malmuc 15.05.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam Możecie polecić jakąś ekipę do wylewek najlepiej mixokretem i zacieraniem mechanicznym. Pozdrawiam Wolisz tych z Anglii czy z Irlandii ? Selim dowcipnisiu powtarzasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Póki co ,to wszyscy tam spierd... nowych kierunków brak jak Wam idzie budowa ? szukam jakiś ludzi od wykończenia mogą być nawet geje -wszystko mi jedno szukam tez inspiracji kominka z lewym przybraniem ...na ch..wie co bo : tak trochę do prawej mam kominek ,względem komina postawiony bo : jakiś dzięcioł utopił rurę doprowadzające powietrze -nie tam gdzie trzeba i oczywiście rury doprowadzające ciepłe powietrze do góry mam z lewej strony teraz nie wiem czy mam se kominek obudować na pół ściany czy symetrie osiową zakłócić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Póki co ,to wszyscy tam spierd... nowych kierunków brak ja też ma ochotę czasem spier..... jak przeczytam poranną prasę jak Wam idzie budowa ? no u mnie jakoś idzie, były wylewki, a teraz tynki się robią co chwilę jednak wiatr w oczy , jak nie jakiś bęcwał cię wkurzy to np. bank świruje szukam jakiś ludzi od wykończenia mogą być nawet geje -wszystko mi jedno mogą być transwestyci? pytanie tylko , z Anglii i czy Irlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 16.05.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam Możecie polecić jakąś ekipę do wylewek najlepiej mixokretem i zacieraniem mechanicznym. Pozdrawiam Wolisz tych z Anglii czy z Irlandii ? I do czego to doszło. Jeszcze parę lat temu nikomu by nie przyszło do głowy to co się dzieje teraz. Nie mówiąc już o tym że ludzie po zawodówkach zarabiają na budowach więcej niż ludzie po studiach pracujący w biurach. Jak tak dalej pójdzie to też chyba będę musiał się przekwalifikować z pisania ston interneowych na np roboty ziemne albo coś w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 już słyszałam o osobach z wyższym wykształceniem, które robiły uprawnienia i kształciły się w kierunku np slusarz, czy operator jakiś tam maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 16.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 już słyszałam o osobach z wyższym wykształceniem, które robiły uprawnienia i kształciły się w kierunku np slusarz, czy operator jakiś tam maszyn. no to dziołszki dyplomy na strych i przekwalifikujmy się na tynkarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ja wolę na wylewkarkę ...albo instalatorkę np. CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ...a z drutem to co ...żadna sie nie pobawi ? ktoś to musi ciągnąć ...do strzemion ,zbrojeń itd... pokażcie swoje wybrane kafle podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 16.05.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ...a z drutem to co ...żadna sie nie pobawi ? ktoś to musi ciągnąć ...do strzemion ,zbrojeń itd... pokażcie swoje wybrane kafle podłogowe zostawiamy to Wam Paniowie aż tak za równouprawnieniem to nie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziwny73 16.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Drodzy Forumowicze. Poszukuje ok 80 sztuk cegły klinkierowej pełnej WEGA firmy CRH. Zresztą mniejsza ilość też bedzie OK. Z góry dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.05.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ja lubie zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 16.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ja lubie zalewać wszyscy lubimy [/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 no i znowu dylemat , gdzie mozna nabyc piasek na tynki ? Piejar gdzie kupowales ,bo ten etap masz juz za soba .pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.05.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja kupowałam w Kotlarni ups! ale na posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.05.2007 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 no i znowu dylemat , gdzie mozna nabyc piasek na tynki ? Piejar gdzie kupowales ,bo ten etap masz juz za soba .pozdrowka Miałem piasek ze Szczakowej. Jest drobniejszy od typowego płukanego. Namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanluk 17.05.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 WitamCzy ktos nie chcialby odsprzedac desek szałunkowych?Potrzebowałbym ok 3-4 kubikiLokalizacja: Ustroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanluk 17.05.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 WitamCzy ktos nie chcialby odsprzedac desek szałunkowych?Potrzebowałbym ok 3-4 kubikiLokalizacja: Ustroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanluk 17.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 WitamCzy ktos nie chcialby odsprzedac desek szałunkowych?Potrzebowałbym ok 3-4 kubikiLokalizacja: Ustroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanluk 17.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 WitamCzy ktos nie chcialby odsprzedac desek szałunkowych?Potrzebowałbym ok 3-4 kubikiLokalizacja: Ustroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanluk 17.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 WitamCzy ktos nie chcialby odsprzedac desek szałunkowych?Potrzebowałbym ok 3-4 kubikiLokalizacja: Ustroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts