wiewióra1976 26.04.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Piejar ,ale sie pieronie cenisz nawet nie wiedziałem ze to tak poszło w gorę swoje tez muszę sprzedać ...ale mi rok brakuje do 5 lat i 10 % do fiskusa teoretycznie ma trafić ps. jaki odzew klientów ? Poszło poszło - ceny na elektrowni to jakiś kosmos, zreszta w pozostałych częściach Rybnika tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Z doświadczenia wiem ( my już mamy sprzedane), że mieszkań jest mniej niz kupujących. Wszystkie idą szybciutko. Ceny są dla nas budujących - rewelacyjne!!!!My korzystaliśmy z biura nieruchomości ( tam byłozapisanych kilkunastu oczekujących na ofertę sprzedaży mieszkania......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ps. jaki odzew klientów ? Odzew całkiem spory. Oczywiście większość to pytający i narzekający na cenę ale są też bardziej konkretne propozycje. Spółdzielnia przy elektrowni dba o osiedle i stąd może wynika spore zainteresowanie. Jeżeli ktoś pracuje w stronę Gliwic to nie musi się przepychać przez miasto. Trochę się cenimy bo zostawiamy np kuchnię i szafy w zabudowie. Poza tym co nieco mamy "zrobione". No i pierwsze piętro jest the most wanted . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ja to mam -ostatnie piętro ..pewnie pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Ale się pogoda sp.... , ale są i plusy....nie trza dziś z rana po nocnym deszczu zagęszczać piachu wodą w fundamentach.....dopiero wieczorkiem pojedziemy . A tak w ogóle to chcialabym zasnąć i obudzić się za 3 miesiące . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 05.05.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Ale pustawo ostatnio na forum.... Albo wszyscy na długim weekendzie albo tak się zabrali do budowania że nie mają czasu wejść na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 pusto, pusto...wszyscy budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 05.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam Ziomali ! Szukam stempelków do stropów- dużo tego potrzebuję krótsze i dłuższe. Dajcie znać jeśli ktoś chce się pozbyć swoich. Z odzysku najmilej widziane bo i taniej i przyjaźniej lasom. Aaa..buduję w Jastrzębiu Zdróweczka życzę forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 U mnie mozolnie wylewają się wylewki. Piwnice są skończone a dzisiaj fachowcy wylali pierwszy kawałek na podłogówkach. Strasznie jestem wykamany. Jakoś musimy przetrwać jeszcze tych parę miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.05.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 U mnie mozolnie wylewają się wylewki. Piwnice są skończone a dzisiaj fachowcy wylali pierwszy kawałek na podłogówkach. Strasznie jestem wykamany. Jakoś musimy przetrwać jeszcze tych parę miesięcy. Hej! ja zalałam sie w piątek, życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.05.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Mam do opchnięcia garaż blaszany 5x3 m. Konstrukcja klasyczna. Demontaż i transport we własnym zakresie. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ludziska z czego parapety wew.?ma ktos z konglomeratu? moze jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.05.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ludziska kto ostatno kupował stal?ile płaciliście za tonę? aaaaa kto widział gdzieś może pustaki kominowe-dymowe Wienerberger? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ludziska z czego parapety wew.? ma ktos z konglomeratu? moze jakieś doświadczenia? Zamówiłem z granitu red eagle po 620 m2. U mnie jest tego ino 2,5m2 i ewentualne różnice cenowe nie są gigantyczne a granit to granit. Zamawiałem u Kowalskiego (przy drodze na Wodzisław). Ma też Grzonka (to chyba potentat na lokalnym rynku) ale nie byłem u niego. Jak nie musisz to nie oszczędzaj na tym - parapety jednak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 07.05.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Macie namiary na fajnych wykonawców przyłącza wod-kan?Ile to u was kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.05.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ludziska z czego parapety wew.? ma ktos z konglomeratu? moze jakieś doświadczenia? Zamówiłem z granitu red eagle po 620 m2. U mnie jest tego ino 2,5m2 i ewentualne różnice cenowe nie są gigantyczne a granit to granit. Zamawiałem u Kowalskiego (przy drodze na Wodzisław). Ma też Grzonka (to chyba potentat na lokalnym rynku) ale nie byłem u niego. Jak nie musisz to nie oszczędzaj na tym - parapety jednak widać. a można wiedziec czemu granit wybrales? a nie np. konglomerat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 07.05.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ludziska z czego parapety wew.? ma ktos z konglomeratu? moze jakieś doświadczenia? Hłe hłe hłe - zaś Malmuc coś wytestuje Niebiosa cię mi zesłały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 07.05.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A może ktoś wie, z czego jest taki parapecik? http://bi.gazeta.pl/im/3/3594/z3594863X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.05.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Dla mnie Wiewióreczko jest to granit. Wybraliśmy taki materiał bo jest b. trwały. Jest dostępnych wiele wzorów, kolorów, ciapków i co tam jeszcze natura wymodziła. Najtańszy granit strzegomski to ok 400 PLN/m2. Jest generalnie szaro - czarno - biały czyli szary . Granit można elegancko wyszlifować a im mniejsze są "grudki" w jego strukturze tym jest lepszy (ponoć). Czarny granit jest koszmarnie drogi coś ponad 1 kPLN/m2. Konglomerat to zlepek kamieni w "siakiejś" żywicy. Nie jest tak trwały jak naturalne kamienie ale też jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 07.05.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ooo! Granit? Ja właśnie chcę jakiś szary, czarny nie. Czyli na zewnatrz można dać taki sam, co? A ty będziesz miał taki błyszczący? Właśnie się zastanowiłam i parapetów wewnętrznych to ja mało potrzebuję, wreszcie czegos mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts