queene 13.10.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 zobaczę jak bedzie przy wiekszym gotowaniu i ciągłym użytkowaniu kuchnimyślę zeby założyc je wlasnie w kuchni i salonie po przeciwnych stronach, zresztą kominiarz to potwierdził, ze dobrze byłoby je założyc w tych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.10.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no i tez sie upominam zebys kupil odemnie tego toprocka bo nie chce mi sie go na raty wiezc do zor !!! napisałem ci PW, ale póki nie będę mógł autem jechać, to i tak nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.10.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 mysle ze działa tak samo jak twoja gdy wylaczysz WM chyba ze masz wszedzie fixy Niestety nie - u mnie nie ma co powodowac podcisnienia bo nie mam kominow wentylacyjnych. U Ciebie sa kratki wentylacyjne i kominy ktore im zimniej na zewnatrz - generuja ciag, zasysajac wszelkimi mozliwymi szparami powietrze z zewnatrz. U posiadaczy WM tego nie ma bo nie ma kominow wentylacyjnych Nie ma kominow = nie ma ciagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Pati, a jak zaawasowane masz to ocieplenie? bo może to że podłogówka szybko stygnie jest efektem tego że ocieplenie nie jest skończone i masz duże straty ciepła, stąd podłogówka szybciej oddaje ciepło... a wracając jeszcze do nawiewników - przecież nie będziesz cały czas trzymać wszystkich okien na mikrouchyle, nawiewniki są wygodniejsze....dopływ powietrza musisz mieć do wszystkich pomieszczeń.... A Adam ma rację - ja też nie mam komina...a jak wyłącze WM, to nie ma szans, żeby powietrze z kuchni na parterze wyciągiem poleciało na strych a potem z powrotem do garazu gdzie mam wyrzutnię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.10.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 napisałem ci PW, ale póki nie będę mógł autem jechać, to i tak nie ma szans... mysle ze w ramach "pozbywania sie problemow" mariusz na 3 razy by ci je mogl zawiezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.10.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kto mi pomoze w temacie zmywarek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 13.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kto mi pomoze w temacie zmywarek ?? Ja tylko tyle,że ta jest cicha,ma fajne funkcje i taką będę miał http://www.ceneo.pl/2073201s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.10.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kto mi pomoze w temacie zmywarek ?? ja mam electroluxa ESL 65070, jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.10.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kto mi pomoze w temacie zmywarek ?? jak od płyt jest Teka to od zmywarek jest Bosch/Siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.10.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kto mi pomoze w temacie zmywarek ?? Ja ci pomogę , nie kupuj elektroluxa wrrrrrrrrrrrrrr najgorszy sprzęt w moim domu co mnie pokusiło to nie wiem. Wszystkie sprzęty powinny być "szajsunga" i tyle ale mądry po szkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.10.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 a wracając jeszcze do nawiewników - przecież nie będziesz cały czas trzymać wszystkich okien na mikrouchyle, a czemu ma "wiać" cały czas ? w kuchni wietrzę przy gotowaniu w pozostałych pokojach gruntowne wietrzenie 2x dziennie myslę że to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 13.10.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kto mi pomoze w temacie zmywarek ?? Ja polecam Boscha - w koncu zmywarke bedziesz uzywac czesto a czasem bardzo czesto. Moja mama ma Candy od 16lat i tez moge polecic, bo narazie nie miala z nia problemu. Ale musze od puk, puk, puk-c:) Zeby nie bylo zle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 zerknijcie na te co wrzucilam do dziennika !! tam jest wlasnie elektrolux i whirpoole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 a czemu ma "wiać" cały czas ? w kuchni wietrzę przy gotowaniu w pozostałych pokojach gruntowne wietrzenie 2x dziennie myslę że to wystarczy no właśnie chodzi o to że wentylacja ma działać cały czas... kiedyś były nieszczelne okna i wentylacja działała cały czas, nie było innej możliwości. Teraz mamy szczelne okna, więc trzeba zapewnić stały dopływ świeżego powietrza. Wieć albo mikrouchył caly czas, albo nawiewniki - najlepiej higrosterowalne, bo wtedy jest ten dopływ powietrza trochę zautomatyzowany. proponuję przeczytać obowiązujące przepisy w tej kwestii http://wentylacja.com.pl/Przepisy-prawne/PN-83-B-03430-Wentylacja-w-budynkach-mieszkalnych-zamieszkania-zbiorowego-i-u%C5%BCyteczno%C5%9Bci-publicznej-Wymagania-32963.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.10.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 zerknijcie na te co wrzucilam do dziennika !! tam jest wlasnie elektrolux i whirpoole ja mam starszy model niż ten który mea rozpatrujesz - przyznam szczerze że sugerowałem sie w dużej mierze ceną, zresztą ja w każdej kuchni każdy sprzęt był od różnego producenta, zależało to od tego gdzie akurat na co były promocje Na blokach miałem zmywke Siemensa 45, 8 lat bezawaryjnie chodzi Tego elektroluxa mam rok i nie mam żadnych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.10.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja tez zmywarke polecam Bosha - moja ma z 6 lat i jest ostro zarzynana i zadnej awarii - a byl to najtanszy boshowski model Jakos nie mam zaufania do electroluxa, a jeszcze bardziej do whirpoola. Z obu wybralbym jednak elextroluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.10.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Pamietacie moja historie z gosciem co rozbil mi kamieniem tynk na elewacji ? http://www.wodzislaw.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art511,reaguj-gdy-widzisz-przestepstwo.html Normalnie czekam na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 13.10.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Czekaj Adam jak on wyjdzie po roku - oby nie pamiętał skąd go zabierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 13.10.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ja mam z praktikera bo akurat te mi pasowaly mi miedzy jetki z obika nie weszly drewniane czy metalowe?? Ja skłaniam się ku tym najzwyklejszym... tzn drwnianym, ale jak narazie miałam do czynienia tylko ze schodami z OMANA, wiec nie mam co porównywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.10.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 wiecie co jak porownuje bosche siemensy i inne zmywarki to w cenie 1300zl mam boscha zuzywajacego 17l na cykl i jest glosna jak jasna cholera albo whirpoola zuzywajacego 6l i 12 db cichszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts