Gość adiqq 19.10.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Pati, ten najmłodszy - 19 lat jeszcze nie ma....raczej go nie znasz....będzie mieć przechlapane za te wagary dzisiejsze....chciałem dobrze, bo wiem jak mnie bolało, jak 1 wóz rejestrowałem na siebie i nie miałem zniżek żadnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 19.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 I na ubezpieczeniu niestety też stracisz z jego powodu, zresztą napisałam na prv;). Ale w końcu, co brat to brat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 19.10.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 robiłem symulację na necie - zrobiłem jakbym sam był właścielem i jak dodałem jego jako współwłaściela, wpisując od kiedy ma prawko i wiek - róznica tylko około 20-30zł - aż sam się zdziwiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.10.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 najtansze rozwiazanie jakie ja mialem jesli chodzi o gwint, to przerobilem stary weżyk do baterii umywalkowej tzn. z jednej strony odciąłem koncowke, w wężyk włożyłem wentyl rowerowy i skrecilem cwibantem, a z drugiej strony mialem 1/2 " wew.gw., do tego przejsciowke na 1" łatwo juz dostaniesz. Hm. Ty chyba mowisz o kompresorku samochodowym / rowerowym ? Ja mowie o takim troche wiekszym z butla 150l, dwutlokowym co daje te 300-400l/min - tutaj koncowka to typowa hydrauliczna szybkozlaczka taka jak do pistoletow lakierniczych i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.10.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Adam - jeżeli możesz podaj proszę link gdzie kupowałeś rury i kształtki do wentylacji Uzytkownik "wentylacje" na allegro, czyyliiii ten oto on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jesteś zadowolona ze stolarza? Żona prosiła abym zapytał czy robił Ci projekt czy sama wymyśliłaś układ w kuchni , aha i czy wiedziałaś jak co będzie stało w momencie robienia instalacjii? Dotyczy też łazienki. Mieliscie już coś w głowie co gdzie bedzie widzialam juz 2 kuchnie /moja bedzie trzecia/ i kilka szaf w wykonaniu tego stolarza - sa swietne!! projekt robilam sama .. pan mi potem troche zweryfikowal moje rozpedzone plany i sciagal mnie na ziemie ... zwlaszcza cenowo !! co do lazienek - rozplanowanie robilam sama ... i wedlug tego potem robilam fachowe projekty !! kafle byly juz autorstwa pani projektant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 19.10.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam wszystkich budujących w Rybniku i okolicach My również rozpoczynamy budowę naszego domku, w tym roku planujemy zakończyć stan 0. W przyszłym tygodniu na plac budowy wchodzi ekipa która wykona dla nas płytę fundamentową. Narazie jesteśmy na etapie wytyczania budynku przez geodetę który aby to zrobić, zażyczył sobie 16 pali zaostrzonych 1.0m oraz 8 desek 1.5m. Może ktoś z was orientuje się gdzie mogłabym je dostać. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 19.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Uzytkownik "wentylacje" na allegro, czyyliiii ten oto on dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 mam pytanie czy ktos z was nie ma zapotrzebowania na ziemie/gline ?? mam do wywiezienia kilka aut /tak ze 2/ bo musze wyczyscic dzialke ... a moze wiecie gdzie by mozna wywiezc taka ziemie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.10.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam wszystkich budujących w Rybniku i okolicach My również rozpoczynamy budowę naszego domku, w tym roku planujemy zakończyć stan 0. W przyszłym tygodniu na plac budowy wchodzi ekipa która wykona dla nas płytę fundamentową. Narazie jesteśmy na etapie wytyczania budynku przez geodetę który aby to zrobić, zażyczył sobie 16 pali zaostrzonych 1.0m oraz 8 desek 1.5m. Może ktoś z was orientuje się gdzie mogłabym je dostać. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Ooo,powodzenia życzę,przy dobrych wiatrach i organizacji tydzień czasu płyta i stan 0 zrobiony(sam byłem w szoku) Widzę,że edukacja budowlana przyszłych inwestorów zmierza w dobrym kierunku Polecam skład drewna w Wilczej 239-74-15,za kompletne "wyposażenie" dla geodety,czyli deski i zaostrzone paliki płaciłem 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.10.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 mam pytanie czy ktos z was nie ma zapotrzebowania na ziemie/gline ?? mam do wywiezienia kilka aut /tak ze 2/ bo musze wyczyscic dzialke ... a moze wiecie gdzie by mozna wywiezc taka ziemie ?? E Mea jak nie masz co z tym zrobic to ja to wezme U mnie sporo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 E Mea jak nie masz co z tym zrobic to ja to wezme U mnie sporo miejsca jak chcesz ... zaladujesz sobie i bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.10.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 jak chcesz ... zaladujesz sobie i bedzie Tzn. jak mam placic za transport to nie chce Az tak tego na chama nie potrzebuje - ot zbieram na sepa jak ktos juz jest zdesperowany i za darmo oddaje No chyba ze ktos blizej bedzie reflektowal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 19.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hm. Ty chyba mowisz o kompresorku samochodowym / rowerowym ? Ja mowie o takim troche wiekszym z butla 150l, dwutlokowym co daje te 300-400l/min - tutaj koncowka to typowa hydrauliczna szybkozlaczka taka jak do pistoletow lakierniczych i tak dalej Nie nie,,, ja mialem tak przerobione, ale podlaczone do normalnego kompresora 100 l. , poprzez koncowke do pompowania samochodu. Do 8 bar trzymalo spoko. Takze zamierzony efekt wytrzymalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 19.10.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Mea--- dostalas priv-a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Mea--- dostalas priv-a ? poszla odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ja dzis ODDAŁAM MIESZKANIE ale mi lżej, jedna sprawa załatwiona ups...znowu duble ? no to juz ostatecznie opuscilas chwalowicka ... ech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 a co do geodetow ... kurna 3 miesiac mi gosc robi mapy kanalizacji ... ja tam pryszcz ale sasiada juz scigaja wodociagi !! a wszystko przez 3 miesieczny sezon urlopowy w UM ponad 2 miechy trzymali operat i teraz wrocil do poprawek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no to juz ostatecznie opuscilas chwalowicka ... ech ... nie ech tylko yes yes yes zobaczysz za kilka tygodni tez bedziesz żegnAc chwałowicką bez zalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 nie ech tylko yes yes yes zobaczysz za kilka tygodni tez bedziesz żegnAc chwałowicką bez zalu nie dosc ze bez zalu to z Pompa !!!! no ale bylysmy najblizej a uciekamy na dwa skrajne konce rybnika !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts