Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Netmar chcemy Cię ostrzec przed problemem,bo pytałaś,a Ty zaraz wyjeźdżasz,że lepiej nie budować,kupić mieszkanie w bloku itp.Mam suwanke uchylno-podnoszoną i zapewniam Cię,że był to tylko JEDEN problem na budowie.Inne drobne były i się skończyły,a okno zostało i mam tylko 2700.Reklamowane X razy.....

Dzisiaj odebrałam butelki do wody z sanepidu,w poniedziałek jadę ją badać.

Gość Arturo72
mam nietypowe pytanie ... potrzebuje zrobic klape na zsyp opalu ... GDZIE I DO KOGO UDERZYC !!! macie jakies namiary kto by cos takiego robil ?

Nie jestem z Rybnika ale...współpracujemy z firmą Elrow Rybnik,oni wykonują dla nas detale ze stali m.in z blachy,można tam uderzyć i się popytać.Nie pamiętam namiarów ale to jest obok firmy handlującej stalą Tesko (kompleks firm).

Każdy warsztat ślusarski powinien coś takiego zrobić.

Nie jestem z Rybnika ale...współpracujemy z firmą Elrow Rybnik,oni wykonują dla nas detale ze stali m.in z blachy,można tam uderzyć i się popytać.Nie pamiętam namiarów ale to jest obok firmy handlującej stalą Tesko (kompleks firm).

Każdy warsztat ślusarski powinien coś takiego zrobić.

ciekawe czy w elrowie robia takie rzeczy ... podjade zapytac ...

Ja tam mam okna z Ap zory i zadowolony jestem a suwanki z gruntu sa do pupy ;) fajne ale predzej czy pozniej sie spierdziela i sa zdeke za drogie :p Hmm cos czuje ze faceci maja uraz do suwanek hmm kto ma czas niech zbada to zjawisko

My z MEA mamy uchylno-przesuwne a nie typowe suwanki wiec tu sie nie ma co spierdzielic :) Okno ma normalne okucia ktore przy przekrecaniu klamki je normalnie do ramy dociskaja. Nie rozni sie to niczym od normalnego okna poza tym ze zamiast sie otworzyc to sie suwa na bok ;) Gabrysia ma chyba suwanke nie uchylno-przesuwna tylko poprostu przesuwna (z bardzo niskim progiem). Tak mysle, bo jej nie widzialem ? ;)

My z MEA mamy uchylno-przesuwne a nie typowe suwanki wiec tu sie nie ma co spierdzielic :) Okno ma normalne okucia ktore przy przekrecaniu klamki je normalnie do ramy dociskaja. Nie rozni sie to niczym od normalnego okna poza tym ze zamiast sie otworzyc to sie suwa na bok ;) Gabrysia ma chyba suwanke nie uchylno-przesuwna tylko poprostu przesuwna (z bardzo niskim progiem). Tak mysle, bo jej nie widzialem ? ;)

dodam ze syatem wspomagajacy otwieranie i zamykanie jest bajerancki bo wlasciwie okno dziala leciusienko ... nawet przesuniecie tego kolosa /z 3 szybami/ jesy proste ... moze agata jeszcze sobie z tym nie radzi /i dobrze/ ale tesciowa otworzy i zamknie a to wystarczy :)

Gość adiqq
Ha,ha Adiqq i Arturo,bo Wy faceci jesteście.To okno jest ładne i tyle! Wiele rzeczy do mnie nie przemawia,mi się ma podobać i tyle.

widzisz, ja to podchodzę bardziej praktycznie do tematu...co ja na to poradze....nie dałbym za 1 okno 7tys...wszystkie okna do mojego domu kosztowały 15tys :)

projektanta też nie polecę.....:)