Gość adiqq 11.10.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jak dla mnie oba produkty porównywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.10.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Musze kupić wełnę Rockwoola - toprock, kupowaliście w lokalnych hurtowniach (gdzie) czy na allegro. Prosze ew. o namiar. Tak w ogóle to przerabialiście temat rocckwool czy isover - czy produkty obu firm ok. Kupowalem tam gdzie Maciek http://allegro.pl/sklep/1471352_budmax-wolbrom taniej niz gdziekolwiek w Rybniku, a ja mam mixa 15cm toprocka i 10cm supermaty i jakbym robil drugi raz to chyba isover lepszy i najlepiej co do wieszaków uprzyj sie na grzybki nie na es'y (nie wiem dlaczego wszyscy ociepleniowcy wola es'y). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Netmar wszyscy chca ci powiedziec ze cie zajedzie ta suwanka bo ktos pokroju pudziana ja ruszy to akurat nieprawda bo moja chodzi fajnie /jak sami podokrecalismy wszystkie srubki !!!!/ tesciowa slabizna daje rade ja otworzyc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja też 1,5 roku temu kupowałem w budmaxie i mieli wtedy najlepsze ceny....brałem dużo Isovera, ale obie wełny są porównywalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.10.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 to akurat nieprawda bo moja chodzi fajnie /jak sami podokrecalismy wszystkie srubki !!!!/ tesciowa slabizna daje rade ja otworzyc !! a masz taka dluga jak chce netmar (chyba nie) BTW ociplaliscie szczyty od wewnatrz jedni gadaja ze trzeba inni ze nie a jak trzeba to ile tam cm dac ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 11.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Licznik wodociągowy w domu odebrany! Dziś byli "fachowcy" z wodociągów - pooglądali, coś pogadali, wpisali sobie 1,5 h roboty (a byli u nas może 15 min ) i pojechali. No i dobrze! A w poniedziałek wylewki czas zacząć joasiaaa bardzo fajnie gadało się z tym poleconym przez Ciebie wylewkarzem Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 11.10.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam, Oświećcie mnie gdzie w Rybniku i okolicach kupić dobre okna z dobrym montażem. Same okna to jedna sprawa, druga sprawa to ich zamontowanie. Można kupić dobre okna i źle wstawić (i na odwrót). Widziałem kilka ofert m.in. Drutex (firma montująca i sprzedająca te okna z Wilczy) ale ceny nie budzą zaufania. Poza tym mam jeszcze propozycję z Firmy Grzomba na profilach Schuco - wydają się bardziej godne zaufania ale cena oczywiście wyższa. Mam bardzo duże okna więc zakup czegoś kiepskiego może się źle skończyć. Macie jakieś propozycje? Każdy z was jakieś tam okna wstawia chyba więc macie opinie. Grzomka jak najbardizej ok, też poprawiali coś tam jak ich pogoniłem trzbea pilnowąc ale wiedza jak się to robi w 100% tylko się spiesza i i tak trzeba pilnować jak każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Musze kupić wełnę Rockwoola - toprock, kupowaliście w lokalnych hurtowniach (gdzie) czy na allegro. Prosze ew. o namiar. Tak w ogóle to przerabialiście temat rocckwool czy isover - czy produkty obu firm ok. jak chcesz sama robic ocieplenie - zdecydowanie rockwool nie chccesz kupic taniej 6 rolek odemnie ?? sprzedaje po cenach allegrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a masz taka dluga jak chce netmar (chyba nie) BTW ociplaliscie szczyty od wewnatrz jedni gadaja ze trzeba inni ze nie a jak trzeba to ile tam cm dac ????? tak jak pisalam mam najdluzsza mozliwoa - 3300x2200 !!! i do tego 3 szyby !!! jak ktos chce przetestowac wersje ekstremalna to u mnie jest taka okazja my ocieplalismy szczyty welna 15 i tylko folia na to mysle ze warto !!! zwlaszcza ze nam rury z reku ida gora!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Grzomka jak najbardizej ok, też poprawiali coś tam jak ich pogoniłem trzbea pilnowąc ale wiedza jak się to robi w 100% tylko się spiesza i i tak trzeba pilnować jak każdego. oknoplast tez jest spoko ... firma aveko montuje na naszym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.10.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 my ocieplalismy szczyty welna 15 i tylko folia na to mysle ze warto !!! zwlaszcza ze nam rury z reku ida gora!! jak to mocowaliscie, kurcze i to od samej gory do dolu czy tylko metr bo ja mam mentlik ???? No i czy tej welny szlag nie trafi (w koncu zamkneliscie wentylacje welenki a tego raczej nie wolno robic) BTW isover jest przyjemniejszy do pracy niz rockwool Mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jak to mocowaliscie, kurcze i to od samej gory do dolu czy tylko metr bo ja mam mentlik ???? No i czy tej welny szlag nie trafi (w koncu zamkneliscie wentylacje welenki a tego raczej nie wolno robic) BTW isover jest przyjemniejszy do pracy niz rockwool Mea welna byla sznurkowana od gory i od dolu ... i zostawilismy w szczytach kratki wentylacyjne!!! i kazdy fachowiec nam mowil ze rockwool mniej kluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.10.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 i kazdy fachowiec nam mowil ze rockwool mniej kluje też to słyszałam mea zapytam mojego m czy nam wystarczy wełny bo jeszcze strych chciał docieplić miejscami od jutra ocieplenie.....a ja dalej nie jestem zdecydowana na rodzaj tynku i cokołu i ekipy do podbitki poszukuje na wczoraj...pliiiissss bo nie ma w namiarach - ja nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 11.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jak chcesz sama robic ocieplenie - zdecydowanie rockwool nie chccesz kupic taniej 6 rolek odemnie ?? sprzedaje po cenach allegrowych Zrobienie u mnie ocieplenia to rozwinięcie wełny na stropie betonowym Więc robię sama. Mea a jaka masz tę wełne - chodzi mi o nazwę (współczynnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 11.10.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 też to słyszałam mea zapytam mojego m czy nam wystarczy wełny bo jeszcze strych chciał docieplić miejscami od jutra ocieplenie.....a ja dalej nie jestem zdecydowana na rodzaj tynku i cokołu i ekipy do podbitki poszukuje na wczoraj...pliiiissss bo nie ma w namiarach - ja nie znalazłam U nas podbitkę robiła ekipa od dachu (stawiali nam cały SSO) i akurat jeśli chodzi o dach jesteśmy z nich zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zrobienie u mnie ocieplenia to rozwinięcie wełny na stropie betonowym Więc robię sama. Mea a jaka masz tę wełne - chodzi mi o nazwę (współczynnik) toprock 15 nie pamietam wspolczynnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.10.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 u mnie też dekarze robili..ale o tej porzed roku, to na 100% są zawaleniu robotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 queene podzwon po dekarzch !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.10.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 U nas podbitkę robiła ekipa od dachu (stawiali nam cały SSO) i akurat jeśli chodzi o dach jesteśmy z nich zadowoleni jest w namiarach ? o jakie ceny temat moze sie rozbijac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zrobienie u mnie ocieplenia to rozwinięcie wełny na stropie betonowym Więc robię sama. Mea a jaka masz tę wełne - chodzi mi o nazwę (współczynnik) toprock 0,35 a supermata 0,33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts