netmar 11.10.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja dostałam wycenę za moją suwanke 3400 - 3 skrzydlowe cena 6700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja dostałam wycenę za moją suwanke 3400 - 3 skrzydlowe cena 6700 u kogo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi_p 11.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam. Jestem tutaj nowy ,mam pytanie czy ktoś ma namiary na w miare taniego architekta? Byłbym za tę informację wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam. Jestem tutaj nowy ,mam pytanie czy ktoś ma namiary na w miare taniego architekta? Byłbym za tę informację wdzięczny. Pozdrawiam dla twojego dobra nie dam ci namiarow na mojego projektanta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Netmar chcemy Cię ostrzec przed problemem,bo pytałaś,a Ty zaraz wyjeźdżasz,że lepiej nie budować,kupić mieszkanie w bloku itp.Mam suwanke uchylno-podnoszoną i zapewniam Cię,że był to tylko JEDEN problem na budowie.Inne drobne były i się skończyły,a okno zostało i mam tylko 2700.Reklamowane X razy.....Dzisiaj odebrałam butelki do wody z sanepidu,w poniedziałek jadę ją badać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie wiem co Wy takiego w tej suwance widzicie,ani to piękne ani tanie ani praktyczne ani ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie wiem co Wy takiego w tej suwance widzicie,ani to piękne ani tanie ani praktyczne ani ciepłe. ja tam mam podobne odczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 mam nietypowe pytanie ... potrzebuje zrobic klape na zsyp opalu ... GDZIE I DO KOGO UDERZYC !!! macie jakies namiary kto by cos takiego robil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 mam nietypowe pytanie ... potrzebuje zrobic klape na zsyp opalu ... GDZIE I DO KOGO UDERZYC !!! macie jakies namiary kto by cos takiego robil ? Nie jestem z Rybnika ale...współpracujemy z firmą Elrow Rybnik,oni wykonują dla nas detale ze stali m.in z blachy,można tam uderzyć i się popytać.Nie pamiętam namiarów ale to jest obok firmy handlującej stalą Tesko (kompleks firm). Każdy warsztat ślusarski powinien coś takiego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ha,ha Adiqq i Arturo,bo Wy faceci jesteście.To okno jest ładne i tyle! Wiele rzeczy do mnie nie przemawia,mi się ma podobać i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 dla twojego dobra nie dam ci namiarow na mojego projektanta ... ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ha,ha Adiqq i Arturo,bo Wy faceci jesteście.To okno jest ładne i tyle! Wiele rzeczy do mnie nie przemawia,mi się ma podobać i tyle. gabi powiedz po prostu ze masz pecha i kupowalas w AP Żory ale ogolnie suwanka jest cudna!! i narazie nie zaluje ze mam takie okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mea dlatego napisałam,że mi się podoba i tyle.Zima idzie i fajnie,bo nie będę suwanki otwierać to mnie nie będzie wkurzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie jestem z Rybnika ale...współpracujemy z firmą Elrow Rybnik,oni wykonują dla nas detale ze stali m.in z blachy,można tam uderzyć i się popytać.Nie pamiętam namiarów ale to jest obok firmy handlującej stalą Tesko (kompleks firm). Każdy warsztat ślusarski powinien coś takiego zrobić. ciekawe czy w elrowie robia takie rzeczy ... podjade zapytac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja tam mam okna z Ap zory i zadowolony jestem a suwanki z gruntu sa do pupy fajne ale predzej czy pozniej sie spierdziela i sa zdeke za drogie Hmm cos czuje ze faceci maja uraz do suwanek hmm kto ma czas niech zbada to zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ile moze kosztowac wynajecie firmy do przeprowadzki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja tam mam okna z Ap zory i zadowolony jestem a suwanki z gruntu sa do pupy fajne ale predzej czy pozniej sie spierdziela i sa zdeke za drogie Hmm cos czuje ze faceci maja uraz do suwanek hmm kto ma czas niech zbada to zjawisko My z MEA mamy uchylno-przesuwne a nie typowe suwanki wiec tu sie nie ma co spierdzielic Okno ma normalne okucia ktore przy przekrecaniu klamki je normalnie do ramy dociskaja. Nie rozni sie to niczym od normalnego okna poza tym ze zamiast sie otworzyc to sie suwa na bok Gabrysia ma chyba suwanke nie uchylno-przesuwna tylko poprostu przesuwna (z bardzo niskim progiem). Tak mysle, bo jej nie widzialem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 My z MEA mamy uchylno-przesuwne a nie typowe suwanki wiec tu sie nie ma co spierdzielic Okno ma normalne okucia ktore przy przekrecaniu klamki je normalnie do ramy dociskaja. Nie rozni sie to niczym od normalnego okna poza tym ze zamiast sie otworzyc to sie suwa na bok Gabrysia ma chyba suwanke nie uchylno-przesuwna tylko poprostu przesuwna (z bardzo niskim progiem). Tak mysle, bo jej nie widzialem ? dodam ze syatem wspomagajacy otwieranie i zamykanie jest bajerancki bo wlasciwie okno dziala leciusienko ... nawet przesuniecie tego kolosa /z 3 szybami/ jesy proste ... moze agata jeszcze sobie z tym nie radzi /i dobrze/ ale tesciowa otworzy i zamknie a to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 no to Mea ty jednak nie masz suwanki (w moim mniemaniu) Co do przeprowadzki pogadaj w Agacie na zorskiej z transportem mi tanio kumpla przeprowadzili cos kolo 3 kursow po 5 km i skasowali 100 zl czy jakos tak z wnoszeniem itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 12.10.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ha,ha Adiqq i Arturo,bo Wy faceci jesteście.To okno jest ładne i tyle! Wiele rzeczy do mnie nie przemawia,mi się ma podobać i tyle. widzisz, ja to podchodzę bardziej praktycznie do tematu...co ja na to poradze....nie dałbym za 1 okno 7tys...wszystkie okna do mojego domu kosztowały 15tys projektanta też nie polecę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts