tak, jest bardzo sympatyczna. Pati, to bardzo się cieszę, że Twoje zakupy doszły do skutku ! Pochwal się potem nowymi nabytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 no sporo sie u mnie pozmieniało....ale drugi dzien z rzędu zapominam telefonu wiec z fotek nici :/ ale lampke sobie dzis poskładałam -wszystkie kulki trzeba samemu umocować http://www.quelo.pl/img/p/4859-7806-thickbox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luks6 28.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witam.Szukam dobrych sprawdzonych cieśli, proszę o jakieś namiary.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 preem pytałeś o ekipę od elewacji to polecam Artifex 502 305 390.Generalnie do różnych innych prac budowlanych też chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 preem pytałeś o ekipę od elewacji to polecam Artifex 502 305 390.Generalnie do różnych innych prac budowlanych też chętni. to w koncu nie robiliscie elewacji sami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 28.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 AGA dzięki za namiary na dekoratorkę Ewelinę dziś się spotkałyśmy bo przywiozła mi lampy bardzo sympatyczna mogę jeszcze z własnego podwórka polecić firmę Jarząbek od kabin prysznicowych http://www.jarzabek.net.pl/ sprawnie, terminowo i niedrogo Też mam od nich wycenę na kabiny. Będą mi robić w obydwu łazienkach + lustra. Dobrze przeczytać pozytywną opinię przed rozpoczęciem roboty. To jedyna firma którą mam z rybnickich targów budowlanych (parę lat temu), bo ogólnie te targi to wielka bida... Spodobała mi się wtedy idea kabiny bez brodzika i bez części ruchomych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 28.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Sylwia, to jest naprawdę dobry pomysł - takie płyty są w rozmaitych stylach, wielkościach, kolorach. Ja się do Was wybieram jeszcze, to pokażę Ci przykład na takim jednym zdjęciu - płyty są w różnych rozmiarach, kładzione niby chaotycznie, pięknie to wygląda. Przy okazji dam Ci jeszcze ten wzornik kolorów tynków z KABE ( bardzo fajny ) - myślałam, że przepadł bo był w mojej sprzedanej Suzuce, ale... małż jednak wyciągnął i jest. Wcześniej się zdzwonimy telefonicznie. Czytasz w moich myślach, bo właśnie o takie ułożone płyty o różnych rozmiarach mi chodziło http://img713.imageshack.us/img713/2666/images1sbh.th.jpg Może uda się coś znaleźć podobnego w przyzwoitej cenie, bo nie chciałabym wydać kupe kasy na ten mój ogromniasty taras Wzory tynków też chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 28.09.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 skarpke nalezy zrownac troszke zrobic podbudowe tarasu z tub fundamentowych...badz bloczkow ze wskazaniem na to pierwsze.polozyc fizeline..na to zwirek nakrecic legary i przykrecic deski..po temacie.. tak, skarpkę trzeba wyrównać, tylko ta podbudowa mnie znowu przeraża :/ wolałabym już nie grzebać w ziemi eh ... na szczęście czas do namysłu nad tym pięknym drewnianym tarasem mam aż do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.09.2011 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Sylwia, no dokładnie o TO mi chodziło ! To taki śródziemnomorski klimat. Jak się zobaczymy to porozmawiamy jeszcze o tych wariantach tarasowych. Faktycznie, czas jeszcze macie więc na spokojnie. Queene, lampka czad. Bardzo glamour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts