wiewióra1976 23.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po przerwie Czy ktoś miał problem typu - kupa chaszczy do zutylizowania (za dużo, żeby spalić)? Zmielenie tego w specjalnej maszynie ma kosztować parę stówek i coś mi się drogo wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 23.04.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po przerwie Czy ktoś miał problem typu - kupa chaszczy do zutylizowania (za dużo, żeby spalić)? Zmielenie tego w specjalnej maszynie ma kosztować parę stówek i coś mi się drogo wydaje... Wystarczy dać info na forum muratora: "odstąpię ogromną ilość drewna kominkowego"** **) trzeba go tylko sobie pociąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 23.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To drewno absolutnie nie jest kominkowe to jest takie cos, co zostaje po wycieciu 1000 m2 leszczyn, głogów i tym podobnych. Nadaje sie na duże ognisko, ale wtedy straż miejska zainterweniuje, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 23.04.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To drewno absolutnie nie jest kominkowe to jest takie cos, co zostaje po wycieciu 1000 m2 leszczyn, głogów i tym podobnych. Nadaje sie na duże ognisko, ale wtedy straż miejska zainterweniuje, niestety. mój poprzedni post był napisany z lekkim przymróżeniem oka. A teraz poważnie. Gdybym znalazbym się w podobnej sytuacji pooglądałbym się za sąsiadmi i znajomymi - może któryś właśnie zasypuje jakąś dolinę. Możnaby tam to wrzucić i zasypać ziemią. Za parę piw niektórzy są skłonni się na to zgodzić W ostateczności można zamówić koparkę i u siebie wykopać dół i tam to zasypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 wiewióra - trzeba znojść gostka co mo piec na drzewo i po sprawie.Zrobi sie z tego zrębki i poli poł zimyJo bych to wzion ale mom trocha daleko....Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hej ! gdzie kupie kręgi na studnie w przyzwoitej cenie, jesli w ogóle coś w tej chwili da się kupić w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.04.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hej ! gdzie kupie kręgi na studnie w przyzwoitej cenie, jesli w ogóle coś w tej chwili da się kupić w dobrej cenie chyba 80 zł płaciłem ...dobra cena czy zła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 znalazłam za 100 zł, gdzie kupowałeś swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 znajoma stawiała mury z porothermu jesienią teraz ma na nich zacieki i białe plamy, co to może być?zaprawa? a jesli tak to dlaczego? podpowiedzcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.04.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 znalazłam za 100 zł, gdzie kupowałeś swoje? ja kupowałem dwa lata temu ..wiec pewnie cenę masz dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 25.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wiewióra - trzeba znojść gostka co mo piec na drzewo i po sprawie. Zrobi sie z tego zrębki i poli poł zimy Jo bych to wzion ale mom trocha daleko.... Sebo8877 No znalazłam, ale nie chce, wrrrr Ale mam swieży pomysł, może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wiewióra - trzeba znojść gostka co mo piec na drzewo i po sprawie. Zrobi sie z tego zrębki i poli poł zimy Jo bych to wzion ale mom trocha daleko.... Sebo8877 No znalazłam, ale nie chce, wrrrr Ale mam swieży pomysł, może się uda Pewnie komuś podrzuci byle nie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.04.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Mam do sprzedania mieszkanko M4 na ks Szwedy (elektrownia). Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 znajoma stawiała mury z porothermu jesienią teraz ma na nich zacieki i białe plamy, co to może być? zaprawa? a jesli tak to dlaczego? podpowiedzcie prosze Też miałem takie na Max-ie po zaprawie z uplastyczniaczem Febmix. Ja bym się absolutnie nie przejmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.04.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 To może kobieta niepotrzebnie panikuje rozumiem wiec ze to sprawa tego czegos co dodali do zaprawy. Nie wiem czy już kiedys pytalam najwyżej sie powtorze Szukam stolarza, studia kuchenne nieźle sobie liczą może macie jakiegoś magika od kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.04.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Pewnie komuś podrzuci byle nie mi A czemu nie ci? Placu masz dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Mam do sprzedania mieszkanko M4 na ks Szwedy (elektrownia). Szczegóły na priv. Haha! Widziałam! Na rybnik.com.pl, ale nie byłam pewna czy to ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Pewnie komuś podrzuci byle nie mi A czemu nie ci? Placu masz dużo no dużo dużo, ale dokladnie rok temu takie dziadostwo i u mnie rosło w tym roku chyba tez urosnie myslalam ze na wiosne nawioze ziemi, trawke posieje jakie roslinki posadze a tu dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Mam do sprzedania mieszkanko M4 na ks Szwedy (elektrownia). Szczegóły na priv. Haha! Widziałam! Na rybnik.com.pl, ale nie byłam pewna czy to ty Haha! To ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Piejar ,ale sie pieronie cenisz nawet nie wiedziałem ze to tak poszło w gorę swoje tez muszę sprzedać ...ale mi rok brakuje do 5 lat i 10 % do fiskusa teoretycznie ma trafić ps. jaki odzew klientów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts