mea 13.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Pamietacie moja historie z gosciem co rozbil mi kamieniem tynk na elewacji ? http://www.wodzislaw.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art511,reaguj-gdy-widzisz-przestepstwo.html Normalnie czekam na medal no popatrz ... gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 13.10.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Czekaj Adam jak on wyjdzie po roku - oby nie pamiętał skąd go zabierali no własnie oby nie pamietał!!! swoją drogą ciekawe za co miał ten wczesniejszy wyrok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.10.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 drewniane czy metalowe?? najzwyklejsze drewniane za 160zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 wiecie co jak porownuje bosche siemensy i inne zmywarki to w cenie 1300zl mam boscha zuzywajacego 17l na cykl i jest glosna jak jasna cholera albo whirpoola zuzywajacego 6l i 12 db cichszego Co z tego ze whirpool zuzywa dwa razy mniej wody jak prawdopodobnie w czasie zycia tego jednego bosha bedziesz musiala kupic dwa whirpoole Ja bym proponowal dolozyc minimalnie i wziasc lepszego bosha! Posluzy dluuuuuugie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.10.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Czekaj Adam jak on wyjdzie po roku - oby nie pamiętał skąd go zabierali Na pewno nie bedzie pamietal skoro pomylil dom sasiada z kosciolem w turzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 14.10.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 wiecie co jak porownuje bosche siemensy i inne zmywarki to w cenie 1300zl mam boscha zuzywajacego 17l na cykl i jest glosna jak jasna cholera albo whirpoola zuzywajacego 6l i 12 db cichszego http://www.euro.com.pl/zmywarki-do-zabudowy/bosch-smv50e90eu.bhtml#opis Prosze bardzo. Zuzycie wody poniżej 10l to jakis cud raczej, albo zaklamanie danych, bo pewnie 6l zuzywa na jakims krotkim programie a nie na normalnym, pelnym myciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 14.10.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 to tak samo, jak podają zużycie prądu dla programu eko albo szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no chyba zdecyduje sie na siemensa ... musze podjechac do mixmedia i sobie je poogladac bo tak w ciemno nie chce brac ... nie wszystko pisza w opisach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 14.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 mixmedia to jest ten sklep w Rydultowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 mixmedia to jest ten sklep w Rydultowach? tak ... mila 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 14.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 tez tam kupowalismy caly sprzecik dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.10.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 drewniane czy metalowe?? Ja skłaniam się ku tym najzwyklejszym... tzn drwnianym, ale jak narazie miałam do czynienia tylko ze schodami z OMANA, wiec nie mam co porównywac mysmy kupili w Praktikerze albo Obi OMAN-owskie ocieplane, są OK. A były tańsze niz jakby kupic w OMAN-ie w Raciborzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Na pewno nie bedzie pamietal skoro pomylil dom sasiada z kosciolem w turzy ;) hmmm.... nie liczyłbym na to. Każda osoba której jest postawiony akt oskarżenie i zarzuty ma prawo przeczytać akta a w aktach i zeznaniach jest prawdopodobnie a wręcz nawet na 100 % twój adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 to tak samo, jak podają zużycie prądu dla programu eko albo szybkiego Ja bym sie nie zdziwil jakby producenci specjalnie tworzyli takie "eko programy" tylko i wylacznie po to zeby sie pochwalic jak to malo pradu i wody zmywarka zuzywa. To nic, ze taki program sie nie bedzie do niczego nadawal, wszystkie naczynia beda po nim brudne i uzyjemy go tylko raz w zyciu, wazne ze na papierze wyglada dobrze Marketing to paskudna dziedzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.10.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 mixmedia to jest ten sklep w Rydultowach? jeśli chodzi o fajne ceny to warto zajrzeć do Pszowa - Mix Electronics. Ja jestem z Rydów, ale ostatnio na stronie Mix Electro.... kupiłem lodówke taniej o 300 zł niz była u nich w sklepie a także pralkę Bosch Maxx 7. Razem było taniej o jakies 5-6 stów. Za 3 dni dotarły na sklep i sobie je odebrałem Także parę kilometrow dalej, ale bylo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.10.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 hmmm.... nie liczyłbym na to. Każda osoba której jest postawiony akt oskarżenie i zarzuty ma prawo przeczytać akta a w aktach i zeznaniach jest prawdopodobnie a wręcz nawet na 100 % twój adres Ja swoje juz wycofalem, jego ojciec mi oddal kase No i nie bylbym tego taki w 100% pewien - policja do mnie na drugi dzien jak go przesluchiwali dzwonila z pytaniem czy moga moj adres lub telefon podac jemu lub komus z jego rodziny. Zgodzilem sie na telefon. A jego ojciec jak do mnie dzwonil - tez pytal gdzie ma przyjechac bo nikt mu takiej informacji nie udzielil Spotkalem sie z nim na stat-oilu Dopiero na etapie ew. sprawy w sadzie moglby w akta zagladac. Na etapie zbierania danych przez policje chyba nie ma takiej mozliwosci. Ja jestem zdania ze z bandziorami nie mozna sie ukladac. Odpuscisz takiemu calkiem to dopiero zrobi sobie z Ciebie ofiare. Jak bedzie chcial wrocic to i tak wroci. Ja sie go tam nie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.10.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja swoje juz wycofalem, jego ojciec mi oddal kase No i nie bylbym tego taki w 100% pewien - policja do mnie na drugi dzien jak go przesluchiwali dzwonila z pytaniem czy moga moj adres lub telefon podac jemu lub komus z jego rodziny. Zgodzilem sie na telefon. A jego ojciec jak do mnie dzwonil - tez pytal gdzie ma przyjechac bo nikt mu takiej informacji nie udzielil Spotkalem sie z nim na stat-oilu Dopiero na etapie ew. sprawy w sadzie moglby w akta zagladac. Na etapie zbierania danych przez policje chyba nie ma takiej mozliwosci. Ja jestem zdania ze z bandziorami nie mozna sie ukladac. Odpuscisz takiemu calkiem to dopiero zrobi sobie z Ciebie ofiare. Jak bedzie chcial wrocic to i tak wroci. Ja sie go tam nie boje Układać sie nie można,,, tu masz racje ale co do adresu to jestem pewien,, kolega mial taki przypadek związany z pobiciem i niestety ale w trakcie przesłuchan na POLICJI kiedy to zmieniaja ci statut z świadka na oskarżonego masz prawo wglądu w akta. Tak przynajmiej było 5 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Układać sie nie można,,, tu masz racje ale co do adresu to jestem pewien,, kolega mial taki przypadek związany z pobiciem i niestety ale w trakcie przesłuchan na POLICJI kiedy to zmieniaja ci statut z świadka na oskarżonego masz prawo wglądu w akta. Tak przynajmiej było 5 lat temu Dla mnie sprawa jest juz zamknieta. Takich czubkow jak on jest tysiace wiec tak czy siak trzeba byc odpowiednio przygotowanym na spotkanie z ktoryms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 BTW poza tematem forum ..... moja żona pracowała w sklepie w Wodziu z drzwiami i panelami, tak z 11 lat temu,,, pewnego dnia została napadnięta przez gościa z bronią. Oczywiscie złapali go, ale wlasnie była taka sama sytuacja jak z kolegą adres jak na talerzu . Panowie z dochodzeniowki powiedzieli jej ze oni za to nic niemogą. Takie wtedy byly przepisy, czy są takie dalej ,,, hmm niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Tyle dobrze, że jego ojciec chcial sie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts